Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Генералното Правителство на Румен Радев

Featured Replies

току-що, Мери) написа:

Протестира се да не правят "технически грешки": https://www.facebook.com/photo/?fbid=1792734045442631&set=a.755414142507965

И това ще стане с лозунги -Тук не е Москва и украинското знаме eek

Какво общо има чужда държава с нашя бюджет на държавата?

Не трябва ли да се случва в парламента при дискусии от партиите?

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 28,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Той долара отдавна е умрял, стойността му се поддържа изкуствено щот иначе всичкото милиардери чието състояние е в долари ще се окаже че немат пари и за хлеб.

• Мирко,добре ли си?Нещо изнервен ми се виждаш...Между другото-Честит 9 септември...Като стар комунист,този ден сигурно ти навява хубави спомени от времето,когато държавата покриваше разходите...И да па

• А ти защо си в България а не в Украйна? А трола си ти.

Публикувани изображения

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Открийте още

Софтуер

Комуникационно оборудване

Криптовалути новини

GPS устройства

IT Новини

И това ще стане с лозуги -Тук не е Москва и украинското знаме eek

На "мери" му е през чИпа, че.го хвана.в.лъжа

преди 10 минути, AAUUXX написа:

И това ще стане с лозунги -Тук не е Москва и украинското знаме eek

Ами не е Москва, защо така тъпо и упорито продължавате да настоявате, че София е Москва, аз не разбирам!? 😢

преди 2 минути, Мери) написа:

Ами не е Москва, защо така тъпо и упорито продължавате да настоявате, че София е Москва, аз не разбирам!? 😢

Вярно е ,че не е Москва тук ,но тогава защо се развяват знамена на Украйна ,като тук не е Киев? Обясни ,неразбирам и съм учуден?

преди 1 минута, Мери) написа:

И аз не разбирам как е възможно теб да те мислят за мен, но е факт!

Този дето си го цитирала, жена му или бившата не си спомням вече, беше казал че е рускиня или украинка. Та нормално е при положение, че има роднини в Русия!🙂

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Вярно е ,че не е Москва тук ,но тогава защо се развяват знамена на Украйна ,като тук не е Киев? Обясни ,неразбирам и съм учуден?

Защото ние умеем да съчувстваме на хора в беда, съчувствието е нещо, което на вас мазохистичните купейки ви е непонятно. 😢

https://www.facebook.com/photo/?fbid=122181252662908065&set=a.122106802880908065

току-що, Мери) написа:

Защото ние умеем да съчувстваме на хора в беда, съчувствието е нещо, което на вас мазохистичните купейки ви е непонятно. 😢

https://www.facebook.com/photo/?fbid=122181252662908065&set=a.122106802880908065

Гениален в логическо отнишение както винаги wors

преди 5 минути, Звяра! написа:

И аз не разбирам как е възможно теб да те мислят за мен, но е факт!

Такава им е стратегията - правят го нарочно , обичат да лъжат, мажат и клеветят също като онези, които ни избират.

Те си приличат, затова се привличат с генерал Пинокио. Един дол лъжльовци са и селски тарикати! 😢

Но генерал Пинокио е по тарикат от тях, защото накрая и те ще му плащат масрафите.

От ФБ:

НЯКОЛКО ИЗВОДА от "масовия" протест на некъпани русофоби и тротинейшъни против Радев.

🔴Някои привиждат в лумпениадата зачатъци на фашизъм. Да, и в Мюнхен през 20-те години на 20. век е започнало пак така невинно - декласирани социални елементи от бирариите, озлобени лузъри, избиващи комплекси и разпознаващи в реалността и властта източник на житейските си неблагополучия.

🔴Така започна и през 2013-2014 на Майдана с благословията и спонсорството на Демократическата партия на САЩ. В резултат Украйна е вече напълно опустошена, бандитска, терористична държава. А семействата на Байдън, Урсула и Зеленски се изхождат в златни тоалетни.

🔴Аз обаче видях на площада предимно прецакана клиентела, която пета година се изхранва от войната в Украйна. Видях притеснени грантаджии. Мирът за тях не е бизнес, смъртта и взаимното изтребление са далавера. Комплимент е да ги дефинираме като "фашисти", защото това предполага все пак някаква идеология. А тук има само келепир, муфтаджийство.

