Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кое е най-красивото нещо за вас ?

Featured Replies

Най-красивото нещо ... предполагам в живота ни ;)

За мен това е усмивката, и преди съм казвала за мен един усмихнат човек е красив!!!

Ами това е няма какво друго да кажа направих една селекция на най-красивото за мен нещо ;)

smilesns4.jpg

П.С Аз се усмихвам усмихвайте се и вие!!! ;)

Редактирано от varvarinata (преглед на промените)

• Отговори 204
  • Прегледи 29,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Красотата,любовта,омразата,желанията,страстите и всичко си е вътре в нас. Красотата-това сме ние,нашите чувства,мисли,желания,копнежи и прочие.Не човека отсреща е най-красивия на света,не очите му,

красиво е нощем под небето да съзерцавате звездите с любимото същество

Във всяко нещо има капка красота. Въпросът е да я видиш и да й се насладиш.

ммм да

За мен: Има много красиви неща, но тези, които ме трогва и ме развълнуват са красиви.

Примерно:

- Невинен детски поглед ( горкичкото, колко много не знае за живота) :baby:

- Една истинска дума, усмивка и то неочаквана, искрена :mark:

- След като зарадваш съществото, което обичаш, да видиш погледа му - безценно ( онова пламаче, мекота в погледа му) kiss.gif

- В България има много красиви места, места, на които забравям че съм жив, забравям за работа, проблеми, пари... забравям да дишам, да говоря, само слушам и поемам енергията на природата :wow:

- Любимия човек :inlove1:

пп. Не съм ги подредил въобще. Не мога да избера, кое е най - хубавото. Просто дадох примери. Всичко е хубаво ако е истинско и неподправено.

Редактирано от lidera (преглед на промените)

Едно момиче попитало едно момче дали е хубава

И той казал .... "не".

Тя го попитала дали той би искал да бъде с нея завинаги...

И той казал "не".

Тогава тя го попитала дали ако си тръгне, той би плакал,

А той отново отговорил с "не".

Това й било достатъчно. Като си тръгвала, сълзи се стичали

по лицето й,

Момчето я хванало за ръката и казало:

Ти не си хубава, ти си красива.

Аз не искам да бъда с теб завинаги. Аз имам НУЖДА да бъда с

теб завинаги.

И няма да плача, ако ти си тръгнеш,... а ще умра...

Така че сега ще ти кажа:

Харесвам те заради това, което означаваш за мен...

Истински приятел и ако не получа това обратно, ще разбера

твоя намек.

Хей, момче, сещаш ли се за шамара, който ти ударих когато се опита да ме целунеш? Сещаш се сигурно, беше прекалено, за да забравиш. Хей, момче, сещаш ли се, когато ми донесе първото цвете - синьо беше и ме подсещаше за твойте очи. Но цветето падна. Аз бях много тъжна, но ти се усмихна и ми каза, че ще ми донесеш много такива цветя, но нито едно от тях нямаше такъв цвят, които да напомня за твоите очи. Хей, момче, сещаш ли се, когато един ден се опитах да те целуна, а ти се дръпна и ми каза: - Мъничка, не те обичам вече, обичaм друга и няма смисъл да бъдем заедно. Тогава те погледнах и казах: "Сбогом!!!" Обърнах се и откаснах един лист от дървото до мен и започнах да го гриза. Тогава усетих горчивия вкус на листото. Мислех, че то ще намали болката, но тогава чух твоя топъл и нежен глас: - Мъничка, може ли аз друга да обичам? Тогава се обърнах и започнах да те целувам. Колко беше мил света в тези ми мигове. На другата сутрин отидох при теб, но ти бе блед, тъжен. Не говореше... и когато поисках да си ходя ти каза: - Мъничка, днес заминавам за Америка! Може би повече няма да се видим. Аз бях потресена от твойте думи! На първо време си писахме, но после разбрах, че не трябва да се разпалва любов без перспектива и че любовта чрез писма не е любов. В последното си писмо му написах няколко реда от една стара японска поговорка: "Да обичаш е също като да пееш песен, но няма песен без край!" Един ден, когато се върнах от училище видях писмо адресирано до мен и веднага познах неговия почерк. Питах се дали да го отворя или да го оставя в шкафа, както другите неотворени. Двоумях се. С треперещи ръце го отворих, в него пишеше: " Мъничка, на 12ти вечерта тръгвам от Америка. На 13ти вечерта ще бъда в София. Връщам се завинаги. Когато чуеш моя глас, ако не ме искаш затвори слушалката. Ако ме искаш, ще поговорим и ще бъде както по-рано. И кой казва, че "няма песен без край"? " Това писмо е намерено до момичето с прерязани вени, а до нея е намерен вестник на 13та страница на която пишеше: "...Самолет, който през нощта тръгна от САЩ до Белград, експлодира близо до Югославска граница. Живи няма.... още не е открита причина за експлозията..." В допълнението на писмото е написано с кървави букви: " Да обичаш е също като да пееш песен, но няма песен без край...

