Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой ще спечели ШЛ през 2007

Featured Replies

Според мен основните фаворити според вас Челси и Барса ще се препънат по пътя ....Естествено се надявам моя любим Манчестър Юнайтед да спечели 3то отличие :lol6: С оглед на играта която показва Олимпик Лион е най големия фаворит.Колкото и невероятно в момента да звучи може да се очаква и от Милан нещо? :rolleyes:

• Отговори 175
  • Прегледи 16,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

виждам че мн се симпатизира на Лион!! според мен те нямат никакъв шанс!! могат да печелят само във Франция, където нямат конкуренция наистина, но не съм превърженик на френското първенство!! срещнат ли класен тим с традиции нямат големи шансове! не е като да биеш в групите! иначе наистина са класен тим, но чудеса както това стана с Порто преди 3 г не стават постоянно!!! много е рано да се каже кой ще спечели, но силно се надявам това да е английски тим и в частност Ман. Ю.

Ами Реал Мадрид ... ако става въпорс за класни отбори , можеби той е най - класния , на мене отбора не ми харесва , но ...което си е си е ! Лион ги отнесоха с 3 и 2 на нула . Лион със всяка изминала година стават по - силни. Миналата година в ШЛ достигнаха четвърт финал ...

Лион всяка година достигат до четвъртфинал и винаги си намират майстора. Не вярвам, че тази ще е изключение. Липсата на конкуренция във вътрешното първенство е основният им проблем.

Редактирано от Nonio (преглед на промените)

Според мен :

- Челси - не - слаба хорма в първенството.

- Барселона - 50-50 Както знаем нито един отбор не е печелил титлата 2пъти поред

- Лион - Възможно е - много твърд отбор

- Реал Мадрид - пълна трагедия

- Манч. Юн.- фен съм им ,но не вярвам ,че ще успеят

Според мен :

- Челси - не - слаба хорма в първенството.

- Барселона - 50-50 Както знаем нито един отбор не е печелил титлата 2пъти поред

- Лион - Възможно е - много твърд отбор

- Реал Мадрид - пълна трагедия

- Манч. Юн.- фен съм им ,но не вярвам ,че ще успеят

Ман. Юнайтед някъде 80% сигурно , че ще продължат на 1/4 финал ! На мен ми е интересно Лион докъде ще стигне ...

Сперод мен Челси ще спечели,защото вече две години Абрамович дава пари а не е спечелено само Шампионската лига.Затово Челси и Лион на финал.

Сперод мен Челси ще спечели,защото вече две години Абрамович дава пари а не е спечелено само Шампионската лига.Затово Челси и Лион на финал.

Много е възможно тея два отбора да са на финал , ама аз мисля, че единият финалист ще бъде Манчестър :blink:

челси ако продължават да играят така няма да спечелят нищо :offtopic_s:

Ман. Юнайтед някъде 80% сигурно , че ще продължат на 1/4 финал ! На мен ми е интересно Лион докъде ще стигне ...

Според мен 100%

ФА къп също не сте я печелили при руснака

Тц, тц как няма да ги има Ливърпул в анкетата. Срамота biggrin.gif

Напълно съм съгласен с теб. Ако надделеят в сблъсъка с Барса, стават най- основният фаворит според мен.

Много е възможно тея два отбора да са на финал , ама аз мисля, че единият финалист ще бъде Манчестър :P

Манчестър на финал да да.Челси и Лион.Откоито Челси ще бие и ще вземе за прав пат Шампионската лига.

Манчестър на финал да да.Челси и Лион.Откоито Челси ще бие и ще вземе за прав пат Шампионската лига.

Много смели расъждения ... Челси , според мен все оше не са готови да вземат ШЛ ! :yanim:

Напълно съм съгласен с теб. Ако надделеят в сблъсъка с Барса, стават най- основният фаворит според мен.

Прав си - баските бием ли ги - отнасяме коньо у ряката!

Доста добре се представяме в това издание на шампионска лига, за разлика от вътрешното първенство на Англия. Но - всеки си знае приоритетите, нали! Ливърпул бе 5-ти във вътрешният шампионат, а стана шампион на Европа! Стискам палци и тази година да получим същият приз в Шампионска лига! Но - каквото сабя покаже - пак не ще бъдем сами! Напред!

Не ще гласувам за никой - моят отбор го няма.

Много смели расъждения ... Челси , според мен все оше не са готови да вземат ШЛ ! :)

В момента Челси са най-добрия отбор в света.И няма кои да ги спре по пътя кам титлата.

В момента Челси са най-добрия отбор в света.И няма кои да ги спре по пътя кам титлата.

В момента Челси са в много лоша форма ... ако бяха най - добрия отбор , нямаше да правят Х със Рединг и други такива отбори ! Просто " Гголемите " това не могат да си го позволят ! :)

AxxaxAXAxaXaxAXAxa

нали знаете, че формата е временна, а класата вечна?

В момента Челси страдат заради Тери и Чех, но и това ще отмине :)

YNWA

• 2 седмици по-късно...
В момента Челси страдат заради Тери и Чех, но и това ще отмине :ph34r:

YNWA

Да така е и това ще отмине и тогава отниво няма кои да ги спре.

• 2 месеца по-късно...
Кой ще спечели ШЛ през 2007

Реал Мадрид [ 4 ] ** [7.41%]

Барселона [ 14 ] ** [25.93%]

Лион [ 13 ] ** [24.07%]

Челси [ 9 ] ** [16.67%]

Арсенал [ 3 ] ** [5.56%]

Манчестър Юнайтед [ 8 ] ** [14.81%]

Интер [ 0 ] ** [0.00%]

Байерн Мюнхен [ 0 ] ** [0.00%]

Валенсия [ 1 ] ** [1.85%]

Левски [ 2 ] ** [3.70%]

2-та отбора с най-много гласове вече отпаднаха, и все пак се гордея, че съм единственият дал глас за "прилепите" и че те още са в голямата игра cool.gif

а ПСВ, Рома, Ливърпул и Милан даже не са в анкетата :rolleyes:

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

Аз още чакам един фиш с 0.5 лв залог при коефициент 19 за шампиони

Дано няма изцепки от рода на ерата "Ектор Купер", въпреки че е рано да се мисли за финал biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.