Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна - Част 2

Това е част 2 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 10 минути, Волен написа:

Дронът е провокация - на Руспия срещу Германия.

РуZZнаците искат да сплашат европейските общества, за да спрат европейската помощ за Украйна.

Добра логика ,но без да има ясно доказателство за това не мога да повярвам.

• Отговори 10k
  • Прегледи 151,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Велика! И понеже хора, които чета казват, че следят и двете страни, нека ми кажат - Има ли измежду укрите някое съществително, което поне да е приблизително встрани от Маргарита Симонян или по-точно М

• Едни фашаги бият други фашаги заради руски фашага, яко, бис. Казачья Лопань са я взели, има десетки видеа, но Святогорск не, нито пък Новопавловка вляво от Орехов, всъщност тесларят ги отдясно, кажи-

Публикувани изображения

"След дълго време разговарях с политици, които смятат мира за фундаментална ценност. Нито премиерът Румен Радев, нито президентът на България не вярват във военно решение на конфликта в Украйна." Това заяви във видеообръщение словашкият премиер Роберт Фицо след официалното му посещение в София ден по-рано.

Разбира се, техните опоненти веднага им лепнаха етикета "руски агенти" заради това.

Руспия не е променила исканията си от първия ден на войната: капитулация на Украйна.

Какво мирно решение може да има, ако Руспия не е съгласна на нищо друго, освен на капитулация. Всякакви призиви на мир като тези на Фицо и Радев са призиви Украйна да капитулира.

Нека да се забележи, че Фицо и Радев не се обръщат към Путьото да го молят за мир, а се обръщат към Европа да преразгледа помощта си за Украйна.

Естествено, че те са руZZки подлоги.

Германия и Франция са с вина за военните операции. Те можеха да бъдат избегнати.

Всички други са виновни за войната в Украйна - освен бясната кучка Руспия и нейния главатар Путьо.

преди 1 минута, Волен написа:

Всички други са виновни за войната в Украйна - освен бясната кучка Руспия и нейния главатар Путьо.

Ми да, на кривата ракета космосът й пречи.

преди 21 минути, attj написа:

"След дълго време разговарях с политици, които смятат мира за фундаментална ценност. Нито премиерът Румен Радев, нито президентът на България не вярват във военно решение на конфликта в Украйна." Това заяви във видеообръщение словашкият премиер Роберт Фицо след официалното му посещение в София ден по-рано.

Разбира се, техните опоненти веднага им лепнаха етикета "руски агенти" заради това.

Ето, и Радев осъди агресията на Русия, само ти я хвалиш: https://bntnews.bg/news/radev-ot-chehiya-osazhdame-kategorichno-ruskata-agresiya-v-ukraina-1194238news.html

преди 26 минути, Мери) написа:

Ми да, на кривата ракета космосът й пречи.

Ето, и Радев осъди агресията на Русия, само ти я хвалиш: https://bntnews.bg/news/radev-ot-chehiya-osazhdame-kategorichno-ruskata-agresiya-v-ukraina-1194238news.html

Я се разберете дружинката-Радев срещу или със Русия е....Май нещо не можете да се ориентирате...и само се ослушвате като мисирки за орел...опорките нещо ви се разминават..да не са ви спрели Starlink-а...

И Зеленски обещаваше разни важни неща през 2019 година. Обаче тогава в НАТО решиха да се разпада Руската федерация. Надценили са се. Един Майдан се оказва недостатъчен за подобни идеи.

преди 1 час, Волен написа:

С Тошката имате поразителна прилика в опорките. А ти се появи на форума в момента, в който той изчезна.

Опорките са от твоя страна. До обяд - "Путин е страхливец и няма да нападне НАТО", след обяд - "мен ме е страх че Путин може да нападне НАТО"

Дай линк към профила на "Тошката"

преди 2 минути, Бохемеца написа:

Опорките са от твоя страна. До обяд - "Путин е страхливец и няма да нападне НАТО", след обяд - "мен ме е страх че Путин може да нападне НАТО"

Кажи сега, Европа права ли е да харчи 800 млрд за защита от Руспия.

