Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой ще спечели ШЛ през 2007

Featured Replies

Ектор Купер ги води само 1 година в ШЛ....

не зная какво имаш предвид с това 1 година в ШЛ защото беше треньор и по време на 2-та загубени финала от Реал М. и Байерн М. като за втория дори беше обещал, че ще дефилира гол по терена ако спечели Валенсия (уви дузпите бяха трагични)

• Отговори 175
  • Прегледи 16,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Давид Албелда се прицелва в перфектен финал!

Славата на коронясването

"Винаги е било много трудна задача да балансираш изискванията за добро представяне в испанската Примера дивисион и да се състезаваш на най-високо ниво в Шампионската лига, но аз мога да обещая на Челси че те ще имат ужасно трудна задача, ако очакват да ни победят" предупреди 29 годишният полузащитник, който само за кратко е бил под наем във Виляреал преди да направи над 200 успешни появи на терена за Валенсия. "Тези от нас които са били тук с години, и които вече са претърпяли загубата на 2 финала в ШЛ [2000 и 2001] не са вманиачени в това да се спечели турнира, но ние сме решени да коронясаме нашата кариера във Валенсия с отличието!"

Остава трезвен

" Аз съм роден в тази околност и беше фантастично преживяване да донесем успех на Валенсия, който много смятаха за невъзможен," продължи носителят на титлата в Примера Дивисион от 2001/02 и 2003/04. "Сега ние не сме непобедими на Местая защото справките показват, че имаме и няколко загуби - но аз мисля, че е много трудно да бъдем победени! За да спечели Челси те трябва да се борят за всяка педя земя на терена с нас и моето лично мнение е, че сблъсъкът все още е много равностоен."

----------

Някои факти преди мача

• Valencia спечели техните първи 2 Европейски трофея – през 1979/80 UEFA Cup Winners' Cup и UEFA Super Cup следващия сезон - след победи над отбори от Англия,Като първият път печелят срещу Арсенал след изпълнения на дузпи, а втория път след правилото за голове на чужд терен Nottingham Forest FC.

• Като включваме и последните мачове в турнира футболистите на Валенсия са срещали английски съперници 11 пъти и не са губили на Местая нито веднъж. И за да сме по-точни в тези мачове само 1 път са получавали повече от един гол – през 1998/99 UEFA Cup second round при ремито 2-2 с Liverpool FC.

•Последният път в който английски отбор пътува за Валенсия през 2002/03 UEFA Champions League second group stage когато Arsenal загуби 2-1, обаче гола на Thierry Henry счупи друго постижение - в предните пет сблъсъка на Местая, Валенсия не бе получила гол!

Като цяло тези 11 сблъсъка включват 7 победи за Валенсия и 4 равенства.

• След мача с Арсенал последва 2-0 домашен успех срещу Ливърпул в първата групова фаза (мач в който Рубен Бараха се разписа).Два сезона по-рано Валенсия се изправи в 3 последователни успешни сблъсъка с Английски отбори, равенство 0-0 с Manchester United FC във втората групова фаза и победа над Арсенал 1-0 в четвъртфиналите за 2-2 и успех за Валенсия по правилото на голове на чужд терен.Това ги отведе до полуфиналите където те взеха скалпа на друг Английски отбор 0-0 равенство като гост на Leeds United FC и последвалата победa 3-0 на родна земя.

• В надпреварата този сезон отбора на Кике Санчез Флорес доказа че е непобедим у дома като спечелиха максималния сбор точки преди да удържат Inter 0-0 и да ги елиминират. Също така победиха 3-0 у дома в третия квалификационен кръг FC Salzburg. В тези пет мача отборът е допуснал един единствен гол, срещу AS Roma on Matchday 2.

• Chelsea, които се опитват да достигнат трети полу-финал в UEFA Champions League, са завършвали наравно в техните 2 последни визити в Испания.Едното което е срещу FC Barcelona тази година. Тези равенства прекратиха 4-те поредни загуби на Испанска земя докато от общо 8 мача Челси има само 1 победа - срещу Real Betis Balompié в четвърт-финалите през 1997/98 UEFA КНК, когато спечелиха с 2-1. Рекорда им е 8 изиграни мача, спечелен 1, 2 равни и 5 загуби.

Източник uefa.com

Заб: превода е мой и ако има грешки искрено съжалявам!

Изтърват ли Челси да стигнат полуфинал и отиде работата....Жозето ще ги накара тревата да изпасят, но да вземат купата...

