Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коалиция "Атака" няма право на субсидия

Featured Replies

top_logo.jpg

0000029607-article.jpg

Националистът щял да се жени в събота. Снимка: Булфото

Според регистрацията на коалиция "Национално обединение Атака" пред ЦИК за парламентарните избори през 2005 година в нея влизат две партии - "Национално движение за спасение на отечеството" и "Българска национална патриотична партия".

Това се посочва в съобщение от Сметната палата във връзка с разпространено до медиите отворено писмо от Волен Сидеров, председател на партия "Атака", до председателя на палатата проф. Валери Димитров.

В съобщението се казва, че само едната от партиите - "Българска национална патриотична партия" има народен представител в 40-то Народно събрание, който обаче от 21 юли 2005 година напуска парламентарната група на коалиция "Атака" и става независим.

Така реално от двете партии на коалицията няма нито един представител в парламентарната група на коалицията. Поради това според Закона за политическите партии коалицията няма право на субсидия.

От Сметната палата посочват още, че в резултат на подписана декларация до министъра на финансите от Волен Сидеров, в качеството на представляващ коалиция "Атака", в която той заявява, че ще разпредели получената субсидия от коалицията между съставляващите я партии пропорционално на броя на народните представители на всяка една от тях, Министерството на финансите отпуска на "Атака" субсидия на два транша - на 31 октомври 2005 г. - 98 672 лв. и на 22 декември 2005 г. - 93 598 лв.

След регистрацията си на 12.07.2005 г. партия "Атака" има право на субсидия за периода от 23.07.2005 г. до 31.12.2005 г. само за десет народни представители, но нейният лидер Волен Сидеров не я е поискал по съответния ред, се посочва в съобщението на Сметната палата.

В него се отбелязва още, че Сидеров превежда на 04.11.2005 г. неправомерно част от получената за коалиция "Атака" субсидия в размер на 80 хил. лв. на партия "Атака".

Според Сметната палата Волен Сидеров не е спазил реда, въведен от министъра на финансите за получаване на субсидия и не е върнал надвзетата сума.

Междувременно местният кърджалийски вестник "Арда нюз" днес разпространи информация, че Сидеров има намерение да се ожени за своята дългогодишна приятелка Капка Георгиева в Кърджали. Според вестника лидерът на „Атака" е поискал разрешение в писмена молба до кмета на Кърджали инж. Хасан Азис, както изисквала процедурата за бракосъчетанието.

По-късно днес Дарик радио също съобщи, че Волен Сидеров и Капка Георгиева ще подпишат граждански брак в Кърджали в съботния ден. Според информация на радиото ще ги венчае отец Боян Саръев.

И разбира се женитбата е пряко свързана с основната новина. Браво на Dnes.bg. Разобличиха Волен. Получават награда - усмивка по радиото. Сега остава да подкарат и останалите "невинни" лидери на партии и ще си помисля дали да ги считам за НЯКАКВА информационна медиа. Или може би те другите не са интересни?

Чудно ми е, ако не беше Волен, какво щяха да правят жалките новинарски сайтчета и медиики у нас. Желателно е да се оплюва някого, ама кого..., то другите не бива. Не можеш да оплюваш шефа си.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

ХА,що да плюят,това си е просто новина,и самия Волен Сидеров е разпространил писмото до всички медии. А за женитбата му,е тя стана известна от неговите приказки,много я надуваше и накрая пак нищо :P;)

Night_Raven го каза директно, ясно, и много точно! Поздравления за поста. Абсолютно съм съгласен с теб.

Всичко в България винаги е било една излюзия, диктувана от неколцина! Най-лесно е да заблудиш народа си в нещо. И най-лесно това става като управляваш директно, задколисно медиите. Ето това се нарича политика! Ето това се нарича пълна власт над държавата! Власт над народа и неговото мнение за партии, цветове, коалиции, "водещи" личности и др, което се диктува от мас-медиите, а те от малко хора, които знаят какво правят, какво искат, и най-същественото - как да го постигнат ефективно!

Не защитавам Сидеров! А твърдя, че повечето неща, с които ни заливат, и логично с тях изграждат "политическото" мнение/нагласа на повечето от нас, огромен процент са лъжи, диктувани от.. вече го написах.

