Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Световно по волейбол - ЯПОНИЯ 2006 г.

Featured Replies

Не знам за вас, но аз ставам да го гледам мача! :)

• Отговори 157
  • Прегледи 14,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз пък мисля,че е време БФС да даде годишните премии вместо на изпърдяните футболисти,на напълно раздалите се и показали що е това български дух и воля за победа волейболисти. Евала за волята! Ева

• Жалко... България-Полша 1:3

Не знам за вас, но аз ставам да го гледам мача! :P

Е та как няма да стана , аз станах за мача с Бразилия в 6 , така че 8 часа не ми е проблем ( голям ранобудник съм biggrin.gif )

Срамота ееее да не го гледаш !!!!! :)

Българският национален отбор по волейбол направи в петък официалната си тренировка. В огромната зала в Токио (13 000 зрители капацитет) Матей Казийски, Пламен Константинов и компания проведоха 90-минутно занимание. Всички в тима са здрави и много мотивирани за полуфиналния мач. Единствено Евгени Иванов - Пушката се оплаква от болки в коляното, но това няма да му попречи да играе на полуфинала.

Състезателите на Мартин Стоев се готвят нормално за полуфинала срещу поляците въпреки поредните организационни неуредици на домакините. Всички отбори, участващи във финалната фаза в Токио, са настанени в луксозния хотел "Кейо", но влязоха по стаите си след продължително чакане, тъй като японците отказаха да настанят когото и да било преди 15.00 часа. Това предизвика бурно недоволство и оплаквания, а най-яростно негодуваха поляците, които пропуснаха и предварително назначената си тренировка.

Настроението на играчи и треньори е добро, а общото мнение е, че е крайно време да се

надскочи четвъртото място от Световната лига, което засега е най-доброто класиране на този отбор.

„Някои ни подценяват, като казват, че 20 години не сме стигали до тази фаза - заяви капитанът на националния отбор Пламен Константинов пред бТВ. - Искам да кажа, че Полша от 32 години пък не е играла полуфинал. Така че мисля, че техният отбор може да изчака още. Съперникът няма загуба, но може би е дошло времето да им нанесем първо поражение".

След тренировката защитникът на ДЖЕФ Юнайтед Илиян Стоянов се срещна с волейнационалите. Футболистът, известен с прозвището Коловати, им разказа интересни неща за живота в Токио и обеща в събота да предвожда гласовита агитка.

В същото време се разбра, че последните два мача на националния отбор на на световното ще бъдат предавани пряко на видеостената пред НДК, съобщиха от Българска федерация по волейбол.

Източник: ТопСпорт

Не се съмнявам в нашите момчета!!!Сигурна съм,4е ще ги бием!Не съм изпуснала мач от първенството и мисля и до края да не изпусна:) А що се отнася до поляците може и да нямат загуба,но ние ще сме им сефтето biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Айде Българи смачкайте ги!!! :clap:

Паднахме с 3:1 sad.gif ,НО има и нещо друго. Това световно парвенство е енда голяма победа за България, защото от 21 години насам не бяхме стигнали толкова далеч. Миналото световно бяхме 13, а сега сме между парвите 4! Това показва развитието на нашоя национален отбор по волейбол! Сега ще се борим за 3-то място и нима това е малко за нас? :clap:

Редактирано от mAlChO_Ch (преглед на промените)

3-ти сме...а на бас!:P

Браво на отбора, не трябва да съжаляват за този 3-ти гейм. Ние си знаем,че са най-добрите там!

Още не сме трети,но съм убедена че ще сме!!! :) Евала на момчетата,особено на Боби и Матей.Тъкмо се разиграха третия...Най ме е яд за глупавите грешки,само те ни попречиха за победата.А оня 13 номер от поляците егати гадния поглед,добре че му забиха една топка в мутрата.

Айде късмет за утре!!!!! :P

Отличната подготовка на момчетата и професионализма на техния екип, доведе България до призовите места. Наистина на всички ни е мъчно от днешната загуба, но това не бива да ни отчайва. За пореден път се показа, че страната ни заслужава признание и медали!

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

Много силен и напрегнат мач - въпреки загубата, нашите момчета играха страхотно :wors:

Дано се преборят за медал - но със или без него - направиха много на това първенство :P:):)

• Автор

Най-лошото е, че можехме да вземем златото. Щото ако не можехме нямаше да ме е яд толкова. Но нищо! Здраве да е!!!

Плачете братя българи! Сами изтървахме зайчето и това така боли...Ако поляците бяха по-добри от нас въобще нямаше да се кося.А то се видя-сами паднахме и няма да играем финал,където ни е мястото.

Давайте момчета БЪЛГАРИЯ е с ВАС!!!Обичаме ви!

България игра прекрасно! Стана хубав и динамичен мач, с много силови отигравания, но много се кефих и на техниката, с финес как отбелязвахме някои от точките! За съжаление нямахме късмет в отделни моменти и понякога една - две точки са от значение за крайния изход!

Съжалявам най- много за това, че единствения отбор, който може да бие Бразилия на финал сме ние!

Така се получи и на Световната лига лятото - Франция измъчи Бразилия, но ние можем да ги смачкаме!

Хайде, животът продължава за нашите млади волейболисти и както Сашо Йовков каза - много е хубаво че ние имаме отбор не от шест, а от 12 играчи, играчи с бъдеще!

Успех срещу Сърбия!!! ;):clap::clap:

Паднахме но с високо вдигнати глави. Само дето в класа казваха, че Полша са доста слаби ала ние си подценихме съперника. Е чекайте малко де, то още мача не е дошъл вие говорите за бронз. Давайте Българи!!!

