Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Световно по волейбол - ЯПОНИЯ 2006 г.

Featured Replies

Ще дават ли мачовете по канал 1 или по някоя др телевизия???

Този с Чехия на запис от 10 часа мисля...

Редактирано от vboychev (преглед на промените)

• Отговори 157
  • Прегледи 14,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз пък мисля,че е време БФС да даде годишните премии вместо на изпърдяните футболисти,на напълно раздалите се и показали що е това български дух и воля за победа волейболисти. Евала за волята! Ева

• Жалко... България-Полша 1:3

Ще дават ли мачовете по канал 1 или по някоя др телевизия???

Всички мачове на България със сигурност ще ги предават и финала също по БНТ, няма начин !!!

БРАВО БРАВО БРАВО

Дано момчетата играят с БЪЛГАРСКИТЕ СИ СЪРЦА,а не с българските си глави,че с наш'та прослувута психика. :hush: УСПЕХ БЪЛГАРИ!!!

Мача с Чехия е пряко от 7:00 доколкото знам.

Братя фенове,внимавайте с репортажите от канал 1!!! .Обявяват се директните излъчвания в един час,предаването започва в друг-ако въобще почне. Така изтървах мача с Иран.Има някакви колебания и неразбории.И на всичко отгоре Драго чая се изцепи,че срещите от световното били "ЗАПЪЛВАЩИ ЕФИРНО ВРЕМЕ ПРЕДАВАНИЯ".Това момиченце нещо не е в час и трябва да се извини на отбора и на българския запалянко!!!

Братя фенове,внимавайте с репортажите от канал 1!!! .Обявяват се директните излъчвания в един час,предаването започва в друг-ако въобще почне. Така изтървах мача с Иран.Има някакви колебания и неразбории.И на всичко отгоре Драго чая се изцепи,че срещите от световното били "ЗАПЪЛВАЩИ ЕФИРНО ВРЕМЕ ПРЕДАВАНИЯ".Това момиченце нещо не е в час и трябва да се извини на отбора и на българския запалянко!!!

По-време на мача ни с Венецуела коментаторът предупреди,че вината за закъснението не е на БНТ, а на простите японски организатори,така че не ругайте БНТ :clap: те си вършат работата.

Колкото до волейбола наистина заслужаваме медал,просто отбора ни е във топ форма ,а младите ни играчи просто нямат равни.За мен Казийски е най-добрия до момента на първенството,а е едва на 22 години.Представете си само какъв играч ще е когато стане на годините на старите пушки и натрупа още повече опит.А с приятната изненада от останалите млади играчи като Йорданов,Милушев и Алексиев можем да сме сигурнив светлото бъдеще на отбора :) .

Колкото до класираното аз си мисля ще нашта група е групата на 6-те най-силни отбори в света,между които сме и ние.Но всичките тея отбори сме ги млатили с по 3 на нула така,че няма за какво да се притесняваме.Лично искам на кубинците пак да им праснем една тройка като последния мач от групите на лигата през лятото попмните ли ? cool.gif Моите прогнози са от групата да излезем ние и бразилците ;)

Че защо :yanim::yanim:

Защото това е единственият възможен вариант :)

Трудна победа на нашите над Чехия.Голям зор видяхме с техните атаки през центъра,а и те се бориха до края.Определено в защита имаме още резерви.Добре че Салпарчето и Андрей спасиха невероятни топки и ме накефиха."За да стигнем до финала са необходими ТЪРПЕНИЕ,ПСИХИКА,ИЗДРЪЖЛИВОСТ и МЪЖКИ АТРИБУТИ!"- констатация на М.Стоев. Знам че нашите са мъжкари,само се съмнявам в тяхната издръжливост.Дано да греша...

Манталитет на шампиони и яка психика. Ососбено второто е много важен елемент във волейбола. Всичко друго си го имаме.

Манталитет на шампиони и яка психика. Ососбено второто е много важен елемент във волейбола. Всичко друго си го имаме.

