Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кое е най-красивото нещо за вас ?

Featured Replies

най-красивото нещо е голото женско тяло на брега на морето,осветено от залязващото слънце, а зад него плискащи се вълни, които пръскат малки капчици по тялото на момичето ;)

В тоя ред на мисли става още по красиво, ако до момичето се появи момче и нежно я целува по гръбчето да речем ;)kiss.gif

Ммммммм това е нещо чудесно :)

Интересни работи си мислите вие ;)

• Отговори 204
  • Прегледи 30k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Красотата,любовта,омразата,желанията,страстите и всичко си е вътре в нас. Красотата-това сме ние,нашите чувства,мисли,желания,копнежи и прочие.Не човека отсреща е най-красивия на света,не очите му,

Ммммммм това е нещо чудесно :)

Интересни работи си мислите вие ;)

Жените без мъжете немогат и съответно обратното ;)

Жените без мъжете немогат и съответно обратното ;)

Дяволски си прав! :) По единично са просто индивиди, но съберат ли се - майко мила... ;)

Зачеването, възникването на живот - изобщо всичко, което включва тайнството живот!

Зачеването, възникването на живот - изобщо всичко, което включва тайнството живот!

Това обобщава последните няколко мнения - май единодушно открихме най-красивото нещо :)

напоследък установих,че едно от най-красивите неща е умирането

Стига да не участваш в него... Е, когато му дойде времето, всекиму може да хареса.

1. Зачеването, възникването на живот вече става и без участието на мъж и жена... Те пък от своя страна цял живот създават прекрасни сцени без да зачеват нов живот. Е, с едно-две изключения...

2. Тайнството живот отдавна е престанало да бъде такова.

Това обобщава последните няколко мнения - май единодушно открихме най-красивото нещо :)

След няколко дни глад и жажда в пустинята, коричка хляб и чаша вода ще затъмнят красотата на всичко друго в съзнанието.

--------------------------------

Всяко възприятие е относително. Красивата картина с момичето и момчето, при определени обстоятелства може да се окаже най-големия ви кошмар.

==================

Не ви напръсках със студена водица, защото съм гадняр и не желая да мечтаете и да се наслаждавате. Напротив, продължавайте, но ще ви е полезно да знаете, че и в най-красивия момент от живота ви винаги може да се намери някой, който да ви залее с кофа помия. В България вероятността това да се случи е по-голяма, отколкото в други райски кътчета от планетата. ;)

==================

Не ви напръсках със студена водица, защото съм гадняр и не желая да мечтаете и да се наслаждавате. Напротив, продължавайте, но ще ви е полезно да знаете, че и в най-красивия момент от живота ви винаги може да се намери някой, който да ви залее с кофа помия. В България вероятността това да се случи е по-голяма, отколкото в други райски кътчета от планетата. :)

И все пак, по-добре е да се надяваш на чудото и тайнството, отколкото да се оглеждаш за помията :rolleyes:

А това с какво се заливаме и в каква среда живеем зависи предимно от нас - ако спазваме старото правило да не правим на другите това, което не искаме да ни правят на нас, току-виж нещата станат с една идея по-добри и красиви ;)

Редактирано от shanna (преглед на промените)

И все пак, по-добре е да се надяваш на чудото и тайнството, отколкото да се оглеждаш за помията :wors:

А това с какво се заливаме и в каква среда живеем зависи предимно от нас - ако спазваме старото правило да не правим на другите това, което не искаме да ни правят на нас, току виж нещата станат с една идея по-добри и красиви ;)

На пръв поглед много мъдро и разумно мислене за човек, принуден да живее в общество, където блъскането с лакти и ходенето по глави са начините, осигуряващи предимството на индивида пред останалите. Последните ми думи подсказват, че почти никой не спазва хубавото старо правило. Именно затова добрите хора, в общоприетия смисъл на думата "добри", трябва да вкусят от мръсотията, преди да си позволят да докоснат идеалната красота, дори само в мечтите и бляновете си. За тяхно добро е.

"Чудо" и "тайнство" не са понятия, които биха трогнали един прагматик, но уважавам правото на всекиго да възприема света по свой собствен начин.

И вторият, и N-тият поглед щяха да потвърдят, че думите ти са разумни и мъдри. Достатъчно би било да се родиш на планета, чиито обитатели вече са превърнали в закони моралните ценности, към които се стремим. Дано все повече хора по света започнат да мислят като теб. Тогава човечеството ще може да си върне шансовете за оцеляване.

