Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

23 софийски тийнейджърки се биха яростно заради момче

Featured Replies

0000029122-article.jpg

Подивелите жени се изпотрепали заради момче. Снимка: Корбис

Двадесет и три софиянки, на възраст между 15 и 18 години, си спретнаха яростно меле, съобщи Ананова. Причината е красив ученик, чието име не е разкрито.

Момичетата се уговорили да пропуснат училище и да решат проблема помежду си незабавно.

Те се срещнали на детска площадка в столичния квартал Горубляне и заформили жесток бой.

В него били включени метални боксове, бирени бутилки и вериги.

Жестоките оръжия, използвани в побоя, ранили няколко момичета, за щастие - леко.

Десетки минувачи станали свидетели на събитието, но полицията била уведомена чак след края му.

Сигнала подал бащата на едно от момичетата, който бил сащисан от нараняванията на дъщеря си.

Източник : dnes.bg

• Отговори 53
  • Прегледи 7,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор
Толкоз ли няма мъже на тоя свят че за 1 се бият 23 моми cool.gif

Да бе на мен това ми стана много смешно ! biggrin.gif Затова сложих емотката пред заглавието :)

dohcg4.gifТова жената като побеснее спирка няма братле.

Само си вземи една биричка,седни някаде наблизо,и гледай какво става.dohcg4.gif

dohcg4.gifТова жената като побеснее спирка няма братле.

Само си вземи една биричка,седни някаде наблизо...dohcg4.gif

По-скоро надалече biggrin.gif

Започвам да си мисля, че жените сме потенциално зло и някои приказки за нас ще се окажат верни.... :) Нашият вид мутира нещо...

Това не ме учудва изобщо.

Аз такива сцени гледам на всяка "детска дикотека".

Моето мнение е че новото поколение е пълно с някакви дебили,и пак ще напомня че това е резултата от криворазбраната демокрация.

Такива сме си ги направили,сега само може да им глеваме саира ...

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Срам и позор момичета! Те на това му викам еманципатки. Ама еманацията им си е отишла, та са останали само по патки... 'Бахти момичетата!

Редактирано от darkterminal (преглед на промените)

• Автор
Срам и позор момичета! Те на това му викам еманципатки. Ама еманацията им си е отишла, та са останали само по патки... 'Бахти момичетата!

Хубаво де , няма лошо . Тоя , дето са се били за него е бил красив почти колкото мене ! cool.gifbiggrin.gif

После ние сме били глупави и ала-бала...

ние поне ако ще се млатим за жена ще е един на един, баси! :)

Хубаво де , няма лошо . Тоя , дето са се били за него е бил красив почти колкото мене ! cool.gifbiggrin.gif

Абе то не чудно мъжете да си размахват патките, ама когато и жените почнат... Все си мисля, че не могат да извадят нищо повече от един гумен змей с каишки. А това вече е смешно!

Срам и позор момичета! Те на това му викам еманципатки.

...или по-скоро "Chernobil inside"... едно време мъжете се биеха нас, сега... те освен да му вдигнат самочувствието на пичлигара и да се излагат като кифладжийки.. ..

Да бе, а е нормално мъже да се правят на "герои" нали?

После жените били патки...

На онзи шемет са ще му се падне някоя с насинено око ;)

• Автор
...или по-скоро "Chernobil inside"... едно време мъжете се биеха нас, сега... те освен да му вдигнат самочувствието на пичлигара и да се излагат като кифладжийки.. ..

Права си ! Сега като отиде в училище ше е най - голямия газар ! Аз ако бях на тоя на местото и 23-те ги взимам ! ;)

Да бе, а е нормално мъже да се правят на "герои" нали?

Няма по-нормално от това! Самците винаги са се е борили за женската!

Айде, айде, ами ако почна да си пазя и територията? angry.gif

И нека оцеляват по-силните, а? Да спрем и социалните помощи на социално слабите! Да мрат щом са слаби! А междувременно ще се поразходя по улиците да прилагам естествения подбор.

Брех и самци, брех и женска...

Винаги сте били по - глупави в общуването и за това предпочитате боя...В повечето случаи това е проява на слабост, а не на сила ;)

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Айде, айде, ами ако почна да си пазя и територията? angry.gif

И нека оцеляват по-силните, а? Да спрем и социалните помощи на социално слабите! Да мрат щом са слаби! А междувременно ще се поразходя по улиците да прилагам естествения подбор.

Естествения подбор си върви. Щеш или не. Пък ти си спри и тока ако искаш. Това за социално слабите е далеч от мислите ми, а с изказването ми няма никаква връзка!

Брех и самци, брех и женска...

Винаги сте били по - глупави в общуването и за това предпочитате боя...В повечето случаи това е проява на слабост, а не на сила ;)

Нали и а това разправям бре Динди-Дин, че и на момичетата им се загубиха способностите за вербални комуникации и стигнаха до прост побой. Ха сега кажи ми ти как би ги нарекла тези госпоици?

. Ха сега кажи ми ти как би ги нарекла тези госпоици?

Може ли аз: - "перачки" ;)

Ха сега кажи ми ти как би ги нарекла тези госпоици?

Глупачкииии.., барем снимка на момчето да бяха поместили да видиме за кво става въпрос...Ама аз и заради Брад Пит бой не бих яла...да не му е по - различен случайно? cool.gif

Глупачкииии.., барем снимка на момчето да бяха поместили да видиме за кво става въпрос...Ама аз и заради Брад Пит бой не бих яла...да не му е по - различен случайно? cool.gif

Динди-Дин, напрао немоа те познаа, ноу бързо се предаде. Сигурно шоту е краа на сеТмицата ;)

Хм,момчетат се огейчват,мацките се правят на мъжкарани,абе света май не отива на добре,поне нашите гамени и келешки тука не разбират нещата правилно. Най вероятно онова момченце да е било някое баровче,затова навярно и очите биха си извадили с извинение някои глупави "кокошки" ;)cool.gif

Хм,момчетат се огейчват,мацките се правят на мъжкарани,абе света май не отива на добре,поне нашите гамени и келешки тука не разбират нещата правилно. Най вероятно онова момченце да е било някое баровче,затова навярно и очите биха си извадили с извинение някои глупави "кокошки" ;)cool.gif

Стига беееееее...едва ли са му гледали парите...Сигурно верно е бил сладък. И в моето даскало имаше един пич дето всички по него бяха луднали....Ах, това сладурче! Ама не сме го удряли на бой...Кака Диди си го взе под крилото честно и почтено, въпреки, че доста злоба ми се изля на главата...Добре, че тогава никой не ги е светнал, да ме "вразумят" с ритници...Напоследък май агресията при тези дечковци избива отвсякъде. Депресирани бил гледам са по новините...И аз съм депресирана да спретнем освен едно бойче? :)

П.П Дарки мина ми зъбобола за тва така :wors:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.