Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какви езици знаете или учите?

Featured Replies

щом си завършил руска гимназия не трябва ли и руски да знаеш? cool.gif

Ами англииски на задоволително ниво,иначе съм завършил руска гимназия ...

Много странен въпрос,това многоточие в края на поста ми нищо ли незначи за теб ??

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

• Отговори 166
  • Прегледи 23,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

:скромно:

Всички трибуквени/значни.

:още_по_скромно:

Сега уча дву-, четири- и еднобуквените/значните.

Английски(знам много добре), руски(Как тебя зовут и толкова) и немски(горе-долу схващам нещо)

Немски, английски, бегли познания по испански cool.gif

По повод пост-а на Vboychev за целта на темата... Чрез нея само се затвърждава практиката колко много старание влагаме в изучаването на чужди езици, но почти не обръщаме внимание на родния( чиято граматика е една от най-трудните в света..). Някак си странно се почувствах,четейки всички тези постове.. Всеки от нас( имам предвид хората около 20-25) знае най-малко по два западни езика. И какъв е смисълът?Предимство е да, но до каква степен..?Би било интересно, съгласна съм, чрез езика да опознаеш културата на дадена нация, да опознаеш нещо различно от родното. Но замисляли ли сте се до каква степен познавате родното,българското?

Не ме разбирайте погрешно - не целя да обидя никой, дори се радвам,че повечето от вас разбират и комуникират на повече от 1 или 2 чужди езика, просто давам тема за размисъл.. :lol6::lol6:

Каква всъщност е целта на тази тема?

Мерим си пишките.

По темата:

Български (перфектно)

Немски (перфектно)

Английски (перфектно)

и сръбски, заради който биха ме били; гръцки и турски, заради които не съм стъпвал нито в Гърция, нито в Турция и руски на малко по-добро ниво от сръбския. Точка.

И аз съм така - английски на доста добро ниво, италиански - начално ниво. Но няма време за учене в момента. Английския го научих предимно от РС-то, от музика ( хард рок, разбира се ), и от филми, като за основа имах наученото в училище, а за опит - разговорите с англичани, шотландци и ирландци работейки по кръчмите на морето като бях по-млад. А италианския..., ами имах страшна учителка, ех спомени...

Учила съм руски, за два месеца гръцки, немски уча от около две години и английски от доста :)

Учил съм руски едно време в гимназията и прогимназията, а в Английската гимназия - естествено английски и малко немски ...

Английски почти като роден, френски (фр. гимназия и университет), руски разбирам много, говоренето изостана. Холандски горе-долу, живял съм там....

C++, C#, Delphi, Java ...

;)

И аз така ма на джавата съм още ниво начинаещ, а делфито не съм го и почвал щото няма много голямо приложение а за си-тата може да се каже че ги знам добре(макар че за кво ли са ми кат съм строителен работник). А иначе чуждите езици-Английски от училище и Немски-от разни курсове ма сега знам само 2 езика-Български и Македонски biggrin.gif

• 2 седмици по-късно...

Немски, Английски, Руски, Испански, български- сега захващам Френски :)

знам френски уча английски и арабски и разбирасе български

• Автор
знам френски уча английски и арабски и разбирасе български

труден ли е арабския език

ми трудничак си е , трябва много да внимаваш и да слушаш буквите защото някои много си приличат

Аз предполагам знам добре Български. Допълнително говоря свободно на руски. Англиския съм го позабравил, но като чета няма проблеми. В скоро време нямам намерене да уча нови езици.

Иначе сега знам също HTML, CSS и мога да чета PHP :wors:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.