И вторият, и N-тият поглед щяха да потвърдят, че думите ти са разумни и мъдри. Достатъчно би било да се родиш на планета, чиито обитатели вече са превърнали в закони моралните ценности, към които се стремим. Дано все повече хора по света започнат да мислят като теб. Тогава човечеството ще може да си върне шансовете за оцеляване.

Да, наистина напоследък се наблюдават недобри постъпки навред, но трябва самите ние да сме по оптимисти и да се стремим да сме по-добри, няма кой друг да го направи вместо нас

• Автор
Да, наистина напоследък се наблюдават недобри постъпки навред, но трябва самите ние да сме по оптимисти и да се стремим да сме по-добри, няма кой друг да го направи вместо нас

Права си от нас зависи...

За мен няма по красиво нещо от това, да видиш сутрин слънцето...

Да чуеш песента на птиците...

Да усетиш аромата на цветята...

Да се усмихнеш на непознат човек...

Да видиш усмихнат човек...

Да оцениш малкото, което имаш...

Да се зарадваш на малкото, което ти дават...

И по този повод, ще напиша нещо мое тук във форума, но малко по късно....

Сега се замислих... как ли възприемат красотата хората, които са изгубили сетивата си. Например незрящите хора... Красотата не е възприятие само на очите, а на всички сетива. И на сърцето. Красота може да открием във почти всичко стига да искаме. Заобиколени сме от красота... под всякаква форма. Просто трябва да отворим сетивата си и сърцето си за нея. :jumping11:

Сега се замислих... как ли възприемат красотата хората, които са изгубили сетивата си. Например незрящите хора... Красотата не е възприятие само на очите, а на всички сетива. И на сърцето. Красота може да открием във почти всичко стига да искаме. Заобиколени сме от красота... под всякаква форма. Просто трябва да отворим сетивата си и сърцето си за нея. :)

Те я усещат такава каквато е, а не продиктувана от рекламните дизайнери.

Все си мисля, че слепите хора са най-зрящите сред нас...

• 3 седмици по-късно...
  • Автор
Те я усещат такава каквато е, а не продиктувана от рекламните дизайнери.

Все си мисля, че слепите хора са най-зрящите сред нас...

Възможно е !!!

Не съм открил нещо по-красиво и чисто от новороденото дете.

Напълно съгласен

Така е. Невероятно е колко красота, чистота, доброта и непорочност може да се събере в едно такова малко създание.

Това е истинска красота!

ето нещо много красиво cool.gif

RTEmagicC_pm300_allianz_arena1.jpg.jpg

AllianzArena.jpg

ref_allianz-arena_2.jpg

стадиона в Мюнхен . Виждала съм го на живо....нямам думи .Невероятен е !!

Аз съм бил на мач на Мюнхен 1860 на него и ми по - харесва , когато свети в синьо ;)

Хм...

Горните картини не са красиви - те са интересни.

Продукт на човешката индустрия, нищо повече.

Тук говорим за друг тип красота....

Света в който живеем.

Всеки човек.

Всяка ситуация.

Всичко.

Напълно съгласен...

• Автор

Съгласна съм с теб сигурно е така...макар да не мога да кажа със сигурност понеже си нямам свое...

Но децата са бъдещето на една нация...те са скъпоценност, която не всеки родител цени...не всеки родител дори има право да възпитава деца понеже някой родители не са способни да научат децата си на нищо...това да храниш едно дете и да го облечеш и изучиш не означава абсолютно нищо, понеже това е задължение на всеки родител...но без възпитание и без елементарна култура да се даде на детето като основа за понататъшния му живот все едно нищо не му е дал родителя... sad.gif

Това за мен е красиво раждането на нов живот , но е грозно да направиш от този един нов живот едно няма нищо...

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Доста хора преди мен са го казали, и риск да се повторя и потретя ..... и за мен най-красивото нещо е една детска усмивка. Децата са най-красивите, най чистите и най-истинските. Обичам ги

според мен най-красивото нещо е семейството,идилията,детските очички и въобще...щастливият живот :eek:

най-красивото ----> щастливите хора,които са в хармония със себе си,които заразяват и другите със своето щастие,които се усмихват и живеят живота си по свой собствен красив начин и не съдят другите за грешките им...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.