🔴Украинизмът не е просто патология. Украинизмът е поминък. За масовиците на площада бе важно да развеят украинския байрак по-високо от българския, за да бъдат забелязани и бонифицирани от работодателите си.

🔴А кои са работодателите им? Доскоро се спотаяваха в едно посолство на "Козяк", но вече са в едно друго посолство в "Овча купел", превърнато в розов бардак от съдържателката Маман Олеся. Това посолство се държи като съветското при социализма и американското в мандатите преди Тръмп - кадрува, меси се във вътрешната ни политика, отнема територии (анклава Баба Алино) и дори разпорежда на ДАНС. Последствия очевидно няма - държавата отказва да влезе в пълномощията си и да пресече инвазията.

🔴Не искам да съм лош пророк, но може да ни излезе скъпо. Предусещайки слабостта на институциите, продажността на медиите и покорството на обществото, натрапниците ще стават все по-радикални и лунатични в претенциите си.

🔴Манифестацията против Радев бе функция от опитите за колонизация на България и превръщането й във втора/резервна Украйна от наднационалните елити в Брюксел и Давос. Това е показно дисциплиниране на новото правителство, демонстративен рекет.

🔴Какво следва? Етническа партия по модела на ДПС? Вписване в Конституцията на малцинство? Официални квоти в държавните ведомства?

Да, новините на украински по националната телевизия и синьо-жълтите студиа ще ни се видят като детска залъгалка...

Ако това безумие не бъде пресечено в зародиш, не изключвам асимилацията да добие чудовищни форми.

🔴То и сега е чудовищно - грантаджии на протест срещу законната власт в комплект с украински преселници, които уж бягат от войната, а всъщност практикуват диверсионни операции на чужда територия?! Само си представете подобно поведение на българите в Украйна...

🔴В Киев се провеждат гейпрайдове и рокконцерти, тече футболно първенство - значи не е толкова страшно. Да си обират крушите, достатъчно ги изхранвахме и търпяхме. А и на фронта ще са по-полезни за своите, не ли?!

731823612_942998722085180_50887354391146

преди 1 час, Мери) написа:

Защото ние умеем да съчувстваме на хора в беда

На хора в беда съчувствам. Амебите не са сред тях и заради тях нормалните хора са в беда. Така че, не съчувствие трябва за тях, а средство против паразити.

преди 33 минути, M.Николов написа:

Тази снимки са мноооого добри

На първата снимка, вдясно от централния "омраз", има един комарджия от...няма да напиша от къде, но съм пътувал с него във влака. Понеже е все на минус ходи в сф да заработва от каквото му падне.

преди 38 минути, M.Николов написа:

Тази снимки са мноооого добри.😀

Ще си ги запазя, за да показвам, какви дебили има в България.

Запази си собствената снимка и я показвай, ще ти свърши по-добра работа. 😁

https://www.facebook.com/photo/?fbid=973095929061754&set=gm.2948790645474610&idorvanity=193977620955940&locale=bg_BG

• Автор

ТИХО И ПОТАЙНО КОПРИНКОВ НАБУТА ПАК „КАСИЕРА СИ“ ПЛАМЕН МАНОЛОВ В УПРАВЛЕНИЕТО НА ВИК ХОЛДИНГА! „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ ВЕЧЕ Е ОФИЦИАЛНА МАГИСТРАЛА ЗА ЩАВЕНЕ И В СЕКТОРА С ОГРОМНИ КИНТИ

MANOLOV40.jpg

На 26.06.2026 АФЕРА публикува:

ПАЛЯЧОВЩИНАТА НА КАБИНЕТА „РАДЕВ“ – КОПРИНКАТА НА БРИФИНГ. ОБАЧЕ КОЙ Е КОПРИНКОВ, ЧЕ ЗАПОЧВА НЕЩО, А ДО НЕГО МЪРЛЯВО СТОИ МИНИСТЪРЪТ ? КЛЕТА, МАЙКО БЪЛГАРИЙО, С КОПРИНКОВ ОТПРЕД!

Тогава АФЕРА акцентира на „Златния“ Копринков на Румен Радев, който за първи път се изтъпанчи на брифинг пред дръжките на микрофони, които не го попитаха като какъв, аджеба, се изживява. И на още нещо акцентирахме – че Копринков на Румен Радев заяви, че много се загрижил за сушата и за това, че … водния сектор се управлявал зле. Същият тоя Копринков, който през всичките години на служебно управление на Радев щавеше, кадруваше и лапаше точно и от водния сектор.

