Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

23 софийски тийнейджърки се биха яростно заради момче

Featured Replies

Брех и самци, брех и женска...

Винаги сте били по - глупави в общуването и за това предпочитате боя...В повечето случаи това е проява на слабост, а не на сила :wors:

Моля,въздържай се от подобни провокации,след като и понятие си нямаш как разсъждава един мъж.Не си психолог от световна класа,та да правиш такива гръмки изводи.Иначе темата ще се нажежи излишно и ще кривне встрани.

Ами няма да коментрат с колко вишета е я :wors:

Предвид изкривената ценностна система на 99% от хората,нормално е да го "гледат в GSM-а момчето"

Когато се облека като рокзвезда,което често го правя,и гледам на пикличките подгравателните погледи,изваждам рязко и завъртам GSM-а си,който струва около 1000 лв,и нещата веднага се променят.В Университета говорехме веднъж за заплатите на хората,и аз се изтървах колко получавам,и хищните погледи на момичетата ме ужасиха.Момичетата,които преди ми се смяха,сега се навъртат силно около мен.Веднъж се скарах с бившата,и рекох да й върна 20-те лв,които й дължах (дължах й почерпка,по-точно).Това става пак в университета,пред приятелките й,които говореха на висок глас,че те биха ме изгонили,на нейно място.Извадих сгънати бакноти от по 50 лв (да не са били повече от 10-12),и онази,която би ме изгонила,се втренчи в тях с огромна усмивка,и започна да ме гали по косата (тя седеше встрани),и да ми казва да съм се успокоявал,а друг път съм щял да ги върна.Тая си има гадже,и дори,когато е с него,не спира да пуска усмивки като професионална уличница,и да ме преследва.Всички момичета ме разпитват колко телефона съм имал,и всички,с които съм излизал,ме караха да си купувам кола,макар да знаеха,че това не е добро решение,спрямо начина ми на живот.Да продължа ли нататък?:wors:

P.S Съгласен съм с теб, KiriL Cox,както и с Morphey_A (което се случва много,много рядко)

Е чак пък толкова заради едно момче cool.gif

Гледай само да не те чуе някой,когото си си харесала,че няма да му се понрави начинът ти на мислене.

• Отговори 53
  • Прегледи 7,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Десетки минувачи станали свидетели на събитието, но полицията била уведомена чак след края му.

Чудно защо ли biggrin.gif

Боже, щом и това доживяхме - 23 момичета да се бият за едно момче, и то буквално, не знам, какво повече да кажа... biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Както някой се шегуваше в тази, или в друга подобна тема, то вече си е страшно и май трябва да се стараем да се държим добре с децата, че знае ли човек, вместо "Добър ден!" някой може да отнесе един бокс или круше! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Хайде, мъже да се бият заради жена, това го разбирам, случва се и някак си е по-приемливо, но тълпа от 23 момичета да се бие за някакъв си шемет, това е направо уникално! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Брей ,тези простотии,бой м/у девойки го имало и при Македончинята.Единствен плюс е ,че доказва, че

сме един народ-жалко че по-този начин.Ето го и линкот:

http://208.98.41.245/media/bitch_fight.wmv

Ако не ви се зареди в доунлоад мениджера ,то линкът се намира на

http://kajgana.com/

Редактирано от dred (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.