Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какви езици знаете или учите?

Featured Replies

Чужди езици уча англ. от 1ви клас... а френския го почнах миналата година, като втори чужд език... Страстта ми определено не са езиците, а по-логическите науки, като математика и информатика, за това и не се раздавам много... Интересни са ми, но все пак... предпочитам да оползотворявам времето с други неща :)

Редактирано от NejnoStava (преглед на промените)

• Отговори 166
  • Прегледи 23,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Айде и аз да си се похваля, че иначе кой.

Знам значи английски и български перфектно (даже английския малко по-добре май :| )

Знаех руски - позабравил съм го (4 години изобщо не съм го ползвал) ама пак става да се разбирам поне, ако ми се наложи.

Немски уча и поназнайвам, обаче на излкючително начално ниво.

И като за финал преди седмица-две почнах да уча японски и май настигнах по знания немския дето вече 4-та година го уча в училище и все с 6 завършвам. Как учим немски само, а? :|

Иначе знам и Pascal, C++, HTML, нооо те са мааалко по друг вид езици. :rolleyes:

А на NejnoStava ще кажа само, че и аз по принцип по си падам по математика и информатика и даже съм в паралелка с такъв профил. Иии ако искаш можеш да провериш за една такава осреднена наука наречена "математическа лингвистика". Може да ти хареса и ако да - определено ще се запалиш да учиш езици!

eeeeeeee браво на тези който учат италиански :lol6: аз го знам добре ...........ако някой го знае добре да ми пише :ph34r: ciao raga tanto amore per tutti da me :lol6:

Брей,като гледам доста сте напред с езиците,което е хубаво, разбира се

Аз знам само пролично английски и български ;)

• 1 месец по-късно...

Моите са:Български,Румънски,Сръбски,Македонски,Руски и Английски.

ТЯХ УЧА В МОМЕНТА,НО НЕ СЪМ ПЕРФЕКТЕН

• Автор
знам наполовина български и целия католически biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif ... и английски колкото да си изям боя :ph34r:

в какъв смисъл католически :ph34r:

Английски, Руски и Български(ма не мн добре българския biggrin.gif ) имам и малко понятие от сръбски и македонски, немски също съвсем малко...

• Автор

Нека ви затрудня сега. Къде сте научили езиците, който знаете?

Нека съм първа.

англииски, немски и френски от училище и в къщи малко cool.gif

А вие? :wors:

• 2 седмици по-късно...

Български, английски и руски от училище и от университета. Английския и от курсове. Руския и от вкъщи-1/4 имам руска кръв. Сръбския-от приятели сърби и от самообучение. Китайския-в момента съм в Китай и когато никой не те разбира, трябва да се понапънеш малко!

Еми знам Български и турски перфектно :computer2: Английския го мразя когато трябва да пиша. Схващам само когато го чета.

Знаех немския добре по едно време, но взех да забравям много работи от него. Не тренирам немски и затова не съм във форма :)

Мога и да псувам на много езици.

Леко поназнайвам и елфически. Мога да кажа само няколко работи biggrin.gif

Нека ви затрудня сега. Къде сте научили езиците, който знаете?

Амии...българския и турския ги научих от нашите. Те са виновници :) Английския и немския от училище.

Пък псувните от тук-от там ги научих. Елфическия го знам от Властелина. О да, от Властелина се научих и да псувам на джуджешки :)

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Еми знам Български и турски перфектно :hush: Английския го мразя когато трябва да пиша. Схващам само когато го чета.

Знаех немския добре по едно време, но взех да забравям много работи от него. Не тренирам немски и затова не съм във форма :hush:

Мога и да псувам на много езици.

Леко поназнайвам и елфически. Мога да кажа само няколко работи biggrin.gif

Амии...българския и турския ги научих от нашите. Те са виновници :) Английския и немския от училище.

Пък псувните от тук-от там ги научих. Елфическия го знам от Властелина. О да, от Властелина се научих и да псувам на джуджешки :)

Знаеш ли как е на норвежки "Върви по дяволите",цяла скандинавия ще те разбере :)

• Автор
Нещо лично ли долавям?

Темата май не е за изказване на лични пристрастия!

не разбирам какво искаш да намекнеш :wors:

.... Скромно : Български , Английски , Френски , Руски , Датски , Шведски . :) .... Няколко думи на Корейски и Суахили .

• Автор
Ами, прочети внимателно поста над моя!

аха, съжалявам ама понякога бавно загрявам angry.gif

.... Скромно : Български , Английски , Френски , Руски , Датски , Шведски . ;) .... Няколко думи на Корейски и Суахили .

Интерестни езици знаеш като Датски и Шведски, но това за Корейски и Суахили направо ме шашна :yanim: Какви думи знаеш на Корейски и Суахили cool.gif

Български, Английски, Френски, Испански, малко думи и изразчета на Немски, като план пред мед стоят Руски, повече Немски и Гръцки

ами немски знам от у-ще,английския съм го позабравила ама от септември ще си го припомня и на курс ще се записвам,знам някои изрази и думи на гръцки и постоянно се опитвам да уча повече от него,след година ще се записвам и на испански и така...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.