Шампиони ще сме ... ше видите :);)

България победи Чехия с 3:1 на Световното първенство по волейбол

1148764048577.jpg

Нагано. Българският национален отбор победи с 3:1 гейма тима на Чехия в последния мач от група “С” на Световното първенство по волейбол в Япония, съобщава официалната страница на FIVB. Това бе петата победа на България в Нагано, като преди това “трикольорите” се наложиха последователно над Италия, САЩ, Венецуела и Иран. Чехите започнаха по-добре мача и взеха първия гейм с 25:20. Българите бяха разконцентрирани и не успяха да се възползват от грешките на тима на Чехия. През втората част България, обаче успя да се наложи с 25:22. Геймът започна равностойно, като двата отбора играха точка за точка. Малко преди края на тази втора част “трикольорите” взеха преднина от няколко точки и успяха да я задържат, за да изравнят резултата. България успя да вземе третия гейм с 25:20. Българите взеха преднина до втората техническа пауза, след което чехите изравниха, но няколко начални удара и добри атаки по двата диагонала отново дадоха преднина на “трикольорите”. В последната точка чехите не организираха добра атака и пратиха топката в аут. В последната част нашите се наложиха с 25:21.

България ще играе последователно с Куба, Германия, Франция и Бразилия във втората фаза

1148764048613.jpg

Нагано. България ще започне участието си във втората фаза на Световното първенство по волейбол в Япония с мач срещу Куба в Хирошима, съобщи официалният сайт на Международната федерация (FIVB). Двубоят с тима от Острова на свободата е на 25 ноември (събота) от 11,00 часа българско време. В неделя от 8,00 е вторият ни двубой с Германия. В понеделник (27 ноември) отборите ще имат почивен ден. След това на 28 ноември от 6,00 часа българско време тимът на Мартин Стоев ще се изправи срещу Франция. Последният мач на нашите от тази фаза на Световното първенство е на 29 ноември от 4,00 часа срещу Бразилия. Активът от предварителните групи се зачита, което означава, че нашите са лидери в класирането. Те влизат в тази фаза с 3 победи. Бразилия, Германия и Франция имат по 2 победи и 1 загуба от мачовете помежду си, а Куба е с 3 загуби. Все още не е ясно какъв ще бъде активът на останалите три отбора от нашата група C. Това ще се разбере след края на мача Италия - Венецуела, който се играе в момента. За полуфиналите на шампионата ще се класират първите два отбора от групата във втората фаза.

Източник : dnes.bg

Мачкайтеее:ph34r:

Е, не, много съм хепи. Просто не знам какво да коментирам, да не стане......

България ще играе последователно с Куба, Германия, Франция и Бразилия във втората фаза

1148764048613.jpg

Нагано. България ще започне участието си във втората фаза на Световното първенство по волейбол в Япония с мач срещу Куба в Хирошима, съобщи официалният сайт на Международната федерация (FIVB). Двубоят с тима от Острова на свободата е на 25 ноември (събота) от 11,00 часа българско време. В неделя от 8,00 е вторият ни двубой с Германия. В понеделник (27 ноември) отборите ще имат почивен ден. След това на 28 ноември от 6,00 часа българско време тимът на Мартин Стоев ще се изправи срещу Франция. Последният мач на нашите от тази фаза на Световното първенство е на 29 ноември от 4,00 часа срещу Бразилия. Активът от предварителните групи се зачита, което означава, че нашите са лидери в класирането. Те влизат в тази фаза с 3 победи. Бразилия, Германия и Франция имат по 2 победи и 1 загуба от мачовете помежду си, а Куба е с 3 загуби. Все още не е ясно какъв ще бъде активът на останалите три отбора от нашата група C. Това ще се разбере след края на мача Италия - Венецуела, който се играе в момента. За полуфиналите на шампионата ще се класират първите два отбора от групата във втората фаза.