Много гадна загуба , много неприятна , защото Поляците наистина не бяха по - добри sad.gifsad.gif

Браво на нашите момчета! :clap: те показаха, че всеки един отбор трябва да се съобразява с нас ! още веднъж БРАВО и честита победа на всички българи и поклон пред тези момчета извели отбора ни до 3-то място на световното парвенство в Япония! :);):yanim::yanim::clap::clap::wors::wors::wors:

България е трета на Световното в Япония

Българският национален отбор завърши по блестящ начин участието си на Световното първенство по волейбол в Япония. В мач за третото място момчетата на Мартин Стоев разгромиха с 3:1 (22:25, 25:23, 25:23, 25:23) отбора на Сърбия и Черна гора и заслужено се окичиха с бронзовите медали. Още с първите си изяви на шампионата, "трикольорите" накараха специалистите да заговорят за тях и те го оправдаха по безспорен начин. Така след първенството във Франция отново сме трети в света.

Много силно започнаха мача момчетата на треньора Мартин Стоев, който бе направил две промени в стартовия състав - като титуляри се появиха Боян Йорданов (откритието на първенството) и Красимир Гайдарски.

Още след изпълнението на първия начален удар, българите се "вкопчиха" в победата. "Поразяващата ръка" - Йорданов и Пламен Константинов разпиляха защитата на противника и доведоха резултата до 8:4.

Известно отпускане в нашия състав доведе до изравняване (12:12), но хитро отиграване на Андрей Жеков и отлична блокада на Пламен Константинов отново даде предимство на България.

И отново старата слабост. Индивидуални грешки (най-вече на Боян Йорсанов) и неразбирателство в защита, обърнаха резултата в полза на "плавите" - 21:18.

Позакъснялото активизиране в нашия състав, позволи само разликата да бъде намалена. В крайна сметка - загуба с 22:25.

Вторият гейм започна по аналогичен начин - вихрено начало, предимство в резултата (4:0) и...станалото "хронично" отпускане. Така играта тръгна точка за точка - за да се стигне до инфарктното равенство при 22:22. Тогава капитанът Пламен Константинов пое диригентската палка и сам затвори гейма - 25:23 и равенство в резултата.

Равенството подейства като допинг на нашия състав. Момчетата активизираха играта си в защита, засилиха блокадата и резултатът не закъсна - победа с 25:23.

В заключителната - четвърта част, действията се развиваха изцяло под диктовката на "трикольорите", независимо че противникът се опита да се противопостави. Безпощадно нападение в лицето на Владо Николов и Матей Казийски, и заслужена радост - трето място на Световното първенство.

Инфо: НетинфоСпорт

• Автор

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ. И искам да отлича един от най-големите българи в последно време. Неговото име е ПЛАМЕН КОНСТАНТИНОВ. За него това беше последно голямо първенство с националния екип и той заслужаваше да се раздели на почетната стълбичка с отбора. Браво Племене, ти си върха!!!

Честито 3-то място на най-добрия отбор на първенството.Вече всички ще се съобразяват с нас.Радва ме факта ,че отбора ни е млад ,но има огромен опит и най-вече огромен опит. :);):yanim: Нали знаете какви са следващите стъпки :класиране на олимпиада и на европейското където сме били всички освен поляците ,но и тяхното време ще дойде.Както си отмъстихме на французите ,така ще плачат и Полша някой ден след мач с нас.Още веднъж честито на златните български момчета ,които показаха ,че волейбола в момента е най-важния спорт за България и ,че има потенциал да се развива,защото ни чакат още по-големи успехи. :yanim::clap::clap::clap:

БРАВО!!! Напълниха ми сърцето като гледах малкия финал. Заслужено 3то място!! Не се отчайвайте, до година- ЗЛАТО! :wors::)

НАИСТИНА НАЙ - ДОБРИЯ СЪСТАВ В СВЕТА! ;););)

Бях започнал със снимките, но сега като завършек, ще дам :

ТРУДНИЯТ И ВПЕЧАТЛЯВАЩ ПЪТ НА БЪЛГАРИТЕ ДО БРОНЗА НА СВЕТОВНОТО В ЯПОНИЯ !!!

ПОБЕДАТА НАД ИТАЛИЯ! 3-2

imggetimageaspxgp6.jpg

ПОБЕДАТА НАД САЩ! 3-0

1cy0.jpg

ПОБЕДАТА НАД ВЕНЕЦУЕЛА! 3-1

2hc2.jpg

ПОБЕДАТА НАД ИРАН! 3-0

3il1.jpg

ПОБЕДАТА НАД ЧЕХИЯ! 3-1

4we9.jpg

ПОБЕДАТА НАД КУБА! 3-0

5qs2.jpg

ПОБЕДАТА НАД ГЕРМАНИЯ! 3-1

7wl4.jpg

ПОБЕДАТА НАД ФРАНЦИЯ! 3-2

8ut8.jpg

ТАКТИЧЕСКИ МАЧ СРЕЩУ БРАЗИЛИЯ! 1-3

8hj2.jpg

НЕЗАСЛУЖЕНА И БОЛЕЗНЕНА ЗАГУБА СРЕЩУ ПОЛША! 1-3

9lr0.jpg

НЕВЕРОЯТЕН ЗАВЪРШЕК СРЕЩУ СЪРБИЯ И БРОНЗ С ОТБЛЯСЪЦИ НА ЗЛАТО ЗА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД! 3-1

10ru3.jpg

ТОВА Е !!!

ТРИ ПЪТИ УРА ЗА БЪЛГАРИТЕ - БЪЛГАРИ ЮНАЦИ, БЪЛГАРИ ЮНАЦИ, БЪЛГАРИ ЮНАЦИ! :wors::);)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.