Не знам изобщо как ЕС наблюдателите не са видяли истинската ситуация тук, и са ни одобрили колкото да ни приемат в техния общ съюз. Но силно се надявам, колкото и невъзможно да ми звучи, да задължат България да се отърве от тази чума, която разяжда нас, всички и всичко около нас.

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

Това в статията са факти, ако някой се обижда от тях, негов проблем. Страшно интересно ми е, ако беше доказано примерно, че Първанов има мезонет в центъра, който е крил досега и Инджев е станал невинна жертва, тогава пак ли щеше да се пише, че на някой си му е писнало от измислици и покровителствено отношение към други в медиите.

Специално Нова тв излъчи цял репортаж за това как цели автобуси безплатно са превозвали турци, за да гласуват, показа как същите тези хора не знаеха въобще кои са другите кандидати освен Първанов, показаха как хора агитират с мегафони в Турция, че в България ще има избори и се осигурява безплатен транспорт, бабите и дядовците по селата също не знаеха друг освен Първанов, това бе отразено и в пресата. Когато изнесоха кирливите ризи на Първанов медииките жалки ли бяха? Или са жалки само понякога?

Кратка, ясна, яростна и заслепена защита на определена коалиция, независмо дали се изнасят факти или клюки не говори добре за поддръжниците й. А поддръжници има - 649 387 души като прочетат тази статия ще приемат, че мафията непременно има пръст тука. ohmy.gif

Прекланям се пред безпристрастното модераторско мнение. Колената ми се разтреперват пред титаничното слово на някои потребители. Думите, казани след тях, някак губят своя смисъл. И все пак...

Браво на медиите, разобличили Първанов, те печелят другата награда - дъвка с косъм.

И въпреки това тези факти някак потъват в морето от помия, която се изсипва върху една личност. Да, пристрастен съм, признавам си го. Не ме е срам. Тъпо е обаче, че някои потребители тук ги срам и те го направят, а се бият по гърдите колко са безпристрастни. Никого не заблуждавате.

За пореден път да кажа: далеч съм от мисълта да идеализирам Волен, но е факт, че се прекалява с нападките спрямо него. "Прекалява" е меко казано. Ще ви достави ли удоволствие да чуете/прочетете от него "Да, аз съм пратеник на Сатаната. Половината ми генетичен материал е на Хитлер, а другата се пази в тайна. Мисията ми е да изколя всички цигани и да властвам над света."

Ще изпитате ли оргазъм да го прочетете?

Може би съм груб. Не ме интересува. Писна ми да чета заядливи нападки. Хубаво, има недостатъци, разбрахме. Ще докара края на света. Ще настъпи армагедон. Схванхме идеята вече. Това е най-лошият човек, стъпвал по таз земя. Стана ни ясно.

"независмо дали се изнасят факти или клюки"?!?!? Ха! Че то толкова факти се изнесоха за другите, но бяха някак подминати. Те не са важни, нали? Важни са фактите за Сидеров. Все пак той е откаченият, а другите са добри деца, усмихват се, говорят хубави думички, едни такива розовки - омайват. Далеч по-добре от грубите речи на Сидеров. Всички харесват повече цветното и шаренкото, отколкото сивото и мрачното. Реалността не винаги е слънчице, цветенца и пеперудки, както ни го представят.

Народът обеднява все повече и повече, а се говори, че стандартът се повишавал. Хайде стига глупости! Аз ако искам да чета приказки, ще си отворя някоя книжка.

Отново на темата: разобличили други. Ми, хубаво, но не го повтарят едно и също по 10526 пъти на ден. Някак минава между капките, слива се. Докато всичко по адрес на Сидеров се натяква и натяква, и натяква. Все едно учим стихотворение наизуст. Да не би да ни изпитват после?

arti, време е да излезеш от матрицата.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

"Прекланям се пред безпристрастното модераторско мнение." Ако това ти изречение не съдържаше думата "модераторско", може би щях да помисля, че имам сериозен, улегнал и трезвомислещ човек насреща и че ще водя нормален спор, сега ще ми трябва повече време, за да се уверя в това.