АФЕРА има десетки разследвания за „пътя на копринката“ във водния сектор – всеки може да ги прочете чрез търсачката на АФЕРА „търси“.

В петък следобед, 26 юни 2026 г., тихо и потайно от медиите пред които иначе Копринката се изпъна да плещи колко зле бил управляван водния сектор, който иначе той ощави колкото можа, Копринков, който впрочем е реалния министър председател, е набутал ПАК „дясната си ръка“ във водния сектор „касиера“ Пламен Манолов.

Защо ПАК?

Защото през 2022 година, когато управлява служебното правителство на Радев, министърът на регионалното развитие Иван Шишков /сега пак министър!/ вкарва в ръководството на „Български ВиК Холдинг“ Пламен Манолов. И Шишов, и Манолов са видни представители на „пътя на копринката“ на „Златния“ Копринков на Радев.

Пламен Манолов бе дългогодишен шеф на „Национална спортна база“ ЕАД и от 2015 година до 2025 година, докато е бил директор /с малко прекъсване/ загубите на дружеството начисляват 33 милиона лева.

Манолов е толкова „важен“ и „свиден“ кадър, че не бе пипнат и по времето на служебното правителство на Гюров, правителство впрочем редено зад кулисите точно и от Радев/разбирай Копринков.

Пламен Манолов е свързан с ВИС-2 през 90-те години, близък до Пашата и Борисов, но и изключително близко стоящ до Копринков.

През 2023 година чрез врътка съпругата на Копринков – Теодора изкупува дяловете в “Дийонима” ООД от майката и сестрата на Копринков за 205 000 лв. Така съпругата на Копринков става едноличен собственик и управител на „Дийонима“.

Преди това същата година „Дийонима“ получава разрешение за строеж на еднофамилна жилищна сграда с РЗП 441.22 кв.м. в имот с площ 800 кв.м. в с. Герман, район Панчарево, София. През това време Копринков е секретар по вътрешна политика и гражданско общество на президента Румен Радев.

През 2020 г. за единият парцел има договор за доброволна делба с фирмата „Плам 15“ ЕООД, която до 2015 г. през друга фирма е била собственост на почетният консул на Малдивите у нас Христо Чепишев. Краен собственик на „Плам 15“ ЕООД от 2015 г. е Пламен Манолов.

От разрешението за строеж се разбира, че строителен надзор ще бъде осъществяван от същата фирма, която ще прави това и за „Плам 15“ на Пламен Манолов в съседния имот. В него ще се строи още една къща с РЗП 211.90 кв.м.  като в имота вече има построена къща с РЗП 662 кв.м. и подпорна стена.

Така Копринката и Пламен Манолов са и съседи, както се казва по … благополучие.

Най-паче благополучие и чрез ВиК холдинга, в който на бял кон се връща Пламен Манолов, тихо измъкнат от „Национална спортна база“ ЕАД от Копринков, за продължат двамката да управляват водния сектор, дето бил управляван зле, както вика Копринката. Който го щави пет години поред по времето на служебните кабинети на Радев „по пътя на копринката“.

Сега вече „пътя на копринката“ е официална магистрала за управление на държавата и Копринката и Пламен Манолов са ПАК във вихъра си. В сектора, където има огромни кинти за щавене.

В УС на Вик холдинга е вкаран и Манол Генов от БСП.

Afera.bg

преди 5 часа, Sliderum2 написа:

На първата снимка, вдясно от централния "омраз", има един комарджия от...няма да напиша от къде, но съм пътувал с него във влака. Понеже е все на минус ходи в сф да заработва от каквото му падне.

Тоя със светлосинята тениска и излъчване на дете идиотче ли?

преди 5 часа, Мери) написа:

Запази си собствената снимка и я показвай, ще ти свърши по-добра работа. 😁

Тебе има ли те на снимките?😀

преди 6 часа, Flashback написа:

От ФБ:

НЯКОЛКО ИЗВОДА от "масовия" протест на некъпани русофоби и тротинейшъни против Радев.

🔴Някои привиждат в лумпениадата зачатъци на фашизъм. Да, и в Мюнхен през 20-те години на 20. век е започнало пак така невинно - декласирани социални елементи от бирариите, озлобени лузъри, избиващи комплекси и разпознаващи в реалността и властта източник на житейските си неблагополучия.

