Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кое е най-красивото нещо за вас ?

Featured Replies

За мен природата и добрината у хората са едни от най-красивите неща на този свят :clap:

• Отговори 204
  • Прегледи 29,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Красотата,любовта,омразата,желанията,страстите и всичко си е вътре в нас. Красотата-това сме ние,нашите чувства,мисли,желания,копнежи и прочие.Не човека отсреща е най-красивия на света,не очите му,

• Автор
За мен природата и добрината у хората са едни от най-красивите неща на този свят :wors:

Някой биха казали, че си идеалист... :wors:

Най-красивите неща за мен са: любовта,приятелите,прекрасните и щастливи емоции и невероятната природа :) Въпреки че у всяко едно същество ( или предмет) има нещо красиво :)

• Автор
Най-красивите неща за мен са: любовта,приятелите,прекрасните и щастливи емоции и невероятната природа :clap: Въпреки че у всяко едно същество ( или предмет) има нещо красиво ;)

Да, красиво е...красиво е всичко в което Ние виждаме красотата...дори и само деня може да е красив за нас....

Пари като имаш доста работи в живота ще ти се видят красиви.Не ми се изброява просто. Като почнем от интимните ти приятелки и ...

• Автор
Пари като имаш доста работи в живота ще ти се видят красиви.Не ми се изброява просто. Като почнем от интимните ти приятелки и ...

Това ли е най-важното нещо в живота ти?!?! :wors::rolleyes:

В това ли виждаш красотата?!?!?!?!

Красота има в много неща- в природата, в любовта,в приятелството,особено,ако са истински...в раждането на един нов живот, в разцъфването на пролетта и още мнооого други...

За съжаление май в днешно време много по-малко хора обръщат внимание на красивите неща от живота sad.gif

Най-красив е хаосът.

Много интересна позиция ... :cheers: Харесва ми ...накара ме да се замисля за Хаоса ( поне така , както аз го възприемам ) и наистина в него могат да се видят много красиви неща , особено , ако успееш от него да ги създаваш или поне цениш ...

Това ли е най-важното нещо в живота ти?!?! ;) ;)

В това ли виждаш красотата?!?!?!?!

Да това е , аз имам един живот и в това виждам смисъла му. Не съм романтик и мечтател, а гледам съвсем реално.Погледнеш ли от друг ъгъл всичко е лъжа и лицемерие.

Редактирано от Bushmen (преглед на промените)

Най-красивото нещо за мен са очите на приятелката ми. :wors: В тях виждам цялата и любов към мен... няма по-красиво нещо от това. :cupid:

• Автор
Да това е , аз имам един живот и в това виждам смисъла му. Не съм романтик и мечтател, а гледам съвсем реално.Погледнеш ли от друг ъгъл всичко е лъжа и лицемерие.

Няма лицемерие в чистотата на сърцата на хората, които са искрени...макар да се срещат рядко...

Ползата за теб, да не си романтик и да не мечтаеш е може би вид реализъм, но истината е, че живота без мечти не е красив...без дозата нереалност, реалността не може да е пълноценна... :hush:

Най-красивото нещо за мен са очите на приятелката ми. :) В тях виждам цялата и любов към мен... няма по-красиво нещо от това. ;)

Дано да е така винаги...дано тя дя е твоето момиче и ти да си момчето, което ще я направи истински щастлива...Успех....

Жалко,че не виждаш смисъл в красивите неща от живота. А те може да са толкова много. Само да се огледаш. Не е само лъжа и лицемерие. Погледни родителите си или братята и сестрите си,не е ли красиво,когато се усмихват? А колко още красота може да откриеш,ако се огледаш,само да се огледаш наоколо. Пробвай и ще видиш :)

ето нещо много красиво cool.gif

RTEmagicC_pm300_allianz_arena1.jpg.jpg

AllianzArena.jpg

ref_allianz-arena_2.jpg

стадиона в Мюнхен . Виждала съм го на живо....нямам думи .Невероятен е !!

Редактирано от lisssa (преглед на промените)

За мен най-красивото нещо е хамстерчето ми Ели,която днес за първи път пи от поилката и съм много горд с нея.

Много обичам животните.

Абе , в днешния мрачен и сънлив ден все за слънчицето се сещам като нещо истински красиво .... :)

За мен пък красиво е дъждовното утро, с блестящите капчици по листата....

:) Изпитах наслада от гледката на отдалечаващия се гръб на младата руса дама, която ми досаждаше преди малко.

най-красивото нещо е голото женско тяло на брега на морето,осветено от залязващото слънце, а зад него плискащи се вълни, които пръскат малки капчици по тялото на момичето :)

най-красивото нещо е голото женско тяло на брега на морето,осветено от залязващото слънце, а зад него плискащи се вълни, които пръскат малки капчици по тялото на момичето :rolleyes:

В тоя ред на мисли става още по красиво, ако до момичето се появи момче и нежно я целува по гръбчето да речем :)kiss.gif

най-красивото нещо е голото женско тяло на брега на морето,осветено от залязващото слънце, а зад него плискащи се вълни, които пръскат малки капчици по тялото на момичето ;)

В тоя ред на мисли става още по красиво, ако до момичето се появи момче и нежно я целува по гръбчето да речем ;)kiss.gif

Чшшш размечтахте се нещо biggrin.gif

напоследък установих,че едно от най-красивите неща е умирането

Вярно е -

Бялата пътека-която води за у Дома,

Светлината-която те обгръща отвсякъде,

Близките ти,приятелите ти,домашните ти любимци-които те посрещат ;)

Бог

Красиво е,а и смърт няма

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=12997

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.