Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генералното Правителство на Румен Радев

Featured Replies

...нинова може да е всичко...

...може да не я харесвам като полиТИЧКА...

...но тука е права...

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 28,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Той долара отдавна е умрял, стойността му се поддържа изкуствено щот иначе всичкото милиардери чието състояние е в долари ще се окаже че немат пари и за хлеб.

• Мирко,добре ли си?Нещо изнервен ми се виждаш...Между другото-Честит 9 септември...Като стар комунист,този ден сигурно ти навява хубави спомени от времето,когато държавата покриваше разходите...И да па

• А ти защо си в България а не в Украйна? А трола си ти.

Публикувани изображения

преди 21 минути, _nib_ написа:

А добър ден! Аз съм вашта леля. 😁 Още отпреди изборите ви ги разправям тези неща, вие не, генерал Пинокио е много честен. 😭

на 25.06.2026 г. в 23:32, The Lone Star написа:

А Борисов и Кирето ваши ли боклуци бяха?

Много по-добри са, както казах по-горе, ще плачете за тях: https://www.facebook.com/photo/?fbid=122177773052862042&set=a.122108375540862042&locale=bg_BG

Интуитивно си знаех какво ще стане, то просто си личеше още когато се кандидатира за първи път за президент, как българският избирател за толкова време не усети за какво иде реч, така и не разбрах, е, сега ще го усети, надявам се, щото то вече ми изглежда възможно, че дори и от ЕС и НАТО да ни изкара, някои хора пак няма да асимилират какво се случва и пак по време на избори като гламави ще се втурнат да гласуват сами срещу себе си. 😢

преди 36 минути, _nib_ написа:

Борисов е приказка пред Радев, това ще го разберете рано или късно. Неизбежно е! 😢

преди 1 минута, Мери) написа:

Борисов е приказка пред Радев, това ще го разберете рано или късно. Неизбежно е! 😢

Довечера ще бъдеш ли на протеста?

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Довечера ще бъдеш ли на протеста?

Не живея в София, иначе с удоволствие.

софиянци се изнесоха по селата си. пък и да се протестира за какво? Че няма легална дрогерия на всеки ъгъл и до всяко учебно заведение. То и сега все още има пушене на наргилета и вейпове навсякъде, все едно е легално деца да дишат гадости като в някоя забита опиумна колония от миналото..

преди 5 часа, Мери) написа:

А Живков е приказка пред Борисов. Дано някой ден го разберете.

,,dgonipenncov1798преди 1 час

Веднъж един прост човек помолил Бога да му покаже рая и ада. И ето че една нощ насън този човек чул глас: „Дойди, ще ти покажа ада.“ Тогава той се озовал в една стая. Посредата ѝ стояла маса, а зад нея седели много човеци. На масата имало голям съд, пълен с храна. Но човеците били гладни: те гребели с дълги лъжици от съда, ала не могли да поднесат лъжиците до устата си. Затова едни от тях роптаели, други крещели, трети плачели... Сетне той чул същия глас: „Дойди, сега ще ти покажа рая.“ Тогава той се озовал в друга стая, където стояла същата маса със съд, и също тъй около нея седели човеци с дълги лъжици. Обаче всички били сити и весели, защото всеки от тях, загребвайки от съда храна, хранел със своята лъжица другия. Сега разбираш ли как можеш още в тоя живот да усетиш рая? Оня, който твори добро, се радва, защото се утешава с Божествено утешение. А който върши зло, страда, и превръща земния рай в земен ад. Ако в теб има любов, доброта – ти си ангел, и където и да отидеш, и където и да се намираш, носиш със себе си рая. А ако в теб живеят страсти, злоба – значи в теб се намира дяволът, и където и да отидеш, и където и да се намираш, носиш със себе си ада. Още в тоя живот ние започваме да усещаме рая или ада."

преди 10 минути, Bubbles написа:

Ся ги даваха по телевизора, два-триста лумпеняка.

Толкова, ся ризките и в меките стаи.

Тези лумпеняци са някакви бесни укрофили.

Развяваха украинското знаме, а единият от организаторите беше с тениска с надпис "Свобода за героите от Азов".

Имаше и плакат "Тук не е Москва".

Радев да ги натовари в един автобус и да ги изпрати на Зельо, в Украйна ще бъдат по-полезни като пушечно месо.

преди 10 минути, Flashback написа:

Развяваха украинското знаме, а единият от организаторите беше с тениска с надпис "Свобода за героите от Азов".

