Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой ще спечели ШЛ през 2007

Featured Replies

• Автор

Всичко е хуао, милан или ливърпул, обаче кой и къде заеба анкетата?!?

• Отговори 175
  • Прегледи 16,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Милан имат да си връщат за 2005г., но мисля, че Бенитес е голям тактик и Ливърпул ще спечели отново

Сър Алекс: Ще отпразнувам с вино загубата на Ливърпул от Милан

Мениджърът на Манчестър Юн Алекс Фъргюсън смята, че Ливърпул няма никакъв шанс да победи Милан на финала в Шампионската лига в Атина на 23 май.

Милан отстрани Манчестър Юн на полуфиналите и ще има шанса да постигне реваш от Ливърпул за загубения финал през 2005 г.

„Със сигурност бих заложил на Милан – каза сър Алекс пред „Сън”. – Те ще спечелят Шампионската лига, аз съм абсолютно сигурен в това. Казах на треньора им Карло Анчелоти след мача ни, че няма никакъв шанс да загуби трофея сега.”

Фъргюсън планува да отпразнува победата на Милан на финала с бутилка вино, подарена му от Анчелоти след загубата на Юнайтед в Италия с 0:3.

„Карло ми подари бутилка прекрасно вино – сподели шотландският бос. – Аз му отвърнах, че ще я изпия, когато го видя да вдигне купата на шампионите.”

sport1.bg

:speak::wors::nono:

...„Карло ми подари бутилка прекрасно вино – сподели шотландският бос. – Аз му отвърнах, че ще я изпия, когато го видя да вдигне купата на шампионите.”

sport1.bg

Да не му се вкисне виното от чакане.

E,до 23 май едва ли ще се вкисне... ;)

Крайно време е късмета да изостави Ливърпул.То не може все да им върви...

Аз пък не искам отбор. който тази година наказан за корупция, да вземе КЕШ

Аз пък искам... :speak:

На терена си личи истинската стойност на един отбор.Там се вижда кой е корумпиран и кой не е.Ако Милан печелеха мачовете си в Италия с уговорки,щяха ли да бъдат толкова силни в Европа? За мен Милан бяха жертва в този скандал,където главни действащи лица бяха шефовете на Ювентус - ето там е истинската корупция.

В дъното на всичко беше Лучано Моджи - сивият кардинал на италианския футбол и шеф в Юве. А прането на пари няма нищо общо с футбола - ако наистина има такова нещо,да ги разследват за финансови злоупотреби...Не виждам с какво това е повлияло на резултатите от мачовете...За Интер съм съгласен - излязоха на страшна далавера от цялата работа.Без този скандал нямаше да помиришат скудетото още дълги години.Те са си родени неудачници и винаги ще дишат прахта на Милан...

Финалът е Милан - Ливърпул, само че този път с различен резултат от този през 2005

Никой не ми вярваше!

...

На терена си личи истинската стойност на един отбор...

...За мен Милан бяха жертва в този скандал,където главни действащи лица бяха шефовете на Ювентус - ето там е истинската корупция.

Милан е много класен отбор, но едва ли му бе от полза това побутване. И хайде да не намесваме страничните фактори, че иначе ще си 101% си прав, особено ако на мястото на Милан във второто изречение поставиш Ливърпул. Не се ли възползваха от страшната трагедия на "Хейзъл" точно Ювентус и покровителите им в УЕФА, та да си запишат и те името на италиански отбор в списъка на носителите на КЕШ в онзи период? Гледал ли си този мач, видял ли си за какво свириха дузпа за Ювентус, имаше ли каквото и да е нарушение и, ако все пак е имало такова, дали не бе поне на 10 м извън наказателното поле? Дали съдбата не изпревари предварително съшития с бели конци фарс по въздигането на Платини на европейския пиадестал?

А последствията от това? Английските отбори лишени за 5 години от участие в евротурнирите, а Ливърпул, като по-опасен, за още +2. Уплашиха се доновете и синьорите от английската инвазия през 70-те и 80-те - 4 пъти Ливърпул, 2 пъти Нотингам, Астон Вила...

Даааа, лобита...

---

Нека по-добрият победи.

Съгласен съм с това,че Юве са един измислен отбор - само виж по колко публика имат на домакинските си мачове - по 15-20 хиляди... :clap: Милан винаги са били лицето на италианския футбол пред света - винаги атрактивни и приятни за гледане. А Ливърпул ги уважавам заради невероятната им публика - винаги настръхвам,като чуя как целият Анфийлд пее "You'll never walk alone"!!! За мен това са фенове №1 в света.

Айде гласувайте :clap:

Закъснях, едва втори съм - посоката е към река Мърси.

За Интер съм съгласен - излязоха на страшна далавера от цялата работа.

1 Интер 90 т.

4 Милан 60 т.

Ако Милан не вкарат гол до 60-тата минута на финала просто нямат шанс, защото след нея целият отбор ще ходи ...

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

Само да отбележа, че на Ливърпул им върнаха прецакването като им разрешиха да играят от първи кръг в ШЛ, макар че бяха 5ти...

Така е, но не бих го нарекъл прецакване на когото и да било - вярно, че получилият се прецедент предизвика промяна в регламента, но нормално ли щеше да е шампионът да няма право да си защити титлата?

Ако Милан не вкарат гол до 60-тата минута на финала просто нямат шанс, защото след нея целият отбор ще ходи ...