Разбирам, че си гневен, че основната помия в момента се излива върху твоя любимец и на мен не ми е приятно да заливат някои други политици нон-стоп с помия и досега. Но въпросът е, че в яростта си ти отричаш и очевадното, матрицата ти внушава, че той е добрият, щото останалите са мафия, и щом го мразят толкова, занчи има нещо добро в него. Да, ама не. Не споделям това ти мнение, за мен той е поредният клоун, който с бойки речи и цветущи обещания иска да заграби кокала и после да се обедини, с който му се подмаже пръв от същата тази мафия. А мафията е портив него, щото знае какъв играч е той, вижда, че печели масите и не искат току-така да му дадат кокала, след Симеон не искат нов лапач, те виждат в него конкуренция за голямото лапане, а не се стряхуват от неговите обещанийца и заплахи. Така че аз изтъкнах всичко за Първанов, не отричам, когато се пишат факти против него, не отричам факти, когато се пишат против някой политик, когото уважавам въпреки помията излята срещу него, като Костов, мчера по новините казаха, че някви хора назначени по негово верме се уволняват за злоупотреба с властта, какво да кажа, ами факт е, има множество оплаквания, имаше си недостатъци управлението му, но аз въпреки това го уважавам. Ти защо уважаваш Сидеров, защото кара омразните ти политици за бълват "хвалебствия" срещу него ли, само даради това ли? А защо не уважаваше Симеон, той им разказа играта със същите обещания и ги издуха от пол. карта за тогавашния момент, същата тази мафия. Знаеш ли, че Сидеров е бил и в листите на царя, не виждаш ли, че той от много време просто драпа със зъби и нокти към властта, независимо с кои, как можеш да помислиш дори, че такъв човек е искрен в обещанията си и в гръмките си думи? Или ти просто го уважаваш напук на всичко лошо. Ми така си кажи, но не се дразни толкова на моето мнение, че аз не го уважавам напук на всички благини, които обещава.

Сватбата е просто част от новината за него и не е лъжа. Как тълкуваш това, че ще се жени в Кърджали? Според мен той усети, че прекали с бойни викове от Скат по адрес на малцинствата и сега драпа с всички сили в тази посока.

Не казвам, че Сидеров е по-лош от Първанов, казвам, че са един дол дренки. Просто единият поне е представителен и не прави гафове на м/ународно ниво, а за този имам съмнения относно сдържаността му. Не искам да давам шанс на всеки пухльо да се учи да управлява страната ми на мой гръб.

Night_Raven го каза директно, ясно, и много точно! Поздравления за поста. Абсолютно съм съгласен с теб.

Всичко в България винаги е било една излюзия, диктувана от неколцина! Най-лесно е да заблудиш народа си в нещо. И най-лесно това става като управляваш директно, задколисно медиите. Ето това се нарича политика! Ето това се нарича пълна власт над държавата! Власт над народа и неговото мнение за партии, цветове, коалиции, "водещи" личности и др, което се диктува от мас-медиите, а те от малко хора, които знаят какво правят, какво искат, и най-същественото - как да го постигнат ефективно!

Не защитавам Сидеров! А твърдя, че повечето неща, с които ни заливат, и логично с тях изграждат "политическото" мнение/нагласа на повечето от нас, огромен процент са лъжи, диктувани от.. вече го написах.

Не знам изобщо как ЕС наблюдателите не са видяли истинската ситуация тук, и са ни одобрили колкото да ни приемат в техния общ съюз. Но силно се надявам, колкото и невъзможно да ми звучи, да задължат България да се отърве от тази чума, която разяжда нас, всички и всичко около нас.

PcMan, отново съм напълно съгласен с теб! Айде и аз да се включа в говорилнята по една от любимите теми напоследък!

:rolleyes:

p.s. Ако става дума за сравнително обективна телевизия от националните ефирни такива аз съм за Нова телевизия!