И аз съм на това мнение-Челси бият ли тая вечер никой не може да ги спре :ph34r:

Ами като гледам май Ман Юн са най-подготвени,но не искам да подценявам Байерн...никакъв футбол не правят,но вкарват голове най-неочаквано.Ще видим...Челси май са в криза,Милан няма да могат да издържат,а Ливърпуул....ще видим

Малииии ... никога не съм си и представял , че Манчестър ще СМАЧКАТ с толкова изразителен резултата Рома :clap:

Малииии ... никога не съм си и представял , че Манчестър ще СМАЧКАТ с толкова изразителен резултата Рома :huh:

Прогнозирах 2-3:0, но тия дяволи направо ме очароваха с невероятния си хъс и глад за голове.

И на мен ми се струва, че купата може и да замине за Милано, нищо че има и 3 отбора от Острова. Би било жалко, но какво ли не става по терените...

Снощи Милан победи, но с нищо не ме очарова, а пък Байерн изглеждаха като случайно събрани за мача.

И все пак, макар и с неизбежно пристрастие - финал Ливърпул-Манчестър, пък каквото стане.

Според мен Ман. Ю - Ливърпул!!!!!

Според мен пък Милан - Челси ... :speak:

И на мен ми се струва, че купата може и да замине за Милано, нищо че има и 3 отбора от Острова. Би било жалко, но какво ли не става по терените...

Снощи Милан победи, но с нищо не ме очарова, а пък Байерн изглеждаха като случайно събрани за мача.

И все пак, макар и с неизбежно пристрастие - финал Ливърпул-Манчестър, пък каквото стане.

И аз съм ЗА! Финал: Ливърпул-Манчестър :ph34r:

И аз съм ЗА! Финал: Ливърпул-Манчестър :)

Е това го гледаме и в Английското ... :question:

Колкото и да е неприятно, но Милан не са за отписване.Имат да си връщат на английските отбори.

Финалът е Милан - Ливърпул, само че този път с различен резултат от този през 2005

На мен не ми хареса това , че продължиха 3 Английски отбора ...

Според мен достигането и на трите отбора от Англия до полуфиналите се дължи най-вече на изключителните им треньори....Всеки от тях си познава отбора до съвършенство...

Така е ... не казвам , че са слаби , но просто в ШЛ искам да гледам отбори от Калчото , Примера , Премиършип и т.н. , а не все едно съм си пуснал Диема + неделя вечер ... :)

• 3 седмици по-късно...

Велико е това което гледам и слушам по ТВ-то в момента

Отново се повтори развръзката от полуфинала Ливърпул - Челси - 2005 г. Чакаме Милан в Атина. Walk on......

За мен програмата е изпълнена - Ливърпул е на финал :) , пък ако си вземем и 6-та титла... Бенитес надхитри Моуриньо, но и за двата отбора мачът (всъщност, и двата) бе страхотна стратегическа битка, справиха се перфектно.

Велико е това което гледам и слушам по ТВ-то в момента

За съжаление, програмното време е ограничено, а и трябва да бъдат изслушани Орманджиев и Леков angry.gif Защо не оставиха картината от Анфилд?

За мен програмата е изпълнена - Ливърпул е на финал ;) , пък ако си вземем и 6-та титла... Бенитес надхитри Моуриньо, но и за двата отбора мачът (всъщност, и двата) бе страхотна стратегическа битка, справиха се перфектно.

За съжаление, програмното време е ограничено, а и трябва да бъдат изслушани Орманджиев и Леков angry.gif Защо не оставиха картината от Анфилд?

Хората бяха отишли на празник...шапка им свалям.... :wors:

Искам финал Ливърпул-Милан!!! Искам отмъщение за късметлийската победа на Пуул преди 2 години в Истанбул!

ДАно само довечера да подхлъзнем Юнайтед,и сме в Атина!

Forza rossoneri!!! Campioni d'Europa!!! ;)

Искам финал Ливърпул-Милан!!! Искам отмъщение за късметлийската победа на Пуул преди 2 години в Истанбул!

ДАно само довечера да подхлъзнем Юнайтед,и сме в Атина!

Forza rossoneri!!! Campioni d'Europa!!! :clap:

И аз това искам да гледам :)

Ако Милан стигнат тази вечер до финал да не си мислите, че са забравили Истанбул 2005.Въпреки че май тази година нападението им е малко слабо според мене. Не че подценявам Индзаги просто такова усещане имам.

Ако Милан стигнат тази вечер до финал да не си мислите, че са забравили Истанбул 2005.Въпреки че май тази година нападението им е малко слабо според мене. Не че подценявам Индзаги просто такова усещане имам.

За забрава не може и дума да става, но и англичаните едва ли са забравили, че обърнаха мача от 0:3. А нападението на Милан е по-слабо от онова преди 2 години, защото този, който го водеше, сега симулира контузии на Стамфорд Бридж и се чуди какво изобщо прави в Англия.

Както и да е, Бенитес :yanim: едва ли ще се уплаши от евентуален нов сблъсък с Милан.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.