Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какви езици знаете или учите?

Featured Replies

Бизнес Английски - перфектно ...

Немски - що годе мога да се оправя колкото да оцелея в Г-ия, но нищо особено

Испански - на този език знам само curse-овете, че ми се наложи да ги науча заради едно момиче от Испания ...

• Отговори 166
  • Прегледи 23,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Знам английски и български,продължавам да уча английски и български biggrin.gif и ако ме приемат ще уча японски + някакъв друг като сип.

Знам английски и горе-долу френски, колкото съм го научил за трите години в които го уча.

Знам Български. Горе долу знам: Френски, Немски, Испански.

• 2 седмици по-късно...

Знам английски и италиянски и малко испански и немски

• 3 седмици по-късно...

Знам доволно английски и малко немски, като и двата ги изучавам в момента.

Български

Немски - много добре

Сръбски - долу горе да водя лек разговор

Руски - разбирам но ми е трудно да говоря

Английски - малко разбирам не мога да го говоря бъркам го с немският

• 2 седмици по-късно...

Аз съм учила немски и руски, но вече съм ги позабравила. А иначе английския го владея много добре!!! biggrin.gif

`ми я да видим...начи знам гръцки перфектно(то пък оставаше да не го знам).

Сега уча български и английски усилено.

Малко правописа ми куца,ама се надявам в най-скоро време да го оправя и него.

Иначе сега уча и френски.

Абе полиглот ще ставам

ами бълграски (писмено, говорящо), английски (писмено, говорящо), и сегА уча руСки... от нЕго знАм сЪвсем мЪничко ;) D

Български (бих казала че го знам но понеже през няколко години измислят нови правила angry.gif не се знае на какво ниво по новите стандарти :clap: ) Английски и Френски (този език можеш да кажеш че ко знаеш само ако успееш да разбереш какво ти говори оригинален французин laugh.gif а аз май не мога да се похваля с това sad.gif )

• 1 година по-късно...

Ем,аз знам-български,малко английски и сега съм в испанско училище.Но си търся самоучители по испански,че почти всичките ми съученици знаят испански,само аз съм като патка около жъзките.

Знам български.И то няколко варианта.Отскоро се оказа че знам и чужди езици - македонски.А руския ми е домашен език.Църковнославянски с малко домашна ракия, е воала.Искате ли да ви изброя кои езици не зная.Много са.Като започна от розовото езиче на комшийката... :hush:

Я да видимммм....

7 години съм учила Руски, в резултат, на което ..напълно се отвратих от него! laugh.gif За сметка на това, мога да общувам на що-годе нормално ниво.

11 години Английски - два сертификата и т.н., бла бла ...абе, доста добре се оправям. :rolleyes:

5 години Гръцки - невероятен език, ако ми дадат възможност и още 5 бих го учила. От няколко месеца не съм била в Гърция и много ми се ходи, та да си полафя с някой грък... laugh.gif

Латинския, Старогръцкия и Старобългарския не ги смятам - те бяха за по две-три години.

Извод: ако ви се учат мнооого езици, елате да учите в Хуманитарната гимназия във Варна... laugh.gif

П.П. Сериозно имам намерение да почвам Испански през 2009та. Невероятен език, ще изям учебниците ...и испанците ... laugh.gif:)

Редактирано от Leslie_ (преглед на промените)

Аз съм по-скромен:

Български: Отлично;

Английски: от Мн.добре до Отлично;

Немски: Супер зле;

//C++: Сега го започвам;

//Java: Що годе :rolleyes: ;

Leslie_ много си скромна, просто.... biggrin.gif

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

Сега чак загледах всички постове.Направи ми впечатление,че никой не знае по-малко от 2 езика.

Или много умници има или всеки си пише измислици biggrin.gif

Испански и Руски свободно не чак като маичиния ми БГ ама за да се оженя ми стига . И да знаеш език не като да се научиш да караш колело веднъж за цял живот не го ли практикуваш се забравя . Нещо почна руския да ми куца ама ако ми застане някоя мамашка ще си го припомня за две седници много бърже.

Абе те хората собствения си език не знаят, ти си седнала за чужди езици да питаш.

Англисйки Език - ПЕРФЕКТНО само с времената имам малко проблеми biggrin.gif Гръцки - бих казал много добре. 3 Френски език ами знаеш ли Англисйки мн лесно защото си приличат даже имат и еднакви думи. 4-ти Тук там някоя дума 5-ти Цигански (Сокерес) biggrin.gif .. 5-тия беше майтап...

Leslie_ много си скромна, просто.... biggrin.gif

Еми, питаше се, казах... laugh.gif Пък и езиците са ми слабост :)

Някой, ако иска ...давам уроци laugh.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.