🔴Така започна и през 2013-2014 на Майдана с благословията и спонсорството на Демократическата партия на САЩ. В резултат Украйна е вече напълно опустошена, бандитска, терористична държава. А семействата на Байдън, Урсула и Зеленски се изхождат в златни тоалетни.

🔴Аз обаче видях на площада предимно прецакана клиентела, която пета година се изхранва от войната в Украйна. Видях притеснени грантаджии. Мирът за тях не е бизнес, смъртта и взаимното изтребление са далавера. Комплимент е да ги дефинираме като "фашисти", защото това предполага все пак някаква идеология. А тук има само келепир, муфтаджийство.

🔴Украинизмът не е просто патология. Украинизмът е поминък. За масовиците на площада бе важно да развеят украинския байрак по-високо от българския, за да бъдат забелязани и бонифицирани от работодателите си.

🔴А кои са работодателите им? Доскоро се спотаяваха в едно посолство на "Козяк", но вече са в едно друго посолство в "Овча купел", превърнато в розов бардак от съдържателката Маман Олеся. Това посолство се държи като съветското при социализма и американското в мандатите преди Тръмп - кадрува, меси се във вътрешната ни политика, отнема територии (анклава Баба Алино) и дори разпорежда на ДАНС. Последствия очевидно няма - държавата отказва да влезе в пълномощията си и да пресече инвазията.

🔴Не искам да съм лош пророк, но може да ни излезе скъпо. Предусещайки слабостта на институциите, продажността на медиите и покорството на обществото, натрапниците ще стават все по-радикални и лунатични в претенциите си.

🔴Манифестацията против Радев бе функция от опитите за колонизация на България и превръщането й във втора/резервна Украйна от наднационалните елити в Брюксел и Давос. Това е показно дисциплиниране на новото правителство, демонстративен рекет.

🔴Какво следва? Етническа партия по модела на ДПС? Вписване в Конституцията на малцинство? Официални квоти в държавните ведомства?

Да, новините на украински по националната телевизия и синьо-жълтите студиа ще ни се видят като детска залъгалка...

Ако това безумие не бъде пресечено в зародиш, не изключвам асимилацията да добие чудовищни форми.

🔴То и сега е чудовищно - грантаджии на протест срещу законната власт в комплект с украински преселници, които уж бягат от войната, а всъщност практикуват диверсионни операции на чужда територия?! Само си представете подобно поведение на българите в Украйна...

🔴В Киев се провеждат гейпрайдове и рокконцерти, тече футболно първенство - значи не е толкова страшно. Да си обират крушите, достатъчно ги изхранвахме и търпяхме. А и на фронта ще са по-полезни за своите, не ли?!

Те работодателите им скоро ще останат без работа, мисирчиците както и ти отбеляза им треперят задниците защото печелят пари от тая война а тя по всичко личи е на приключване, освен това все повече държави официално отсвирват зеля сред които и Полша, Урсула губи подкрепа в ЕП и ЕК всеки ден, Мерц Ена дъното в Германия, тука макарон никой не го търпи,дори в Англия правителството изгуби всякаква подкрепа и се сгромоляса. В същото време Европа тъне в мизерия, цените хвърчат, пари няма, навсякъде хората...

...с други думи края на украинската афера е неизбежен а с това ще свърши и хранилката, затова сега всички ще врякат до последно и ще бранят каквото и докато все още може, затова и се дава зор да се приемат новите санкции колкото може по-бързо защото с тях по традиция върви и нов пакет от милиарди "помощ" за златния кенеф.

Колкото до етническа партия, не да се случи, но ида направят няма кой да гласува за тях.

преди 8 часа, Мери) написа:

Протестира се да не правят "технически грешки":

Да агитираш за протестанти е точно техническа грешка и то голяма.

Т.е. твърдиш, че са били много, че щели да станат повече - като процент от електората колко са?

Ама съм убеден, че не можеш да смятяш, та въпросът ми остава риторичен.

И колкото повече стават, толкова повече не могат да бъдат преброени от всеки един, така че да е ясно за всеки един. И после почва меткането на различни числа. Които могат да варират примерно между сто хиляди и един милион.

Има и некои други точно технически дефекти на протестите. И на протестантската етика. Т.е. агитацията за протести не е никва етика. Да искаш да анулираш вота на много повече, чрез много по-малко, ква етика е?