Редактирано от mrun4o (преглед на промените)

Извинявай гарване,но Сидеров сам си е виновен за всичките тези натяквания. Нали знаеш приказката не прави това което не искаш да ти направят. Случва ми се редовно като въртя каналите да се застоя замалко на СКАТ,и вече им научих репертоара на АТАКА наизуст.А това са само 2 думи : ДПС и турцизация! Е то бива бива но постоянно едно и също,постоянно това,и после ще ми говориш за демонизиране на Сидеров. Едва ли не ДПС и турците се оказаха най-великите виновници и единствените за бедите на България,едва ли не според него само ДПС е виновна за цялата политическа и икономическа разруха на България,само тя е виновна за мафията,тя е виновна за циганските своеволия,тя е виновна за джамиите,тя е виновна за бедноста в България,тя е виновна за емигрантите,тя е виновна за ВСИЧКО!

А езика ,псевдопатриотичния който ползва,кадрите от армията по царско време които ползва,сигнала за атака военния който ползва са чисто и просто манипулативни и елементарни. Прави си гавра с паметта на загиналите българи,турци и други общности по време на войните след освобождението. Ако незнаеш има и хиляди турци загинали в тези войни,особено балканските за България.

Ред. от арти: Такива изказвания развалят спора!

П.С А предвид неговите обяснения за това че не бил против турци и цигани,а само против ДПС,най добре говори нагласата сред неговите симпатизанти,каквито имам сред колегите и познатите си. Значи той едно си говори по медии,а друго сред членовете и симпатизантите си! Или просто те са преиначили словата му нали :rolleyes:

Редактирано от Morfey_A (преглед на промените)

Немалко истини казва В.Сидеров , но за мнозина те бледнеят пред случката на магистрала Тракия( която за мене така и си остана напълно неизяснена. Все пак ще имали някакъв съд , присъда ....) Много раздуха по медиите как Сидеров искал да убие всички турци, цигани и т.н. другите там бръщолевици и в крайна сметка успяха да наплашат народа. Преди няколко дни в "темата на Нова" интервюираха някакъв censored.gif.Онзи вика "За когото каже Сокола за него ще гласуваме". Имаше още няколко такива демократични изцепки цялата тая работа така и не намира широк отзвук. Все пак радвам се ,че по НоваТв (сигурно и от срам) показаха и една друга гледна точка.

Моля, въздържайте се от употребата на подобни думи!

stanley56

"Прекланям се пред безпристрастното модераторско мнение." Ако това ти изречение не съдържаше думата "модераторско", може би щях да помисля, че имам сериозен, улегнал и трезвомислещ човек насреща и че ще водя нормален спор, сега ще ми трябва повече време, за да се уверя в това.

Разбирам, че си гневен, че основната помия в момента се излива върху твоя любимец и на мен не ми е приятно да заливат някои други политици нон-стоп с помия и досега. Но въпросът е, че в яростта си ти отричаш и очевадното, матрицата ти внушава, че той е добрият, щото останалите са мафия, и щом го мразят толкова, занчи има нещо добро в него. Да, ама не. Не споделям това ти мнение, за мен той е поредният клоун, който с бойки речи и цветущи обещания иска да заграби кокала и после да се обедини, с който му се подмаже пръв от същата тази мафия. А мафията е портив него, щото знае какъв играч е той, вижда, че печели масите и не искат току-така да му дадат кокала, след Симеон не искат нов лапач, те виждат в него конкуренция за голямото лапане, а не се стряхуват от неговите обещанийца и заплахи. Така че аз изтъкнах всичко за Първанов, не отричам, когато се пишат факти против него, не отричам факти, когато се пишат против някой политик, когото уважавам въпреки помията излята срещу него, като Костов, мчера по новините казаха, че някви хора назначени по негово верме се уволняват за злоупотреба с властта, какво да кажа, ами факт е, има множество оплаквания, имаше си недостатъци управлението му, но аз въпреки това го уважавам. Ти защо уважаваш Сидеров, защото кара омразните ти политици за бълват "хвалебствия" срещу него ли, само даради това ли? А защо не уважаваше Симеон, той им разказа играта със същите обещания и ги издуха от пол. карта за тогавашния момент, същата тази мафия. Знаеш ли, че Сидеров е бил и в листите на царя, не виждаш ли, че той от много време просто драпа със зъби и нокти към властта, независимо с кои, как можеш да помислиш дори, че такъв човек е искрен в обещанията си и в гръмките си думи? Или ти просто го уважаваш напук на всичко лошо. Ми така си кажи, но не се дразни толкова на моето мнение, че аз не го уважавам напук на всички благини, които обещава.

