Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за грешка-Generic host process for win 32 services

Featured Replies

И при мен се получи Generic host process for win32 services дайте помощ. С SP3 съм.

Редактирано от chocho1991 (преглед на промените)

• Отговори 84
  • Прегледи 57,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Правилно, тоя ъпдейт оправя пропуските в защитата на Windows със SP3, щото в предишните ъпдейти са сгафили нещо и са направили това възможно. Компютъра ви се пълни с разни гадинки. Но трябва да си опр

Публикувани изображения

здравейте , аз имах същият проблем и пробвах всички варианти и при мене като се появи иконата и спира звука и пробвах всички варианти от тука , добре че имаше от тук http://siri.urz.free.fr/Fix/SmitfraudFix_En.php да изтегля фикса. Прави се под сейф мод, лесно е и просто и вече от 2 дена нямам проблеми. Дано съм помогнал с енщо.

РЕШЕНИЕ на проблема със спирането на интернета 5-10мин след стартирането на PC-то...

При стартирането на windows-a се стартира един процес ntlansec.exe - гадното вирусче, което блокира отварянето на страници и се налага да рестартирате РС-то за да тръгне... След, което тръгва за 5 мин (докато отново се стартира процеса ntlansec.exe) и съответно вече спират да се отварят страници...

РЕШЕНИЕ:

Процеса е сложен на startup. Трябва да го спрете от:

Start --> Run (Изпълнение) --> msconfig --> OK

Отваря се прозорче, е което отивате на Startup (намира се в менютата отгоре предпоследното в дясно)

Там търсите ntlansec.exe и му МАХАТЕ отметката от квадратчето отпред.

След това давате Apply (Приложи) и ОК и рестартирате компютъра.

След рестарта ще ви излезе едно прозорче само с бутон ОК. Това е защото сте правили промени в Startup-а. Слагате му отметката в квадратчето (Don't show ...) и тогава давате ОК (за да не ви се отваря това прозорче всеки път като рестартирате windows-a.

Редактирано от King_Of_Kings (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

няма такъв процес

SP3 е версията

с касперски 2009 реших временно проблема ,но после пак започна да се ебава

аз нямам windows проблема е по приятели много често взех да го виждам това нещо

та ми е интересно дали някой друг има предложения кой процес да се блокира за да се оправи проблема

поздрави

• 2 седмици по-късно...

И при мен показваше тази грешка допреди минути, само че аз ползвам SP3 и указаните ъпдейти не помагат в случая (не се инсталират при SP3). В Startup листа ми се появяваше един процес "GoogleUpdate.exe", от msconfig му махнах отметката, рестартирах и се оправи. Самият процес точи ресурсите на svchost.exe и затова файла издиша. Ако имате този процес, пробвайте да го спрете, гарантирам, че няма да скапете нищо, само може да помогне :yanim:

ПОПРАВКА:

Ако ползвате SP3, ето Ви един ъпдейт точно за тази грешка:

WindowsXP-KB958644-x86-ENU

Редактирано от extreminator (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

И при мен показваше тази грешка допреди минути, само че аз ползвам SP3 и указаните ъпдейти не помагат в случая (не се инсталират при SP3). В Startup листа ми се появяваше един процес "GoogleUpdate.exe", от msconfig му махнах отметката, рестартирах и се оправи. Самият процес точи ресурсите на svchost.exe и затова файла издиша. Ако имате този процес, пробвайте да го спрете, гарантирам, че няма да скапете нищо, само може да помогне :speak:

ПОПРАВКА:

Ако ползвате SP3, ето Ви един ъпдейт точно за тази грешка:

WindowsXP-KB958644-x86-ENU

Правилно, тоя ъпдейт оправя пропуските в защитата на Windows със SP3, щото в предишните ъпдейти са сгафили нещо и са направили това възможно. Компютъра ви се пълни с разни гадинки. Но трябва да си оправите и svchost.exe, ако ви се губи звука - за това ползвайте тая програмка http://rapidshare.com/files/113291/FixItUpDZ1055.zip и после поблагодарете. С това съм оправил този проблем при три компютъра със SP3 - така че работи. Ако вече се е напълнил с троянци - примери mtr.exe , svchost.exe - който обаче не се намира в system32, а в system и е скрит файл - всъщост си е чист троянец, първо си преинсталирайте бозата и тогава сложете ъпдейта. Ще се радвам да съм ви помогнал. Прикачвам програмката към темата.

FixItUpDZ1055.zip

• 3 месеца по-късно...

Правилно, тоя ъпдейт оправя пропуските в защитата на Windows със SP3, щото в предишните ъпдейти са сгафили нещо и са направили това възможно. Компютъра ви се пълни с разни гадинки. Но трябва да си оправите и svchost.exe, ако ви се губи звука - за това ползвайте тая програмка http://rapidshare.com/files/113291/FixItUpDZ1055.zip и после поблагодарете. С това съм оправил този проблем при три компютъра със SP3 - така че работи. Ако вече се е напълнил с троянци - примери mtr.exe , svchost.exe - който обаче не се намира в system32, а в system и е скрит файл - всъщост си е чист троянец, първо си преинсталирайте бозата и тогава сложете ъпдейта. Ще се радвам да съм ви помогнал. Прикачвам програмката към темата.

Да разбирам ли, че svchost.exe може и трябва да се изтрие?

Между другото при мен е точно в system32.

В свойствата пише, че е част от WindowsXP.

Какво представлява това, за какво служи?

И пак: трябва ли да се изтрие?

post-22323-1263579418,9_thumb.png

Да разбирам ли, че svchost.exe може и трябва да се изтрие?

Между другото при мен е точно в system32.

В свойствата пише, че е част от WindowsXP.

Какво представлява това, за какво служи?

И пак: трябва ли да се изтрие?

Разбира се, че НЕ ТРЯБВА да го триете.

Това е важен възел, чрез който се изпълняват редица процеси в О.С. и без него Win-a няма да може да работи !

По-добре прочетете и тази тема и проверете профилактично с Malwarebytes' Anti-Malware:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=132819

' date='15 януари 2010 - 20:35 ' timestamp='1263580542' post='1609437']

Разбира се, че НЕ ТРЯБВА да го триете.

Това е важен възел, чрез който се изпълняват редица процеси в О.С. и без него Win-a няма да може да работи !

По-добре прочетете и тази тема и проверете профилактично с Malwarebytes' Anti-Malware:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=132819

Благодаря за отговора и съветите.

Ще направя предписаните проверки, но преди това: безконфликтно ли ще бъде слагането на Malwarebytes' Anti-Malware и TrendMicro™ HijackThis™ ?

Имам инсталирани NOD 32(3.0.667.0), SYPERAntiSpywere (4.33.1000.)и Ad-Aware.

Благодаря за отговора и съветите.

Ще направя предписаните проверки, но преди това: безконфликтно ли ще бъде слагането на Malwarebytes' Anti-Malware и TrendMicro™ HijackThis™ ?

Имам инсталирани NOD 32(3.0.667.0), SYPERAntiSpywere (4.33.1000.)и Ad-Aware.

Да, няма да имате проблеми с тях. Щом изпълните стъпките от темата, отворете нова тема в подраздела:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showforum=137

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.