Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Световно по волейбол - ЯПОНИЯ 2006 г.

Featured Replies

Ще стискам палци докато ми окапят ръцете!

Това са момчета, които не само заради България, но и те самите заради невероятните усилия, които полагат трябва да грабнат приза! :yanim:

• Отговори 157
  • Прегледи 14,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз пък мисля,че е време БФС да даде годишните премии вместо на изпърдяните футболисти,на напълно раздалите се и показали що е това български дух и воля за победа волейболисти. Евала за волята! Ева

• Жалко... България-Полша 1:3

Малеее , много сме добри !!! :);):clap: Българи - юнаци !!!!

Прав си,но ако си наистина верен на отбора ще ги подкрепяш и в добро и в зло cool.gif .

Надявам се да не стане като финалите на лигата тая година:бихме наред и паднахме в най-важните мачове.Да се надяваме ,че това няма да стане :angry22:

дано си прав, че ми се иска да чуя химна и да съм горд че съм БЪЛГАРИН! :shock11: ДАВАЙТЕ ВОЛЕЙБОЛНИ МОМЧЕТА, НИЕ СМЕ С ВАС!!!

Това са мъжете които ще издигнат България до върха!Давайте момчете и нека чуем химна на финала в Япония!!! :beat::nono::P:yanim:

Германия:България - 1:3 (22-25 25-23 20-25 18-25) - 85:98 - (8:00 ч.)

Уникални волейболисти имаме ! С пълно право,каквото и да стане оттук-нататък,това е отбора на годината в България !

Чуствам се горд !

България спечели седмата си поредна победа на световното първенство по волейбол за мъже в Япония, надигравайки с 3:1 (25:22, 23:25, 25:20, 25:18) гейма Германия в среща от група F. Отборът ни има огромен шанс да се класира за финалната четворка, но все още има мачове с Бразилия и Франция, които досега имат само по една загуба и могат да ни изместят. Мартин Стоев направи само една промяна в стартовия състав на България, като пусна титуляр Красимир Гайдарски. В първия гейм двата състава си разменяха точки до 4:4, преди германците да спечелят три поредни точки със силна блокада. Съперниците ни продължиха да играят по-силно и поведоха с 12:6. Постепенно момчетата на Мартин Стоев напипаха формата си и изравниха за 15:15. В края на гейма отново Германия водеше с 21:19, но едва след това бяха най-добрите мигове на българския състав. Нашите поведоха за пръв път в мача за 23:22 и с две поредни точки спечелиха първия гейм. Българите поведоха с 5:1 във втория гейм и доминираха до 10:5, след което се отпуснаха. Германците направиха силна серия и след 6 поредни точки поведоха с 16:14. България успя да изравни за 20:20, но накрая отново позволи на Германия да играе по-добре и да спечели гейма с 25:23 В последните разигравания обаче германците бяха по-концентрирани и спечелиха с 25:23. Третата част започна като първата с равностойна игра до 4:4. И в този гейм българите позволиха на съперника да води играта в началото и германците имаха преднина от 8:6. Индивидуални усилия на Матей Казийски, Красимир Гайдарски и Пламен Константинов обърнха резултата до 10:8.. България продължи да играе превъзходно до края на гейма, без да отстъпи преднината си нито веднъж и да спечели с 25:20. Германия успяваше да поддържа преднина от 2 точки в началото на третия гейм, но България бързо поведе в резултата и достигна до аванс от 5 точки за 15:10. В остатъко от мача германците успяха да съкратят актива на нашите най-много до 3 точки, а момчетата на Мартин Стоев отново възстановиха петте си точки преднина за 20:15, след което поведе с 21:15 и спечели гейма с 25:18.

Полша и Сърбия и Черна гора са единствените други два отбора на световното първенство със стопроцентов актив от седем победи. Утре е почивен ден, след което предстои двубой с Франция.

Източник: sportal.bg

Тука идва трудното. Срещу Франция и Бразилия ще стане ясно дали наистина имаме нещо изключително.

• Автор

Обърнахме Франция до 3:2. Изключителен успех. Минимум сме четвърти!

Обърнахме Франция до 3:2. Изключителен успех. Минимум сме четвърти!

Еееее,това вече е друга приказка. Нищо чудно да станем и шампиони щом бихме французите. :eek::P;);););):clap:

Див мач стана!В даскалото ще съм труп, но не съжалявам, че изгледах поредния мач на националите ни. :):clap:

Див, див, а най-див на терена си беше Боян Йорданов! Май ще има и бъдеще националния, а не само на това първенство успехи (а, дано да са възможно най-големи :help: )...

Еееее,това вече е друга приказка. Нищо чудно да станем и шампиони щом бихме французите. :eek:

И аз страшно се надявах да сме израстнали като отбор от предишната ни среща с Франция (въпреки, че и тогава почти бяхме равностойни biggrin.gif )! Сега остава и Бразилия да "смутолевиме" (пу, пу, да не са ни уроки :speak: )

Българи - юнаци :clap::clap: !

НЕВЕРОЯТНО! БЪЛГАРИЯ е на 1/2-финал на СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО по волейбол след ОСМА поредна ПОБЕДА!!! Нашите извървяха пътя от ада към РАЯ!!! БЪЛГАРИЯ ЛИКУВА!!!

Нашите направиха истинско ЧУДО срещу може би най-трудния ни съперник в новата история на волейбола. От 0:2 гейма за Франция БЪЛГАРИТЕ направиха нещо, което сигурно малцина са очаквали в този момент!

