Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хлебарките идат

Featured Replies

Не е вярно, че няма отърване, и аз като вас мислих същото когато в заведението ми заедно с касите с безалкохолното се напълних с хлебарки.

Представа си нямате колко пари за райд,примамки и кубчета съм дал.

Най обичаха да се крият в кафе машината и компресорите на хладилниците,

накрая извиках екстерминатор и човека срещу 50 лева ме отърва напълно.

Не се хабете а извикайте специалист и гледайте сифоните винаги да са пълни с вода и да са с капачки.

По принцип RAID се случва да помогне, но трябва да го хвърляш много точно.

А иначе и двата известни ми препарата, които наистина никога не са се издънвали са базирани на ДДТ и не се произвеждат откакто сме в Евросъюза. Макар че изостанали флакони Деказол се е случвало да видя.

И аз имах същия проблем с гадинките в квартирата, бившата съквартирантка беше голяма мърла и оставяше храна по масата.Един ден бях на работа и дойде една фирма за обезпаразитяване, слагаха против плъхове едни топченца в малки чинийки, а против хлебарки ползваха някакъв препарат който се разрежда с вода преди да се нанесе и се пръска с пръскачка за лозе.2 години работих в тази сграда и не видях хлебарка и реших да ги помоля за 1л. концентрат.Дадоха ми и веднага като се прибрах взех една пръскалка от тези препарати дето се продават за почистване на стъкла, разредих си го с вода и напръсках, тези които ги пръснах директно се гътнаха на място след няколко залитания.Това го направих преди 1год., като напръсках по первазите на врати и прозорци, по всички ъгли на стаите, абе откадето може да влезнат навсякаде напръсках.И до ден днешен си намирам трупове по земята в кухнята, явно ефекта е много дълготраен.Но жена ми изчисти един от шкафовете с обезмаслител и явно препарата се е отмил, и сега започнаха да се навъждат в него.Ако ги видя пак тези пичове от фирмата задължително ще ги питам за името на препарата и ще го публикувам тук.По ефикасно чудо от това не съм виждал и сега мисля да вземам Раид, но не помага пробвах преди да сложа това, пробвах и кубчета пак нищо не става, отиват там си живеят в тях.

• 1 месец по-късно...

Още един, който не знае правилата...

Иначе за хлебарките - баси гадовете! С какво ли не третираме стаите, но спасение няма! Как да има като източникът им е канализацията?! Да запушим каналите освен biggrin.gif

Още един, който не знае правилата...

Иначе за хлебарките - баси гадовете! С какво ли не третираме стаите, но спасение няма! Как да има като източникът им е канализацията?! Да запушим каналите освен biggrin.gif

ХЕИ извършва пръскане на мазетата и канализациите на входа

И щото баба Станка или мърльовците не искат да дадат някой лев-ще ви излизат от мивката

А с простотията няма оправия

biggrin.gif

При мен проблема като че ли(засега) се реши с препарата "регент"."Тежката артилерия" си казва думата.

В студентските общежития в Свищов направо те изнасят, едни големи и едри хлебарчища, кво ли не слагахме да ги мори и винаги имаше по някои писък от към банята.

• 11 години по-късно...

има гел срещу хлебарки + ултразвукови уреди за мен са били полезни, ползвам един на Pest Stop. 50 лв цената му

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.