Но да не те занимавам повече и с другите технически дефекти на тоя метод, че и без друго нема да разбереш, тия дето вече ти ги казах.

преди 8 часа, Мери) написа:

Ами не е Москва, защо така тъпо и упорито продължавате да настоявате, че София е Москва, аз не разбирам!?

А кой си ти, та да има значение, че нещо не разбираш? Има значение, какво разбира или не разбира мнозинството - електоратът.

преди 23 минути, ох боже! написа:

А кой си ти, та да има значение, че нещо не разбираш? Има значение, какво разбира или не разбира мнозинството - електоратът.

Аз съм част от този електорат, а колко е бил честен изборът на генерал Пинокио аз не знам. 🙄

Знам само, че плакатите му се ветрееха навсякъде, което говори, че неговата е била най-богатата предизборна кампания, но кой я е финансирал, това също можем да се досещаме, онези, които можем да мислим разбира се, вие знам, че не можете.

преди 21 минути, Мери) написа:
преди 46 минути, ох боже! написа:

Аз съм част от този електорат, а колко е бил честен изборът на генерал Пинокио аз не знам. 🙄

Знам само, че плакатите му се ветрееха навсякъде, което говори, че неговата е била най-богатата предизборна кампания, но кой я е финансирал, това също можем да се досещаме, онези, които можем да мислим разбира се, вие знам, че не можете.

Едно е да си част от нещо, друго е да си и останалите части на нещото, за да имаш претенцията, че си самото нещо.

Протестите са дефектни по същество поради това, че са протести.

Изборите не са дефектни по същество, поради това, че са избори. А са дефектни поради това, че са неправилни / псевдодемократични.

Така че, изборите които са на власт днес и в България може да са всякаки, ама поне накрая правят сметка на целия електорат и се аргументират именно с някакви претенции, че представляват нещо, което е най-близо до понятието за електорат.

Съответно, дори и сбъркани избори, каквито се провеждат и в Българи не могат да бъдат отречени, посредством протести.

• Автор
преди 2 минути, Bubbles написа:

Тогава що плюеш по себе си?😶

преди 2 минути, Bubbles написа:

тя , поради излишък на интелект, ако имаше как ши сЪ иззака върху себе си !

преди 4 часа, Bubbles написа:

Аз съм от по-умната част на електората, за разлика от вас, дето като ви кажат "гласувайте за Радефф" и се втурвате като невидели без грам да помислите. 😢

на 28.06.2026 г. в 13:07, M.Николов написа:

731823612_942998722085180_50887354391146

Тази снимки са мноооого добри.😀

Ще си ги запазя, за да показвам, какви дебили има в България.

И защо да са дебили ? Дебили са тези които следват сляпо рашистката пропаганда и стигат до абсурди да плюят жертвата а не агресора.

Такива промити комундели като теб

Ако имаше медии и социални мрежи щяхте да плюете Левски че е просяк наркоман, за това че обикаля и събира пари и оръжие за свободата и оцеляването на народа си .

Че не трябва да се помага на Априлското въстание не е трябвало да се тръби пред Европа за това въстание, нито за османските зверства, всичко това е зла западна пропаганда.... Че не трябва да се помага на изколените в Батак / което разбира се е фейк както кланетата в сегшна Буча, Ирпень и др / , а дори да е имало колени, те сами са си виновни , а Левски е убиец на българите защото ги е карал да се съпротивляват пред османлиите.

И че никой не трябва да противоречи на поробителя, и че покорна главица сабя не я сече....

Те така звучи вашата пропаганда.

дебили ? Да, дебили сте.

на 28.06.2026 г. в 12:25, Flashback написа:

По скоро в България българите ще сме малцинство, а всичката путинистко-рашистка сволочь ще сте мнозинство .

Като гледам процентите на прогресивните идиоти , това е точно така.

В момента ви помпят с най лошото управление, граничещо по тъпотия и некадърност с Жан Видеонов, вие си мислите че "не плюмки, а дъжд вали"

Представям си за миг какво би се случило ако от всичките тъпотии с данъци, осигуровки, пенсии, винетки и т.н. ги бе предложил ГЕРБ или приели, какъв вой щеше да настане и каква гражданска война.

Сега обаче нищо подобно няма... прогресивните наведени поемат и гълтат яко висчко което Зеления Чорапо фатмак им еакулира в гърлото .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.