С много МЪЖЕСТВО, с много ХАРАКТЕР, с безгранични УСИЛИЯ на целия ОТБОР, който се сви в ЮМРУК и започна да НАЛАГА наперените "петли", за да стигне до фантастичното 3:2 в наша полза!

ГОСПОД Е БЪЛГАРИН! 13 години, след като за първи път Николай Колев - Мичмана, лека му пръст, произнесе крилатата фраза в ефир след паметния гол ма Емо Костадинов насред "Парк де Пренс", днес спокойно може да се изрече, този път във волейбола срещу същата страна!

Един голям ТРЕНЬОР, един голям ОТБОР, един БЪЛГАРСКИ ДУХ, който нанесе своя удар по французите няколко месеца, след като претърпяха поражение на 1/2-финала на Световната лига в Москва. Направиха го по възможно най-сладкия за нас и най-кошмарния за тях начин, преобръщайки играта и резултата в своя полза.

Два гейма и половина нашите действително биваха надиграни от своя съперник, като по всичко личеше, че се връщат събитията от руската столица през месец август. Дотогава играта ни на блокада, в защита и в сервис изобщо не вървеше. Французите, предимно с почти перфектния в този мач Гранворка, в типичния си стил ни превъзхождаше и не ни даваше никакви шансове.

В началото на първия гейм докъм средата нашите имаха лек превес, като дори стигнахме до три точки преднина за 13:10 и след това две за 15:13. Последва обаче ужасяваща серия на Гранворка, който направи 6 поредни сервиса и обратът в полза на "петлите" бе налице. В самия край на гейма се опитахме да ги застигнем, но все пак логиката възтържествува и той завърши 25:23 за нашия противник.

Във втората част Франция водеше в резултата през цялото време, възползвайки се от нашата слаба игра на всички фронтове. Без да натрупа солиден аванс, съперникът бавно, но славно се придвижваше към края и той дойде при резултат 25:22.

Третият гейм също започна добре за "петлите". Първото техническо прекъсване дойде при резултат 8:5 в тяхна полза. При 12:9 за Франция нашите успяха да направят три поредни точки и да изравнят. На два пъти съперниците дръпваха с по две точки и ги застигахме.

При 20:18 за тях дойде преломът в нашите редици! С невероятна игра на включилия се по СТРАХОТЕН начин Боян Йорданов успяхме да стигнем до 22:20 за нас. При 23:21 при едно уникално разиграване, продължило със сигурност над минута, нашите нанесоха окончателния си удар за 24:21, а оттам за 25:22 в този гейм.

В четвъртия вече с далеч по-голямо САМОЧУВСТВИЕ и ВЯРА в силите нашите спокойно по начина, по който Франция игра в първите две части, трупаше преднина от 3-4 точки. В средата на гейма "петлите" все пак показаха малко зъби и успяваха да изравнят, но след второто техническо прекъсване, дошло при 16:14 в наша полза те бяха принудени да капитулират. Резултатът набъбна до 19:15, а в края вече бе 25:22.

В тайбрекът вече за всички бе ясно кой ще бъде победителят и кой отбор е ПО-КЛАСНИЯТ, ПО-МОЖЕЩИЯТ, с ПО-ЗДРАВИ НЕРВИ! С две бързи точки в началото успяхме да дърбим на дистанция французите. Прекъсването и смяната на полетата дойде при 8:5 за нас, а след това с олимпийско спокойствие увеличавахме преднината си, за да се стигне до ЩАСТЛИВОТО 15:10 и 3:2 за БЪЛГАРИЯ!

След мача пред камерата УНИКАЛНИЯТ ни национален селекционер Мартин Стоев се опита да каже нещо, но... се разплака от вълнение! УНИКАЛНА бе тази гледка! ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ПОЖЕЛАВАМЕ ЦЕЛИЯТ ОТБОР И ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА ПЛАЧЕ ТАКА И СЛЕД ФИНАЛНИЯ МАЧ В ЯПОНИЯ! БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!

Източник: sportal.bg

ПО-БЕ-ДА)))))

Ще ми е интересна тактиката за утре.А кои други ще оформят четворката, знае ли някой?

Зависи от предстоящите мачове. Трябва да излезем с резервите и да дадем малка почивка на момчетата. Каквото стане. Има вероятност да направим тактическа загуба с оглед на това, с кой да играем в следващата среща, но е рано за прогнози.

Браво на отбора.

Благодаря:speak:Интересуваха ме резултатите от другите мачове, щото толкова ми се спи, че ме мързи да чета на английски от сайта на МВФ, а от друга страна ми е любопитно:clap:

Честито на всички българи!! Аз попълвам колекцията от снимки! cool.gif

Утре ще се определят полуфиналните двойки от мачовете между Бразилия - България ( мача на ТИТАНИТЕ) и между Сърбия - Полша! След днешната победа на Полша над Русия и те са сигурни полуфиналисти!

Така че малко е трудно да се направят сметки, кой с кого! ;) Важното е утре българите да си починат, за да са пълноценни на полуфинала, независимо кой ще ни се падне! Ако искаме титла трябва да бием всички ;);):P:wors::wors:

Най добрият ни мач на това Световно :P най ме радва че...показахме воля и непримиримост с резултата...и не се предадоха до край :wors: Боян Йорданов направи невероятно включване...

Гордост и Чест е да си Българин!!! :wors:

Редактирано от saiyan (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.