Източник : dnes.bg

Струва ми се източника бърка за часовете на мачовете! Гледах официалната страница и смятах разликата в часовото време! По мои изчисления мачовете на българите са съответно :

с Куба - 25 ноември - 4ч. сутринта българско време

с Германия - 26 ноември - 8ч. сутринта

с Франция - 28 ноември - 4 ч. сутринта

с Бразилия - 29 ноември - 6ч. сутринта

На 99% съм сигурен, защото внимателно ги смятах, но ако все пак нещо съм сгрешил, моля да ми простите!

Иначе БНТ най-вероятно ще ги пуска и на запис към обед! Това да го каже някой от БНТ cool.gifcool.gif;)

Победа и пак победа, ние искаме победи!!!

Пожелавам им на Бразилия, да се видим на финала :ph34r::eek::)

От няколко години Българският национален отбор по волейбол се представя много добре и почти сяка година е сред първите 10 и дори по-нагоре! надявам се и тази година да е така,но този пъд да докоснем златото в страната на изгряващото слънце! cool.gifcool.gif:slap1::shy11:biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Струва ми се източника бърка за часовете на мачовете! Гледах официалната страница и смятах разликата в часовото време! По мои изчисления мачовете на българите са съответно :

с Куба - 25 ноември - 4ч. сутринта българско време

с Германия - 26 ноември - 8ч. сутринта

с Франция - 28 ноември - 4 ч. сутринта

с Бразилия - 29 ноември - 6ч. сутринта

На 99% съм сигурен, защото внимателно ги смятах, но ако все пак нещо съм сгрешил, моля да ми простите!

Иначе БНТ най-вероятно ще ги пуска и на запис към обед! Това да го каже някой от БНТ cool.gifcool.gif:P

Победа и пак победа, ние искаме победи!!!

Пожелавам им на Бразилия, да се видим на финала ;):hush::hush:

Прав си-в 4 сутринта ще дават срещата ни с Куба

Хора, в програмата на БНТ пише 07:00 и то на живо..Много искам да ги гледам и усещам как няма да станеsad.gif

Куба:България - 0:3 (22-25 18-25 20-25) - 60:75 - (4:00 ч.)

Кой е номер едно ? :speak::rolleyes:

Това сме ние българите, мачкаме всички наред!!! cool.gifcool.gifcool.gif

Прав си! Е, все пак да погледнем реално на нещата-няма непопедим отбор. Естествено и Българитеще бъдат победени някой ден. Но сигурно някой от вас ще започнат да ги оплюват и да са срещу тях, докато сега "Българи Юнаци" пишат. Това ми е опасението! :rolleyes:

Кубинците демонстрираха добра блокада,а на Владко не му беше ден.Добре,че са много емоционални и грешаха във важни моменти и нашите показаха повече зрялост и ........ШЕСТА ПОБЕДА!

Честито!!! :clap:

Galleony, позволявам ти до края на първенството да добавиш още 5 снимки към колекцията :clap:

• Автор

Незнам обаче ние ги прравим луди тия. Само така момчета. Вие сте гордостта на България. Продължавайте на пред!

Прав си! Е, все пак да погледнем реално на нещата-няма непопедим отбор. Естествено и Българитеще бъдат победени някой ден. Но сигурно някой от вас ще започнат да ги оплюват и да са срещу тях, докато сега "Българи Юнаци" пишат. Това ми е опасението! :speak:

Прав си,но ако си наистина верен на отбора ще ги подкрепяш и в добро и в зло cool.gif .

Надявам се да не стане като финалите на лигата тая година:бихме наред и паднахме в най-важните мачове.Да се надяваме ,че това няма да стане :clap:

Франция би Куба с 3:1

Бразилците биха германците с 3:0

Ако успеем да излезнем от групата имаме големи шансове за титлата,въпреки,че там чакат руснаците,дето ни отнесоха с 3;0 преди няколко месеца на мача за 3-то място.

Все пак Бразилия и Франция са може би двата най-силни тима в момента,така че срещу тях ще се разбере дали имаме напредък от август насам...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.