Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна - Част 2

Това е част 2 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Волен написа:

Ти май не чете това:

преди 10 минути, Бохемеца написа:

Изкара руснаците варвари, които стрелят по всичко наред, обаче опорката ти не издържа още при първият въпрос по нея. Факт!

Какво ще напишеш от тук нататък в опити да замажеш гафа, не ме интересува.

• Отговори 10k
  • Прегледи 151k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Велика! И понеже хора, които чета казват, че следят и двете страни, нека ми кажат - Има ли измежду укрите някое съществително, което поне да е приблизително встрани от Маргарита Симонян или по-точно М

• Едни фашаги бият други фашаги заради руски фашага, яко, бис. Казачья Лопань са я взели, има десетки видеа, но Святогорск не, нито пък Новопавловка вляво от Орехов, всъщност тесларят ги отдясно, кажи-

Публикувани изображения

преди 17 минути, Sliderum2 написа:

Бабо, кой те обвинява, ма. Едва ли някой тук се случва често въобще да отразява, че се трудиш на тролския фронт. Дори аз не съм ти обръщал внимание с месеци. Да не ти се привиждат опоненти?

Нападението срещу неудобните ей така с празни приказки е виден тролки похват ;) Другари не се закачайте с мен - имам доста материали за показване които няма да ви харесват. Защо толкова държите да ви правя за смях постоянно. Ти приемно искаш ли за всичките гей-афери с руZнаци да те посочвам ? Нали ти беше автора на гей-тросолинки или какво беше?

Мамини сладки , тролчета, защо плачете от мен? Не ви ли харесва алтернативната гледна точка? Не ви ли харесва когато се подиграват какви се нескопосани предсказатели? Че тия работи да не съм го казвал аз , бре ;) Това да вашите твърдения ;)

По руZките окупатори 3 бързи дрона огън!

Добре де няколко повече бяха...какво да се прави като имате желание да ви показвам алтернативната гледна точка го правя . И за всички е виновна баба Пенка aka @kiro 2025 . Не защото не знае какво мога да и покажа въпреки че в предупреждавам , а защото ми наложи ТОТАЛНО китайско ембарго преди 2 години и ми сви перките тогава )

преди 1 час, Бохемеца написа:

Ако беше така, цивилните жертви щяха да са хиляди всяка седмица. Нещо ти куца опорката...

Песков казва, че преди Педерацията не е удряла всичко наред, но вече го прави. Какво ще кажеш за неговата опорка:

Кремъл призна, че ВС на РФ са започнали да атакуват всякакви подходящи обекти в Украйна без особена избирателност.

"Руската федерация не удряше всичко наред. Започна да го прави след като самите украинци отвориха кутията на Пандора“, заяви прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков.

image.png

току-що, Волен написа:

Песков казва, че преди Педерацията вече удря всичко наред. Какво ще кажеш за неговата опорка:

image.png

Това отдавна трябваше да стане и войната щеше да завърши за три дня.

току-що, Miusuka написа:

Ти премиерно обеща преди време за 2 дена )За обещанието че Украйна ще падне в края на месеца- още му е рано да ти припомням , но е добре да си подготвен.

току-що, Miusuka написа:

РуZZнаците се мислеха за много силни и си мислеха, че със сила ще пабедят.

Сега свалиха маските и показаха истинското си лице: жалки, импотентни, оскотели варвари.

Другари , няма да повярвате но пак се появи женски некролог. Прави бяхте когато казвайте че скоро ще пратят жените на фронта.

Дронаджийка , последвала мъжа си .

Ох ама то било от руZия... Извинявайте . Значи е героиня от безсмъртния полк!

преди 2 минути, Волен написа:

РуZZнаците се мислеха за много силни и си мислеха, че със сила ще пабедят.

Сега свалиха маските и показаха истинското си лице: жалки, импотентни, оскотели варвари.

Га-га-га. Сега ще ти покажат откъде изгрява Слънцето.

преди 2 минути, Miusuka написа:

Га-га-га. Сега ще ти покажат откъде изгрява Слънцето.

Га-га-га. И какво? Руспия ще пабеди и вие ще си заживеете, така ли.

Или може би ще си останете бедни, жалки, вечно-недоволни русоробски животни. Но с хубави спомени от войната (и соца). 🤣😂

,,DriveBy480преди 50 минути

None of this would be happening if not for America's unjustified push for NATO expansion..."

,,Patendyck76преди 48 минути

Polish weapons enter Russia every day, it’s about time these NATO terrorists got a kick up their ample backsides."

Баба куцьо ме заплашва с гейпросащесср трололински мераци. Щял да ми споменава тука често профила. Ха-ха-ха. Сигурно вече сънува мокри сънища с мен. Даже не подозира че съм дърт, грозен, дебел и отдаааавна съм безопасна игла.

П.С. Ето колко параноични и тъпоъгълни са нато, вдигнали изтребители срещу ято пилета. Сигурно пилците са яли някакво есср ГМО, с метални макроелементи, за да светнат на радара.

преди 2 часа, _nib_ написа:

Да, удряте молове . Не складовете към моловете за да избегнете жертви, а именно с цел максимално поразяване на жени деца и цивилни в моловете .

Класически терор.

Украинците междувременно ....

днес 9% , утре пак 9%, .... няма нужда да удрят цивилни ... нека УСЕТЯТ този терор който от 2014 г причиняват кремълските уроди по Украйна.