Ти така си мислиш...И в двата мача с Байерн,и в реванша с Юнайтед,да не би да "ходеха" след 60-та минута?Милан не са това,което бяха в началото на сезона.Отборът навлезе във форма,както игрова,така и физическа. Ако в момента играят Милан и Интер,ще има пак разгром... :clap:

А иначе финалът е ясен - 3:0 за Милан. С 2 класи са над Ливърпул... :whist:

Ти така си мислиш...И в двата мача с Байерн,и в реванша с Юнайтед,да не би да "ходеха" след 60-та минута?Милан не са това,което бяха в началото на сезона.Отборът навлезе във форма,както игрова,така и физическа. Ако в момента играят Милан и Интер,ще има пак разгром... :clap:

А иначе финалът е ясен - 3:0 за Милан. С 2 класи са над Ливърпул... :whist:

за първото полувреме ли говорим laugh.gif;) (шегувам се)

Не знам на какво да отдадем късните голове на Мюнхен и Юнайтед тогава ... а що се отнася до Милан мисля, че ако "златното момче" не е във форма то тогава ще е трудно (невъзможно) за Милан

Но успех и нека отборите докажат кой е по-добрият на терена cool.gif

...Единственото ненормално в лигата е , че не играят само шампионите....Ако остане този формат трябва да я променят на англо-германо-италиано-испанска лига....Ако играеха само първенците + спечелилият купата нямаше да се стига до прецеденти...

Няма да отричам масовото присъствие на отборите от 4-те най-силни първенства, което е за сметка на поставянето в неравностойно положение на други отбори, принудени да играят предварителни кръгове. Но регламентът не ограничава ничие присъствие, участието на по-посредствени отбори в групите на ШЛ вече съвсем не е прецедент.

Форматът има и плюсове и минуси, но комерсиалното няма как да не надделее. От друга страна пък малките тимове като нашия Левски, да речем, прибраха твърде големи пари, които биха били непосилни без участието в турнира на еврогигантите - та нали точно те привличат крупните рекламодатели.

В някаква степен съм съгласен с теб, но ти знаеш не по-зле от мен защо ШЛ е в такъв формат - стремежите на европейските топ клубове към самостоятелно първенство, турнир или каквото и да е там едва ли е секнал. А и без да обиждам когото и да било, шампионите на Казахстан (тия защо играят в евротурнирите?) и Молдова вероятно ще направят по-слаб мач от четвъртите в Англия и Испания.

Всички ние искаме да гледаме качествен футбол и не са чак толкова много отборите, които могат да ни го осигурят (не че винаги го правят, разбира се).

Отново парите са водещи, но къде ли не са. А и историята помни и кофти късмети на водещи клубове - например носителят на КЕШ Нотингам играе в първи кръг с Ливърпул - ами единият загива, другият повтаря евротитлата си...

Да, въпросът е двуостър, може би известна компенсация (не съм сигурен в точността на думата) би било ако се спре изкуственото разминаване на отбори от една страна в групите на ШЛ - лично становище.

Мисля, че Милан няма да издържат, а и друго е, че отбора на Милан според мен са по-слаби оттогава (няма го Шевченко, Креспо, а и вече играчите са с 2 години по стари), а Ливърпул са още по-добре обигран отбор, а и трябва да спечелят, защото тази година отново не направиха кой знае какво в Английската висша лига

Абсолютно сигурен съм в успеха на Милан.Вярно.че са по-слаби отпреди 2 години,но аз вярвам в съдбата и мисля,че този път тя ще обърне гръб на Ливърпул,като компенсация за незаслужената им победа в Истанбул.

Мисля, че Милан няма да издържат, а и друго е, че отбора на Милан според мен са по-слаби оттогава (няма го Шевченко, Креспо, а и вече играчите са с 2 години по стари)

Тук абсолютно не съм съгласен. В момента Милан е много по-силен отпреди. Аз лично не ги бях виждал така да играят от години. Този отбор се възроди. Вярно, че има играчи на възраст. Примерно Зеедорф. Но вижте го как играе в момента. Все едно, че е на 20!

Мисля, че Милан няма да издържат, а и друго е, че отбора на Милан според мен са по-слаби оттогава (няма го Шевченко, Креспо, а и вече играчите са с 2 години по стари), а Ливърпул са още по-добре обигран отбор, а и трябва да спечелят, защото тази година отново не направиха кой знае какво в Английската висша лига

Забравяш къде е разликата между Милан и Ливърпуул....разликата се казва Кака.Гатузо няма да им даде да дишат на халфовете на червените.Ще бъде здрав мач и яко надлъгване,но крайният победител ще е Милан.

Забравяш къде е разликата между Милан и Ливърпуул....разликата се казва Кака.Гатузо няма да им даде да дишат на халфовете на червените.Ще бъде здрав мач и яко надлъгване,но крайният победител ще е Милан.

Кака може да мине през Манчестър и сигурно през челси, но колкото и да е направил Фъргюсън за манчестър и футбола като цяло, той и мауриньо взети заедно не са толкова добри тактици, колкото теньора на Ливърпул. Той знае как да разпредели играчите и да играят като машина. Добре се справи с Роналдиньо, ще видите какво ще стане и с Кака. Този треньор и с берое сигурно може да спечели шампионската лига.......

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.