преди 5 минути, Бохемеца написа:

https://www.kaldata.com/forums/profile/386506-ivottoshev/

Признавам, че неговите постинги бяха по-инфантилни от твоите. Така че сигурно не сте един и същи човек.

преди 1 минута, Бохемеца написа:

И за всеки случай гледа под леглото,в банята,на терасата, под резервната гума.. в гардероба ,където вероятността да открие комшията,вместо Путин,клони на 1000000000 в прогрес към 0,000001 ..ама за всеки случай...Путин е виновен... нищо,че на комшията чорапите стърчат под балтона...

преди 1 минута, Волен написа:

Кажи сега, Европа права ли е да харчи 800 млрд за защита от Руспия.

Не, разбира се. Русия не е казвала че ще напада Европа. От друга страна Тръмп каза, че ще си вземе Гренландия. Май трябва да помислим как да с пазим от САЩ, а не от Русия.

ПП: Допълних горният пост, но може би не си видял. Дай линк към "Тошката"

Украинските участници в днешните преговори в Киев смятат, че е малко вероятно войната да приключи до зимата, съобщава Financial Times, позовавайки се на източници.

Изданието посочва, че Виткоф и Кушнер не са донесли нови идеи, а актуализирани версии на вече публикувани документи, и сега се опитват да подновят интереса към предишни предложения и да намалят разликата между Русия и Украйна. Спорният въпрос за контрола над Донбас обаче остава.

току-що, Бохемеца написа:

ПП: Допълних горният пост, но може би не си видял. Дай линк към "Тошката"

Дал съм линк. Виж горе.

Стотици милиарди дариха на режима в Киев. Тези от САЩ Тръмп щял вече да си ги търси от ЕС. А основният въпрос сега е докога ще оцелява властта в Киев. Техният стремеж към примирие по линията на съприкосновение ги издава -те също знаят какво ги очаква. Западът няма военни сили да им помогне. Всичко се свежда вече до привършването на ВСУ. И да им дадат още 800 милиарда евро до 2035 година (както се изцепи Зеленски) - няма да има кои да ги усвояват.

Въпреки че в Украйна вече няма кой да се бие, могъщите руZZки пикльовци така и не могат да постигнат пабеда на фронта. Такова е могъществото на пикльовците.

Импотентни и безсилни, те ИЗДЕВАТЕЛСТВАТ над цивилното население на Украйна, удряйки молове, складове за хранителни стоки и енергийни обекти.

За съжаление на пикльовците, тези удари не подтикват народа на Украйна да иска капитулация от Зеленски, а само увеличават омразата и ненавистта на народа към руZZнаците.

преди 15 минути, Волен написа:
  преди 19 минути, Бохемеца написа:

Признавам, че неговите постинги бяха по-инфантилни от твоите. Така че сигурно не сте един и същи човек.

Защо не се ориентираш накрая? Един човек ли е или са различни хора? Да не почнеш после - той пише от различни профили. Твоята е ясна мязаш на едно грухтящо име.

току-що, nikssi написа:

Един човек ли е или са различни хора?

Не ме засяга особено, така че нямам мнение. Просто констатирам очевидната и поразителна прилика между опорките на двамата.

преди 21 минути, Волен написа:

Прочетох първата страница и да, общо взето мненията ни се припокриват.

Става ясно и че известно време си бил и "Фарабундо" защото си заобиколил бан, а освен това те е смятал за идиот и пълна пут*ка. Дай ми време и може би и по този въпрос мнението му ще се припокрие с моето.

току-що, Бохемеца написа:

Дай ми време и може би и по този въпрос мнението му ще се припокрие с моето.

Внимавай да не получиш някой бан обаче. 🤣😂

Путин отправи последно предупреждение към Зеленски – ще последва радикално решение.

