Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Есета на чужди езици

Featured Replies

моля ви някой да ми помогне за две есета или поне едното от тях .... много спешно ми трябват .... есетата са : 1. Wath's your hurry? 2. Important qualities ot a friend много спешно ми трябват , мерси предварително

• 2 месеца по-късно...
  • Отговори 179
  • Прегледи 180,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здрасти!Търся есе на тема "Человек,который больше всего повлиял на мой характер" и то се вижда-трябва да е на руски!И ми трябва спечно 4е трябва да изкарам поне една шестица! Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

някой да помага трябва ми спешно есе на руски език на тема "Человека надо отцениват потому какие у него мечть".благодаря предварително есето трябва да е от200 до 250 думи може и повече и по принцип ми трябва за утре ако някой може да ми помогне

• 3 седмици по-късно...

Здравейте! Трябва да пиша есе на испански. Темата е : La ciudad que quiero visitar durante las vacaciones. Благодаря предварително! П.П. Есето трябва да бъде не по-голямо от една страница голям формат.

Редактирано от vladols (преглед на промените)

Преди малко писах и в другия форум - аз есетата си ги поръчах в www.modulor-ec.com Платих си ама съм доволен много. Имат добри специалисти по есе, ако ви трябва по-специално на английски или български. Сега се записах и на такъв курс щото ще кандидатствам в чужбина, а там искат есе навсякъде

• 4 месеца по-късно...

Литературният мотив - неразделни в Ромео и жулиета '' това ми е темата за утре по литература (ЛИС) и ми е мн спешно , ако може някои да ми помогне ,защото аз сама явно немога прегледах учебници и какво ли още не но преди не са учели за ромео и йулиета ио няма никакви помощни материали моля някои да ми помогне ;)Публикувано изображение

Някои ще ми помогне лии ;(

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Здравейте,някой би ли ми помогнал с есе на тема? Какво трябва да подобрим в нашето образование и какво трябва да направиме за да подобриме Публикувано изображение

Здравейте,някой би ли ми помогнал с есе на тема? Какво трябва да подобрим в нашето образование и какво трябва да направиме за да подобриме Публикувано изображение

А на какъв език трябва да е есето?
  • 3 седмици по-късно...

В петък ни дадоха да пишем есе по англииски на тема "Моето детство" понеже това ще е първото ми есе ще ви помоля за малко помощ ако може да дадето нещо като план ако нямате възможност да напишете есето плс Публикувано изображение

моля ви спешно за помощ..трябва ми есе на тема "Kleider machen Leute",което на български означава дрехите правят човека.написала съм увод и теза но не знам как да продължа .. ще бъда много благодарна ако някой ми се отзове на помощ..не е задължително да е на немски..може и на български да е..

търся описание на моят дом на английски :) търся описание на моят дом на английски :)

трябват м спешно 4 есета на теми: 1. Animal instincts 2. Making a decision 3. Advertising 4. Reaction in stress situations and how to reduce stress на колкото повече теми можете да ми напишете нещо моля пишете много ми е спешно :help::P

• 2 седмици по-късно...

ЗДравейте. Доста сте помагали за есета. Моята тема е "Leisure time". Трябва да е 3 стр., но ще съм доволна поне на някаква идея, за да започна и по-нататък ше си го напиша.

• 2 седмици по-късно...

трябва ми есе на френски език защо хората от центъра и перифефията на града не споделят един и същ живот....къде предпочитате вие да живеете....обосновете отговора си

моля ви за утре ми трябва спешно

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

Редактирано от potrebitel
кирилица! (преглед на промените)

Есе/писмо на немски отговарящо на въпросите - Gehst du auch oft ins Stadion? Treibst du indeiner Freizeit Sport? Bist du mit dem Sportunterricht in der Schule zufreiden? Fur welche Sportarten interessierst du?

На 9 Януари ще имам класно по Английски език. Разделено е на граматически упр после текст за слушане, текст за четене с разбиране и последното ще е да пишем есе(100-160 думи) на една от трите теми: 1 The violent at school 2 Who is the best person you ever met? 3 Мислите ли ,че родителите трябва да бъдат отговорни за действията а свойте деца?(незнам как е на АЕ) 1-во Нямам никаква идея какво ще пиша 2-ро Според мен това не са теми за есе на АЕ подходящи за 9 клас Някакви идеи!? Учебника ни е New Opportunities (intermediate) ако тва ще помогне

• 2 месеца по-късно...

Здравейте. Трябва ми съчинение на немски език на тема "Warum brauche ich Internet?". Ако някой може да ми помогне, моля да пише. Благодаря предварително.

• 1 месец по-късно...

На немски някой може ли да напише по тема : "Как прекарах пролетната ваканция" Благодаря ви предварително много :rolleyes:

• 1 месец по-късно...

ам.. дадоха ни да пишем есе на тема : What is your Utopia (perfect world) ? .. ако някой може да ми помогне да пише .. ще съм Ви мн благодарна ! Публикувано изображение

На мене ми трябват две есета на английски език, ниво 9 клас около 200 думи, трябват ми най-късно до утре вечер Публикувано изображение

1.Friendship - what is it to you?

2.Why should we be proud of being Bulgarian?

Редактирано от nikstein (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...
2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение

Редактирано от potrebitel
кирилица!!! (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.