Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

най-изгодния тарифен план

Featured Replies

коя е най-изгодната оферта на пазара в момента според вас? на коя тарифа сте вие какви сметки плащате и доволни ли сте

Това е много индивидуално,аз с колегите,семейството и приятелите(които са на М-тел и стационарни на БТК)говоря безплатно.Зависи хората с които говориш към кой оператор са.

Няма нищо безплатно, освен сиренето в капана за мишки. Просто е включено в цената. Зависи колко, накъде и по кое време говориш. Изключвам разни служебни абонаменти с 300 минути за 3 лв.

Според мен е Mtel Xtra-18 лв за 60 безплатни минути в мрежата на Mtel,и 0,18 лв/мин,а към другите абонати-0,48 мин,при минимално таксуване на 30 секунди.Като цяло,обаче-Глобул-5 лв на месец за 100 безплатни минути в мрежата им (или 15 лв за 500 мин),и едва 0,32 ст/мин към всички мрежи,макар при таксуване от 60 секунди нагоре.

Зависи с кого говориш. Аз например, говоря главно с абонати на Globul и затова ми е изгодно засега Globul Smart Grup - 500 мин. към 10 номера - 15 лева. Обаче забелязах, че ако си на стара тарифа и не я смениш, яко си вътре с двата крака! Така, че вземай последната тарифа на Globul, ако си към тях де.

Направо се изненадах миналата седмица, когато един колега ми каза, че говорел много изгодно на М-тел. Цитирам по памет: 20 безплатни минути и трийсет и няколко стотинки към всички за 10-15 лева! Ужас! искам да коментирам и реккламата на М-тел: 70% от фирмите са към М-Тел... Че как няма да са към тях, като само преди 4-5 години бяха единствените на комуникационния пазар, а тогава само баровците имаха мобилни телефони! Баровци тогава бяха фирмаджиите( не че сега не са де). И коя фирма ще иска да смени телефоните си питам аз? И защо отложиха закона, който позволява смяната на оператора без смяна на номера? В заключение ще кажа, че всички тарифи са направени така, че да плащаш минимум 25-30 лева! Така, че когато сметката ви набъбне до 40-50, огледайте се за нови тарифни планове!!!!!!

Според мен е Mtel Xtra-18 лв за 60 безплатни минути в мрежата на Mtel,и 0,18 лв/мин,а към другите абонати-0,48 мин,при минимално таксуване на 30 секунди.Като цяло,обаче-Глобул-5 лв на месец за 100 безплатни минути в мрежата им (или 15 лв за 500 мин),и едва 0,32 ст/мин към всички мрежи,макар при таксуване от 60 секунди нагоре.

Така, да не си рекламно лице на М-Тел? Това е супер тъп тарифен план! Globul Smart Grup го бие отвсякъде! : 500 мин към Globul (10 номера), 10 стотинки с ДДС когато надвишиш 500-те минути към 10-те номера и 32 стотинки на минута към останалите! Минималното таксуване е 1 минута, но кой приказва по-малко? Тоя който знае, че минималното му таксуване е 30 сек!

• Автор

Добре хора аз съм със стара карта купих си я миналата година октомври месец (тези карти които разговорите бяха от 21:00 до 5:00 безплатни в мрежата на м-тел) обаче сега хич не ми е далавера с тая карта ! Сега искам да мина на сметка със цялото ми семеиство и със някои от приятелите но се чудя на кой оператор ще ни бъде най-изгодно

Добре хора аз съм със стара карта купих си я миналата година октомври месец (тези карти които разговорите бяха от 21:00 до 5:00 безплатни в мрежата на м-тел) обаче сега хич не ми е далавера с тая карта ! Сега искам да мина на сметка със цялото ми семеиство и със някои от приятелите но се чудя на кой оператор ще ни бъде най-изгодно

Смени си тарифният план на тази карта. И аз бях с такава, но след изтичане на промоцията си смених тарифния план и сега говоря за 30 стотинки на минута към Мтел. Обади се на 1111 или на *88 май беше и прослушай тарифните планове, след което премини към най-изгодният за теб!

Смени си тарифният план на тази карта. И аз бях с такава, но след изтичане на промоцията си смених тарифния план и сега говоря за 30 стотинки на минута към Мтел...

При цена към всички мрежи от 32 ст. при Глобул каква е изгодата от твоя тарифен план :) !? Освен че си запазил номера cool.gif .

Globul Smart Group

15лв. месечен абонамент

0,32 ст към другите опеартори

500 минути към 10 номера на Глобул

0,10лв след изчерпване на безплатните минути

таксуване на първите 60сек.

ПРОМОЦИЯ:

50% отстъпка от месечната такса за първите 3 месеца до 31. 12. 2006

Globul Smart

5лв. месечен абонамент

0,32 ст към другите опеартори

100 минути към 3 номера на Глобул

0,11лв след изчерпване на безплатните минути

таксуване на 60сек.

ПРОМОЦИЯ:

5,80 отстъпка от месечната такса/10,80/ за цялата година до 31. 12. 2006

При цена към всички мрежи от 32 ст. при Глобул каква е изгодата от твоя тарифен план :) !? Освен че си запазил номера cool.gif .

Аз говоря за прима! А ти ми говориш за карта на сметка cool.gif А втората ми карта е на сметка на глобул - бизнес партнер, така че това ме устройва идеално ;)

Зависи с кого говориш. Аз например, говоря главно с абонати на Globul и затова ми е изгодно засега Globul Smart Grup - 500 мин. към 10 номера - 15 лева. Обаче забелязах, че ако си на стара тарифа и не я смениш, яко си вътре с двата крака! Така, че вземай последната тарифа на Globul, ако си към тях де.

