Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой ще спечели ШЛ през 2007

Featured Replies

Мерси за разяснението ... не знаехме !

Забелязах biggrin.gif

Някой може ли да оправи заглавието, или направо да си караме така :yanim:

• Отговори 175
  • Прегледи 16,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Предишното име на Шампионската лига е КЕШ - Купа на европейските шампиони.....

Когато създадоха Шампионската лига съединиха и КНК със Купата на УЕФА и сега турнира носи само едното име....

В Кеш участваха само отборите станали шампиони в страната си.

В КНК участваха само отборите станали носители на купата на страната си.

В УЕФА участваха само отборите от 2 до 4 място в шампионатите на страната си...

"Купа на панаирните градове" е старото име на купата на УЕФА, а двубоя между победителят от КНК и от УЕФА се нарича "Суперкупа на Европа".

А и най-важната промяна е, че се вкараха групи, а не както беше УЕФА преди няколко(3-4,майче) години, с пряка елиминация, където играеш 7 мача и 8-я ти е финала :P

И все пак мисля, че малко се отклонихме. . . . :P

• 2 седмици по-късно...

Челси.

Това е основния фаворит за спечелването на титлата тази година.Парите,които наля Роман Абрамович,още когато се появи в отбора сега показват голямо въздействие върху играта на Челси.И като погледнем последните две години,в които Челси не успя да спечели си имам аз следното обяснение.2005-та година отпаднаха от Ливърпул на полуфинала след като "мърсисайдци" отбелязаха много спорен гол,ако той не беше зачетен мача може би щеше да завърши по-друг начин.През 2006-та знаем и как Барселона стана шампион с помощ от съдията в абсолютно всеки мач,същото беше и в мача срещу Челси.

А и не съм от Челси,защото от поста ми някои юзъри могат да си помислят,че симпатизирам на Челси.

Няма нищо такова. cool.gif

Винаги съм се кефел на Арсенал. Дано са те...

В момента отбора им е някакси неориентиран ( не е подходящата дума , но не се сетих за друга ... ) . Абе направо да си го кажем , слабо им е отборчето в момента , не вярвам да стигнат финала ... ;)

Един отбор av-51643.jpg една цел Champions%20League%20Cup-756709.jpg

Един отбор av-51643.jpg една цел Champions%20League%20Cup-756709.jpg

След вчерашния мач ме съмняват ! :)

ако питате мен Реал може да направи нещо интересно! Също така другия вероятен шампион според мен е Челси

И аз съм за Реал, но може всеки друг по-горе споменат да спечели божа работа.!!!

biggrin.gif

В момента отбора им е някакси неориентиран ( не е подходящата дума , но не се сетих за друга ... ) . Абе направо да си го кажем , слабо им е отборчето в момента , не вярвам да стигнат финала ... ;)

Миналата година достигнахме, а защо тази да сме по-слаби-напротив. Обаче вече в елиминациите до голяма степен и късметът играе роля, така че може да не достигнем до последния мач, но ще направим още един силен сезон в ШЛ.Вчера срещу Хамбургер направихме и първия обрат на новия стадион. Отборът набира скорост. Оттук нататък мисля,че ще последват и по-постоянни изяви в първенството.

Аз съм за Реал или Челси.Ако Мауриньо иска да остане треньор на Челси трябва да спечели лигата на шампионите.Колкото до Реал те не са печелили трофеи 3 години и сега е момента да го направят. cool.gif;)

Да,по-редовно ще падате... biggrin.gif

Але, да не ти се случи след мача с вас да цъфнеш с арсеналски подпис в един друг форум biggrin.gif

ThierryHenry_fan ;)

Редактирано от Cesc (преглед на промените)

Оооо,марама,бе братчед! biggrin.gif

Ей,туй гънърите страшна работа! Плъзнали са навсякъде... ;)biggrin.gif

Макар да съм фен на Реал МАдрид предполагам БАрселона все пак имат невероятен отбор.

Макар да съм фен на Реал МАдрид предполагам БАрселона все пак имат невероятен отбор.

Ако успеят да излезнат от групата , според мен ще бъдат фаворит No 1 за спечелването на купата ! :question:

Аз гласувах за Челси.Мисля че за момента те са фаворити.След като видях какво направиха в Барселона си мисля че имат възможност да станат шампиони.Напоследък и Лион се представят много добре-особено срещу Реал!Ще почакаме и ще видим...

Аз гласувах за Челси.Мисля че за момента те са фаворити.След като видях какво направиха в Барселона си мисля че имат възможност да станат шампиони.Напоследък и Лион се представят много добре-особено срещу Реал!Ще почакаме и ще видим...

И аз гласувах за Челси,но не бива да изключваме и Барса!

• 4 седмици по-късно...

виждам че мн се симпатизира на Лион!! според мен те нямат никакъв шанс!! могат да печелят само във Франция, където нямат конкуренция наистина, но не съм превърженик на френското първенство!! срещнат ли класен тим с традиции нямат големи шансове! не е като да биеш в групите! иначе наистина са класен тим, но чудеса както това стана с Порто преди 3 г не стават постоянно!!! много е рано да се каже кой ще спечели, но силно се надявам това да е английски тим и в частност Ман. Ю.

мисля че Барса пак ще станат шампиони ... макар че симпатизирам на Ман Ю

обаче ме кефи и тва че някои и за Левски са гласували евала

САМО ЛЕВСКИ ;)

Редактирано от jackass (преглед на промените)

Силно се надявам да е Барселона , но нещо ... отбора не е във форма ! sad.gif И ако не те , то се надявам наистина френският Лион да спечели ... :wors:

като фен на барса и арсенал бих казал, че те ще са на финал както миналата година, но реално погледнато може би лион са най-сериозният претендент. Все пак да не забравяме, че пролетта се връщат ето'о и меси, така че може лицето на барса да е коренно различно cool.gif

Редактирано от kanar4e (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.