Сватбата е просто част от новината за него и не е лъжа. Как тълкуваш това, че ще се жени в Кърджали? Според мен той усети, че прекали с бойни викове от Скат по адрес на малцинствата и сега драпа с всички сили в тази посока.

Не казвам, че Сидеров е по-лош от Първанов, казвам, че са един дол дренки. Просто единият поне е представителен и не прави гафове на м/ународно ниво, а за този имам съмнения относно сдържаността му. Не искам да давам шанс на всеки пухльо да се учи да управлява страната ми на мой гръб.

@arti изглеждаш точно в позицията, в която поставяш @Night_Raven, личат си силни политически пристрастия в една посока, извинявам се че се меся, но смятам че на тези страсти отдавна им мина времето и модата.

@arti изглеждаш точно в позицията, в която поставяш @Night_Raven, личат си силни политически пристрастия в една посока, извинявам се че се меся, но смятам че на тези страсти отдавна им мина времето и модата.

офф

хаха не мисля, че става дума за време, мода и т.н. в политиката, поне не при мен и моите виждания, има непреходни фигури в политиката за едни хора и за други хора, останали с добро или лошо, това е.

офф

Бивам обвинявана в пристрастие към Първанов, който ми е адски противен, затова се налага да казвам кого уважавам и че въпреки, че го уважавам, знам и изтъквам недостатъците му. Бих искала Гарванът да спре да скача при всеки факт, изкаран срещу Сидеров и да твърди, че всичко е дело на мафията, която умира от страх да не оправи Сидеров България. Докато има такива крайни мнения, ще има и крайни реакции. Не знам дали пък теб не настъпих по мазола с Костов, но съжалявам, ако искаш няма да казвам кой политик уважавам и кой не, ако това те дразни. Ако привържениците на Сидеров кажат, да ние знаем, че е двулчен, че иска да се докопа до властта и драпа към нея от години, че е вкарал синчето на любовницата си в европарламента да ни прави за смях, че има процент вероятност да е лъжесвидетелствал, но въпреки това го харесваме, щото разказва играта на останалите мафиоти, то аз ще спра да си отварям устата. Дотогава ще изразявам свободно мнението си.

@arti - не си, първите две години на Костов ги смятам за най-силните след '89, дразнят ме костовистите и липсата на обективност, премълчават се едни неща за сметка на други, а със сигурност повечето които го правят имат умствения капацитет за да бъдат значително по-обективни и трезви в преценките си

арти: Аз казах, че той е политик, когото уважавам, не съм си затворила очите, за разцвета на корупцията и далаверите, с които е свързано името му и това на жена му. Уважавам го точно заради тласъка, който успя да даде на България тогава, когато тя имаше огромна нужда от него, след всичко, което преживяхме покрай смяната на режима.

Хайде стига оффтопик! :)

Прекланям се пред безпристрастното модераторско мнение. Колената ми се разтреперват пред титаничното слово на някои потребители. Думите, казани след тях, някак губят своя смисъл. И все пак...

Браво на медиите, разобличили Първанов, те печелят другата награда - дъвка с косъм.

И въпреки това тези факти някак потъват в морето от помия, която се изсипва върху една личност. Да, пристрастен съм, признавам си го. Не ме е срам. Тъпо е обаче, че някои потребители тук ги срам и те го направят, а се бият по гърдите колко са безпристрастни. Никого не заблуждавате.

За пореден път да кажа: далеч съм от мисълта да идеализирам Волен, но е факт, че се прекалява с нападките спрямо него. "Прекалява" е меко казано. Ще ви достави ли удоволствие да чуете/прочетете от него "Да, аз съм пратеник на Сатаната. Половината ми генетичен материал е на Хитлер, а другата се пази в тайна. Мисията ми е да изколя всички цигани и да властвам над света."

Ще изпитате ли оргазъм да го прочетете?