Радев да ги натовари в един автобус и да ги изпрати на Зельо, в Украйна ще бъдат по-полезни като пушечно месо.

Те го виден представител :

преди 2 часа, The Lone Star написа:

А Живков е приказка пред Борисов. Дано някой ден го разберете.

Румен Радев визуално прилича на Живков, не се ангажирам обаче да кажа кой от тях двамата е по-добър. Като цяло Радев изобщо не ми вдъхва никакво доверие, откак е станал президент, тъй че вероятно Живков е бил по-добър от него. 🙄

преди 2 часа, Bubbles написа:

Зимъска, кога сняг забръска и ти ще си на площада. 😁

преди 2 часа, Flashback написа:

Ти нещо против надписа "Тук не е Москва" ли имаш? 🙄 Според мен вас трябва да натоварят в един автобус и да помогнете малко на Питин, че се излага.

преди 10 часа, Bubbles написа:

Дали са били целокупния отбор амеба?

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Дали са били целокупния отбор амеба?

Те и преди не бяха много ,но вчера гледах ги оредял електората съвсем ,сигурно другите са на море? Но не това е от значение ,а че неразбрах за какво протестират ? Тук не било Москва ,логично е това ,също както не е Киев ,нито Вашингтон, но това знаем всички предполагам?

преди 8 часа, Мери) написа:

Ти нещо против надписа "Тук не е Москва" ли имаш?

И кой изобщо ти е казал, че най-естественото нещо, като слънцето и въздуха за всяко живо същество е да нямаш нищо против тоя надпис?

Аз имам против тоя надпис и настоявам да бъде сменен с надписа "Тук не е Украйна!"

Ти имаш ли нещо против тоя надпис?

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Те и преди не бяха много ,но вчера гледах ги оредял електората съвсем ,сигурно другите са на море? Но не това е от значение ,а че неразбрах за какво протестират ? Тук не било Москва ,логично е това ,също както не е Киев ,нито Вашингтон, но това знаем всички предполагам?

Промити мозъци, натиснали са ги от фашингтон да излязат и да дрънкат глупости.

преди 3 часа, AAUUXX написа:

Напротив, доста са били, не знам откъде сте ги изкопали тия снимки:https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10215690507093060&id=1753896501

Но през зимата или след зимата ще бъдат много повече, даже и ти най-вероятно ще отидеш на следващите протести. 😉

преди 1 минута, Мери) написа:

Стига де! Нали си го харесвате, какви са тия критични видеа?

Ти кажи за протеста срещу украинските бежанци във Варна що тъй к

Напротив, доста са били, не знам откъде сте ги изкопали тия снимки:https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10215690507093060&id=1753896501

Но през зимата или след зимата ще бъдат много повече, даже и ти най-вероятно ще отидеш на следващите протести.

Това беше само началото, накрая ще бъде изринат, малко трудно, щото алечн комунист власт трудно пуска, но ще я пусне, къде ще иде. 😉

Ти пак не разбра ,не знам защо се протестира ? За доходи ли ,за здравеопазване ли ,за образование ли ,за подобряване на инфраструктурата ли ,срещу наркоразпространението ли ? И ,ако хипотерично Радев подаде оставка въпреки да съм убеден в това че държава нетрябва да се управлява през улицата ,нямате електорат който да ви донесе победа на изботите ,пак ще изберем Радев с по голямо мнозинство и тогава отиново ли така и докога? Имаше избори ,хората си казаха желанието ,сега на следващите избори всеки ще изрази отново своя вот към партията на която симпатизира ,нали това е демоктацията ,нали сме част от същата или не?

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Ти пак не разбра ,не знам защо се протестира ? За доходи ли ,за здравеопазване ли ,за образование ли ,за подобряване на инфраструктурата ли ,срещу наркоразпространението ли ? И ,ако хипотерично Радев подаде оставка въпреки да съм убеден в това че държава нетрябва да се управлява през улицата ,нямате електорат който да ви донесе победа на изботите ,пак ще изберем Радев с по голямо мнозинство и тогава отиново ли така и докога? Имаше избори ,хората си казаха желанието ,сега на следващите избори всеки ще изрази отново своя вот към партията на която симпатизира ,нали това е демоктацията ,нали сме част от същата или не?

Протестира се да не правят "технически грешки": https://www.facebook.com/photo/?fbid=1792734045442631&set=a.755414142507965

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.