преди 2 часа, Волен написа:

Или може би ще си останете бедни, жалки, вечно-недоволни русоробски животни. Но с хубави спомени от войната (и соца). 🤣😂

Да, феновете на рашисткия режим точно това не осъзнават.

Като загубите ЕС и цивилизования свят, чито демократични свободи всеки ден цоцате с пълни шепи, като загубте свободата да работите и живеете и да почивате из цял свят, ще постигнете това да живеете в мизерията на "русский мир" .

Парадокса е че няма да има на кого да се жалвате и хейтите, защото и този форум и фейсбуци и др социални мрежи НЯМА да ги има , както е в рашистан, матушката ви .

Абе странно е как удар до, или върху уж обикновена цивилна усраинска сграда, понякога предизвиква експлозия с мощност надвишаваща многократно уцелилият я боеприпас.

Ако питам тролката от рашистан - макстонката , тия също "гиняматам"

X (formerly Twitter)
No image preview

Тодор Цветанов (@comrealiti) on X

Age-restricted adult content. This content might not be appropriate for people under 18 years old. To view this media, you’ll need to log in to X. Learn more

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Абе странно е как удар до, или върху уж обикновена цивилна усраинска сграда, понякога предизвиква експлозия с мощност надвишаваща многократно уцелилият я боеприпас.

Тоя па нещастник. Взривът на снимката горе е генериран с изкуствен интерелект, за да покаже какво голямо поражение са нанесли могъщите руZZките пикльовци.

Такива поражения те нанасят на молове, складове за хранителни стоки и складове за лекарства. Могъщество отвсякъде.

Знаех си аз, че отбор амеба е фалшименто, генерирано от изкуствен интелект.

преди 12 минути, miro20 написа:

Агент Иван винаги го пускат когато трябва да замазва

И той ли е като агент Краснов ?

• Автор
преди 6 часа, Волен написа:

Какво му е сложното бе, мунчовци. РуZZките пикльовци не могат да направят нищо на фронта и го удариха през просото и сега целят всичко наред (за радост на русоробските животни).

Западът не даде далекобойни ракети на Украйна, за да може тя да отвтъща на ударите и сега руZZките пикльовци действат безнаказано.

А ако Украйна прави същото като Руспия, гадните руZZки животни ще почнат да квичат на умряло, че това било тероризъм и ще извадят ядрената бухалка.

Жалка история.

Какво далекобойно бе уйно ? Нали имат Фламинго - от 50 минават 2, 10 падат сами.

Второ - далекобойното е американско и логично те не дадоха.

Та запад няма. Има група на желаещите.

Пп

Косе, лека нощ куку

Telegram
No image preview

INSIDER UA | Україна | Новини

🟡Жёлтая тревога. Дрон на Вышгород. Угроза БПЛА в Киеве и областях, где объявлена тревога INSIDER UA | Прислать контент
преди 1 минута, kiro 2025 написа:

Какво далекобойно бе уйно ? Нали имат Фламинго - от 50 минават 2, 10 падат сами.

Второ - далекобойното е американско и логично те не дадоха.

Та запад няма.

Пп

Косе, лека нощ куку

Telegram
No image preview

INSIDER UA | Україна | Новини

🟡Жёлтая тревога. Дрон на Вышгород. Угроза БПЛА в Киеве и областях, где объявлена тревога INSIDER UA | Прислать контент

Що бре Кире виж къде е паднало и от земята. Хайде и утре те искам на линия. Знаеш ли още колко победи имам за показване ). Голямо , грозно , нищо революционо и баш върху завода...

преди 28 минути, БаалБек написа:

Тоест, твоя интелектуален дефицит толкова е видим, че не прави разлика между "жертви" и "убити". За теб лишен от живот е равно на пострадал от войната.

Благодаря за вниманието по този въпрос!

newspaper

Не знаеш ли, че @Sliderum2 е от Уфа. Голяма излагация е било. Избягал е от там, ама от същността си не може да избяга...влече го. 🤣

sliderum2.png

Ама явно вече е гърмян заек... или искаше да каже че засича вече? Е то при руZнаците не им пречи да го изтестват .

Още помня едни дето чакали да дойде ги освободят, мъжа го убили , жената изнасилили . Мисля и че този ще е така, само не е ясно дали ще иска като жената или мъжа ).

преди 52 минути, БаалБек написа:

Тоест, твоя интелектуален дефицит толкова е видим, че не прави разлика между "жертви" и "убити". За теб лишен от живот е равно на пострадал от войната.

Пропадна опорката и сега се чудиш как да замажеш положението. Ми не минава номера.

Kогато в един и същи пост напишеш "1,5 милиона" и "огромни човешки жертви", всеки нормален човек приема че става дума именно за убити:

на 11.09.2026 г. в 17:29, БаалБек написа:

Загубите подчертават нарастващия аритметичен проблем, пред който е изправен Владимир Путин. С руските жертви, оценени от някои експерти на близо 1,5 милиона, Кремъл е изправен пред все по-трудната задача да замества войниците, като същевременно поддържа офанзива, която е донесла ограничени териториални придобивки с огромни човешки жертви.

Я кажи какъв точно вид "загуби" и "огромни човешки жертви" си имала предвид, щом не става дума за "убити"

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.