Може би съм груб. Не ме интересува. Писна ми да чета заядливи нападки. Хубаво, има недостатъци, разбрахме. Ще докара края на света. Ще настъпи армагедон. Схванхме идеята вече. Това е най-лошият човек, стъпвал по таз земя. Стана ни ясно.

"независмо дали се изнасят факти или клюки"?!?!? Ха! Че то толкова факти се изнесоха за другите, но бяха някак подминати. Те не са важни, нали? Важни са фактите за Сидеров. Все пак той е откаченият, а другите са добри деца, усмихват се, говорят хубави думички, едни такива розовки - омайват. Далеч по-добре от грубите речи на Сидеров. Всички харесват повече цветното и шаренкото, отколкото сивото и мрачното. Реалността не винаги е слънчице, цветенца и пеперудки, както ни го представят.

Народът обеднява все повече и повече, а се говори, че стандартът се повишавал. Хайде стига глупости! Аз ако искам да чета приказки, ще си отворя някоя книжка.

Отново на темата: разобличили други. Ми, хубаво, но не го повтарят едно и също по 10526 пъти на ден. Някак минава между капките, слива се. Докато всичко по адрес на Сидеров се натяква и натяква, и натяква. Все едно учим стихотворение наизуст. Да не би да ни изпитват после?

arti, време е да излезеш от матрицата.

И отново казано точно и директно.. Не подкрепям мнението му защото "сме пристрастни към едно и също", а защото някои неща са просто така. Без значение кой от кой е, за кой е и как говори за който и да било.

@Night_Raven Не си груб, а си обективен. Разбира се един нормален човек в такава държава не може да е 100% обективен, поради пумията, в която живеем, и с която ни заливат, лъжите, задколисните игри, коалиции м/у напълно различни(май вече само по наименованието си) партии.. И още какво ли не...

Да, думите ти звучат грубо, и надали ще има много хора от прочелите ги, които ще ги приемат. Защо ли ? Защото нашия народ винаги вярва на това, което чува и вижда някъде, и товиждайки това, което му харесва. Цветовото разделение го има единсвено въвтре в хората, в главите им. В мнозинството, което избира тези, които ограбват държавата. А държавата - това сме ние, нашите пари, нашите деца и родители, нашия начин на живот, нашето здраве, работа и всичко останало. Тези цветове, които на всички избори определят кой ще е победителя предварително. Защо ? Защото е ясно, че един нормален възрастен човек ще гласува за човека/партията, който/която е подкрепена от неговия цвят, за който е гласувал цял живот. Стана въпрос за матрица.. Много хора няма да излезат от нея.. И най-важното - нямат намерение да го правят.. Защото е най-лесно да приемаш за истина това, което всички твърдят, че е. А много по-трудно е да помислиш, да се огледаш, и да осъзнаеш поне до някъде реалността.

И не искам да защитавам Сидеров, но ако той беше като тях, щяха ли толкова да го оплюват и директно за казват "гласувайте за Първанов, не за Сидеров" по най-гледаните телевизии, най-четените вестници и пр.!? Ако той говореше измислици за това, че ще се бори с корупцията във всичките нива на държавната власт, и това беше просто трик за привличане на избиратели, то щаха ли това да са първите избори за президент, в които 101% от властта и мас-медиите го нарекоха Фашист и куп други...

Щяха ли?! Или това е знак, че винаги участващите на избори са били едни и същи, и няма значение кой ще изберем, той пак ще ограбва държавата. Като ограбване е меко казано!

Наистина ли смяташ, че антикампанията срещу Сидеров му вреди???

Когато нямаше никаква кампания срещу него, той събра 300 000 гласа от СКАТ, което още тогава ми се видя недопустимо, имайки предвид изказвнията му и държането му там, без да има никаква кампания срещу него. Откакто се поде антикампанията, която все пак е много показна антикампания, та досега той вече има 600 000 души избиратели. Според мен антикампанията му е добре дошла. Само дето сега му се появи проблема с това, че наплаши много малцинствата чрез СКАТ и сега ще прави сватба в Кърджали.

"Не подкрепям мнението му защото "сме пристрастни към едно и също", а защото някои неща са просто така. Без значение кой от кой е, за кой е и как говори за който и да било."