това е нещо красиво което не знам кой го е написал, вупреки че второто е с тъжен край пак си остава красиво

Дано и на вас ви харесаха

Редактирано от KalinPopov (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

най-красивот нещо ли?

За мен е ковчег, обкичен с цеветя....Мъката на близките, разтвореният гроб... Свещенникът , с развят епатрахил и брада, четейки евангелието, и размахващ с кандилницата...

Нищо по-красиво няма от това cool.gif

• Автор
Според Ст. Лец ти си циник.

А аз се чудя защо някой се иронизирват, пък то виж защо било...Цинизъм!

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Най-красивото нещо за мен е сбъдването на най-съкровените мечти на някой човек

Според Ст. Лец ти си циник.

А аз се чудя защо някой се иронизирват, пък то виж защо било...Цинизъм!

А мога ли да попитам вас двете какво имате против човека?

Аз - нищо против човека нямам. cool.gif

ПП: Ти да не си му адвокат? :)

• Автор

Хехе Док...то не беше за човека правих заключения относно мои разсъждения...не е било конкретно за човека по-горе...

Най-красивото нещо, което скоро преживях е да се докосна до чистотата на едно бебе... :)

......

Най-красивото нещо, което скоро преживях е да се докосна до чистотата на едно бебе... :)

ohmy.gif Че кое му е чистото на едно бебе? Памперса въобще не бих нарекъл чисто нещо cool.gif

• Автор
ohmy.gif Че кое му е чистото на едно бебе? Памперса въобще не бих нарекъл чисто нещо cool.gif

Чистотата на душата му...

А как разбра това, за "душата" ? ohmy.gif

Видя ли я, помириса ли я, вкуси ли ?

нещо не мога да те разбера

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Въпрос на време е да стане като памперса му.

• Автор
А как разбра това, за "душата" ? ohmy.gif

Видя ли я, помириса ли я, вкуси ли ?

нещо не мога да те разбера

Невинността на детето не си ли чул, че има такова нещо?! :rolleyes:

Въпрос на време е да стане като памперса му.

Нищо, то по-лошо е че някой никога не порасват и цял живот са за някой памперси с ла**а... :angry:

Невинността на детето не си ли чул, че има такова нещо?! :rolleyes:

................

не sad.gif за щастие си имам едно такова дребно човече в къщи и си го наблюдавам cool.gif

• Автор
не sad.gif за щастие си имам едно такова дребно човече в къщи и си го наблюдавам cool.gif

То твоето човече е палаво вече, фурия е...а аз за бебенце говоря едно такова мъничко и после става голямооо, че чак понякога ти идва да му извиеш малкия философски врат! laugh.gif

cool.gif Какво се хващаш за памперса.

Виж невинните му очички!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.