Президентът Владимир Путин отправи последно предупреждение към Володимир Зеленски. Ако Киев продължи терористичните си атаки, ако те ескалират до атаки срещу граждански самолети, Путин е готов да нареди убийството на Зеленски, обясни политологът Павел Данилин сигналите на президента пред „Росбалт“.

Предния ден, по време на интервю за медиите, руският лидер заяви, че украинското ръководство прибягва до „държавен тероризъм“. Реакцията на Путин беше предизвикана от новините за заплахите на Зеленски да атакува граждански самолети в Русия с дронове.

„Не съм чувал подобни изявления, но ако се казват на глас, това е просто твърдение за държавен тероризъм. Те ни молят да възобновим преговорите, искат лични срещи. Ние не преговаряме с терористи“, твърдо заяви Путин.

Според него, ако заплахите на Зеленски бъдат изпълнени и доведат до трагедия, Русия ще намери начин да отговори и никой не бива да се съмнява в това.

„Това е последното предупреждение на Путин към Зеленски“, обясни Павел Данилин, директор на Центъра за политически анализ. Ще последва радикално решение.

„Ако Зеленски действително свали дори един граждански самолет, Путин ще го сметне за терорист. И Путин ще нареди унищожаването му“, убеден е политологът.

Военният експерт Василий Дандикин обясни, че Киев все по-често прибягва до терористични действия и всъщност самият киевски режим се превръща в терористичен. Това се доказва от постоянните удари по граждански цели, предимно в граничните райони. Ако новите заплахи на Зеленски се реализират, това ще доведе до незабавен и суров отговор от Русия.

Що се отнася до дипломацията, Русия не се отказва от този път. Путин остава готов за преговори.

„Но за каква дипломация можем да говорим сега, когато Украйна и Европа се занимават с провокации, както направи Хитлер по време на нахлуването в Полша или пожара в Райхстага? Целта на Русия остава същата: премахване на коренните причини за конфликта. Няма прекратяване на огъня – само траен мир, няма демилитаризирана зона, която НАТО да окупира.“ „Докато дипломатическите инструменти се провалят, нашата армия продължава напред, унищожавайки един котел след друг. Няма смисъл да се надяваме на здрав разум от другата страна“, заключи Дандикин.

No photo description available.

преди 12 минути, Волен написа:

Въпреки че в Украйна вече няма кой да се бие, могъщите руZZки пикльовци така и не могат да постигнат пабеда на фронта. Такова е могъществото на пикльовците.

Импотентни и безсилни, те ИЗДЕВАТЕЛСТВАТ над цивилното население на Украйна, удряйки молове, складове за хранителни стоки и енергийни обекти.

За съжаление на пикльовците, тези удари не подтикват народа на Украйна да иска капитулация от Зеленски, а само увеличават омразата и ненавистта на народа към руZZнаците.

Уж при мен бяха опорките, а ти освен опорки друго не пишеш.

преди 6 минути, Волен написа:

Не ме засяга особено, така че нямам мнение.

Няма и никаква реална полза. Ще мобилизират нови 600 000 войници с договор в РФ и скоро те ще си върнат Украйна. Няма да има кои да се противопоставят. Моето мнение е, че Западът е подлъгал бандеровците с напразни надежди. През следващите месеци и през 2027 година това ще се доизяснява и доуточнява.

преди 1 минута, Бохемеца написа:

Уж при мен бяха опорките, а ти освен опорки друго не пишеш.

Кое е опорка - че пикльовците не могат да пабедят на фронта вече пет години? Или че бомбят складове за хранителни стоки?

Тук точно оня ден една русоробска твар беше публикувала снимка на празни магазини в Киев и се хилеше като пача колко им е зле.

Зеленски е пряко отговорен и виновен за погрома на двумилионните ВСУ. През 2019 година се хвалеше, че били толкова заедно с резервистите. Този евреин дали разбира какви ги върши ? Или е психопат като Хитлер. Определено и двамата са врагове на своите народи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.