хаха и Морфей примерно така мисли за моите мнения :offtopic_s:

Въпреки, че наистина считам Гарвана за достоен опонент - кратко и ясно изразява някои неща, с които не съм съгласна biggrin.gif

Арти, да ги наплаши е силно казано,просто им припомни какво може да стане, какво може да бъде :eek: Върна им спомена за едни деяния преди 20 години някъде,затова и малцинствата се консолидираха . Което не е толкова лошо. Хем им действа отрезвяващо,хем ги обединява. Просто Сидеров стигна и върха си,поради липса на други алтернативи. Той продължава да се прави на популист,и ще продължава. Опита се да смекчи тона си на изказвания по време на президентските избори,надявайки се да разсее избирателите,да се представи на по-добър и човечен ;) Е дали е успял ,май не. Преди го виждаха като поредната пеперуда еднодневка,и не го вземаха насериозно. Но вече ще му обърнат по-сериозно внимание,и няма да успее да стигне по-далеч отколкото успя дотука. :offtopic_s:

Мисля, че arti и Morfey_A вече определиха бъдещето на политическата сцена, кой какъв е, какво е целял и т.н. И най-важното!: Че антикапманията и оплюването е имало обратен ефект, и е вдигнало рейтинга на Сидеров сред хората.. Да, вярно, достатъчно е човек да се замисли, че щом е имал ~300 хиляди привърженици, а малко по-късно ~600 хиляди, то значи антикампанията е причината за това. А да, забравих! Нали ако Сидеров беше спечелил, нямаше да ни приемат в ЕС, щеше да започне кървава война м/у малцинствата и нас-българите, и щеше всичко да въври надолу.. Вярно..! Не бях се замислял..! Вече можем да живеем по-спокойно! :hush:

А да, забравих! Нали ако Сидеров беше спечелил, нямаше да ни приемат в ЕС, щеше да започне кървава война м/у малцинствата и нас-българите, и щеше всичко да въври надолу.. Вярно..! Не бях се замислял..! Вече можем да живеем по-спокойно! ;)

Зла ирония има тук.., макар и да не вярваш в думите си ще се изненадаш колко истина има в тях... ;)

Зла ирония има тук.., макар и да не вярваш в думите си ще се изненадаш колко истина има в тях... ;)

Ти си сигурна разбира се, че иронията е всъщност истина. Ти виждаш в бъдещето. Повече такива хора ни трябват. :)

Хахаха колко истина може да има в злата ирония :down:))

Никога не бихме повярвали че някой може да направи чудеса освен ако не е чудеса от злини, Волен Сидеров ми се струва отдавна намали агресивността, иначе защо ще се стига дотам да се оправдава - за евроскандал-а. Очевидно е че след като натрупа популярност с популизъм е решил лекичко да поизправи посоката.

По принцип не го харесвам, но ако се замислим за причините, неговото съществуване е нещо неизбежно и като отговор на ДПС(много по-голямо зло от Волен Сидеров) и като други неща но някой друг път за тях :P

Цялата работа със Сидеров е просто тактика. Ако сте забелязали на кандидатпрезидентската кампания Сидеров беше чувствително поомекнал по някой въпроси свързани с малцинствата, като тон на изказванията ако щеш. Затова не мисля, че това за Армагедона е реално, както се опитват да ни втълпят някой хора. Голяма част от хората са точно като тея споменатите в един по - горен пост който казали че каквото каже Сокола това ще направят. Все си мисля, че сте със Сокола sad.gif

Ти си сигурна разбира се, че иронията е всъщност истина. Ти виждаш в бъдещето. Повече такива хора ни трябват. :angry:

Но е добре хората да поглеждат и да попрочитат разни нещица,свързани с миналото.

Много ми е интересно,ако НДСВ не го бяха натирили другаря Сидеров през 2001-ва година от челните позиции за листата си в Ямбол,как ли щеше да се развие кариерата на на вожда и водача.

Също ми е интересно защо никой не отчита факта,че най-слабата и некачествена брънка в "Атака" е самият им водач.

Факта,че човека е малко или много публицист, а като такъв не отчете простия факт,че медийте са му нужен сьюзник за трупане на дивиденти,гласове и всичко свързано с предстоящата му кариера на политик (колкото и абсурдно да звучи определението Волен=политик).Забравихте ли,че същия разсипа и без тва на нищо неприличащия по онова време вестник "Демокрация",обявиха го в несъстоятелност и от там насетне стана персона нон грата за медиите-тоест не си е намерил и няма да си намери работа в друга медия.Единствения шанс получи през 98-ма във вестник "Монитор",но там пък се провали пак с гръм и трясък и то отново след като беше направен опит да го реабилитират поне частично и му повериха поста Зам. главен редактор.

Не мислете,че поради някаква гола и безпричинна омраза вожда е под непрекъснато наблюдение на журналистите и всяка стъпка му се гледа под лупа.

Мога още много да изпиша за това,какъв беше метода на внушение на електората да си изберат за водач именно въпросната персона.Всичко е строго пресметнато и е работено в тази насока именно от Сидеров като дописник във вестниците "Зора" и "Земя".

Импулсивния водач ще е такъв,докато кукловодите решат да го смъкнат от политическата сцена или просто отдолу ще смъкнат доверието към него.А това рано или късно ще се случи,защото не може вожда да се представя ту като антикомунист,ту като царист,ту като пръв помощник на БСП,ту като правозащитник на турци и цигани и враг на национализма,ту като националист и върл антицарист...

А и егоцентричния му интерес към конкретните обстоятелства надделява над интереса към обективното съдържание.

Използвач,без лична житейска стратегия,който се врътка като фурнаджийска лопата интересувайки се само от ръководната роля на партията (докато той е вожд разбира се),личния интерес и изгода.

За сега толкова от мен.

• 19 години по-късно...
на 13.11.2006 г. в 11:26, algor написа:

Но е добре хората да поглеждат и да попрочитат разни нещица,свързани с миналото.

Много ми е интересно,ако НДСВ не го бяха натирили другаря Сидеров през 2001-ва година от челните позиции за листата си в Ямбол,как ли щеше да се развие кариерата на на вожда и водача.

Също ми е интересно защо никой не отчита факта,че най-слабата и некачествена брънка в "Атака" е самият им водач.

Факта,че човека е малко или много публицист, а като такъв не отчете простия факт,че медийте са му нужен сьюзник за трупане на дивиденти,гласове и всичко свързано с предстоящата му кариера на политик (колкото и абсурдно да звучи определението Волен=политик).Забравихте ли,че същия разсипа и без тва на нищо неприличащия по онова време вестник "Демокрация",обявиха го в несъстоятелност и от там насетне стана персона нон грата за медиите-тоест не си е намерил и няма да си намери работа в друга медия.Единствения шанс получи през 98-ма във вестник "Монитор",но там пък се провали пак с гръм и трясък и то отново след като беше направен опит да го реабилитират поне частично и му повериха поста Зам. главен редактор.

Не мислете,че поради някаква гола и безпричинна омраза вожда е под непрекъснато наблюдение на журналистите и всяка стъпка му се гледа под лупа.

Мога още много да изпиша за това,какъв беше метода на внушение на електората да си изберат за водач именно въпросната персона.Всичко е строго пресметнато и е работено в тази насока именно от Сидеров като дописник във вестниците "Зора" и "Земя".

Импулсивния водач ще е такъв,докато кукловодите решат да го смъкнат от политическата сцена или просто отдолу ще смъкнат доверието към него.А това рано или късно ще се случи,защото не може вожда да се представя ту като антикомунист,ту като царист,ту като пръв помощник на БСП,ту като правозащитник на турци и цигани и враг на национализма,ту като националист и върл антицарист...

А и егоцентричния му интерес към конкретните обстоятелства надделява над интереса към обективното съдържание.

Използвач,без лична житейска стратегия,който се врътка като фурнаджийска лопата интересувайки се само от ръководната роля на партията (докато той е вожд разбира се),личния интерес и изгода.

За сега толкова от мен.

Актуален си и до ден днешен . До къде стигна кандидат президента :

преди 8 часа, miro20 написа:

Актуален си и до ден днешен . До къде стигна кандидат президента :

Бастун, няма ли я новината на български?

Или това ти е майчиния език?

hit

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.