Направо се изненадах миналата седмица, когато един колега ми каза, че говорел много изгодно на М-тел. Цитирам по памет: 20 безплатни минути и трийсет и няколко стотинки към всички за 10-15 лева! Ужас! искам да коментирам и реккламата на М-тел: 70% от фирмите са към М-Тел... Че как няма да са към тях, като само преди 4-5 години бяха единствените на комуникационния пазар, а тогава само баровците имаха мобилни телефони! Баровци тогава бяха фирмаджиите( не че сега не са де). И коя фирма ще иска да смени телефоните си питам аз? И защо отложиха закона, който позволява смяната на оператора без смяна на номера? В заключение ще кажа, че всички тарифи са направени така, че да плащаш минимум 25-30 лева! Така, че когато сметката ви набъбне до 40-50, огледайте се за нови тарифни планове!!!!!!

Така, да не си рекламно лице на М-Тел? Това е супер тъп тарифен план! Globul Smart Grup го бие отвсякъде! : 500 мин към Globul (10 номера), 10 стотинки с ДДС когато надвишиш 500-те минути към 10-те номера и 32 стотинки на минута към останалите! Минималното таксуване е 1 минута, но кой приказва по-малко? Тоя който знае, че минималното му таксуване е 30 сек!

Когато бях в една фирма, разговорите в групата на фирмата бяха 0ст. , извън това към м-тел бяха супер ефтино (11ст) и към други мрежи беше нещо от сорта на 25ст. при таксуване на мин 30сек.

Сега сам с Vivatel и в мрежата им имам 200мин натрупващи се за +1 месец, които не мога да изговоря. Имам и 50мин натр. +1м , към БТК, които също не мога да изговоря. към други мрежи сам на 39ст. Плащам около 20лв/месец.

Според мен далаверата е в WiFi хотспот и безплатен Skype или SIP провайдер, но устройствата са скъпи още и няма много WiFi безплатен в България. Иначе цените дето взимат, дори и на най-ниски тарифи са много солени и отиват за подкупи на политици и лицензии !

A какво ще кажете за M-Tel Time? 10 минути за 0.32 ст. (при М-Тел Тайм+ 10 мин. за 0.29 ст.) а към другите мобилни оператори на 0.32ст/мин. В момента наистина се чудя да минан на него защото сега плащам също 9.90 лв. на месец за някакви си 30 безплатни минути!

Не съм никакъв агент,и се съобразявай с хапливия тон,просто знам кое какво е.Аз нося 5 GSM със себе си,имам на всички оператори,и мога да си преценя,освен това,повечето хора са на Mtel,и следователно Mtel-ския ще бъде най-използваният телефон.

...Аз нося 5 GSM със себе си,имам на всички оператори,....

Ти направо ме уби - 5 (пет) телефона! Това направо си е малка колекция :wors: !

За примера който си дал по горе, за 18 лв. с Глобул можеш да изговориш 56 мин. за разговор с Мтел, а Мтел ти предлагат 60 мин. Получава се че цитирания от теб план е изгоден ако го използваш за говорене само с Мтел. Сега разбирам защо са ти толкова много телефони biggrin.gif . ;):)

Не само това,просто аз поддържам много скъпа техника,понякога дори и с 3 GSM не са успявали да намерят при "авария"...А и номерата,които имам,са ми твърде важни,много хора ги имат.Сега ще си взема от оная предплатена карта на vivatel с 1000 безплатни минути в мрежата им+500 sms,когато заредиш ваучър от 50 лв.Само дето всеки ден зареждам батерии като побъркан...Ех,кой е кат` мене cool.gif

Най-изгоден тарифен план няма. Сигурен съм, че в момента се питате как така няма.. Различни цени, различни оператори, различни измами.. различен подход към джоба ви.. Да, точно тази дума - различие, е отговора на въпроса. Или по-конкретно? Различните хора.. различното обкръжение около тях.. различната обстановка.. различните нужди.. различните възможности..

Някой ще каже "prima е N1!", но защо? Защото са с най-сниките цени, или просто защото е човек, говорещ не много, и най-важното - основно с потребители на Мтел - негови роднини, негови приятели..

До аналогични заключения се стигат и за други хора, използващи други оператори, други тарифи и т.н. и т.н.

Ето сега ако кажа за мен коя е най-добрата тарифа, автоматично много от вас няма да се съгласят, защото в техния случай според техните разбирания, нужди, средства, приятели и пр. просто не е най-добрата. Ще вметна, че тя е стандартната предлатена тарифа на вивател, няма да обяснявам защо, от кога и как, защото избора зависи от мноого неща, които трябва да изброя за да е пълен отговора, и е изключително индивидуален както при мен, така и при всички вас.

• Автор
Смени си тарифният план на тази карта. И аз бях с такава, но след изтичане на промоцията си смених тарифния план и сега говоря за 30 стотинки на минута към Мтел. Обади се на 1111 или на *88 май беше и прослушай тарифните планове, след което премини към най-изгодният за теб!

и за това нещо искат ли някакви пари ?

Не съм никакъв агент,и се съобразявай с хапливия тон,просто знам кое какво е.Аз нося 5 GSM със себе си,имам на всички оператори,и мога да си преценя,освен това,повечето хора са на Mtel,и следователно Mtel-ския ще бъде най-използваният телефон.

Извинявай , ако съм те засегнал с нещо :rolleyes:, казах си мнението, че Globul Smart Group e добър план, ако приказваш с абонати на Глобул. Разбира се, всеки си преценява колко говори, към колко номера и към коя телефонна компания са тия номера. Мен тия 500 минути не ми стигат даже, но успокоението ми е, че говоря на 10 ст след това. А и дори да се обаждам на номера извън групата, това са само 32 стотинки. Казвам го това като частно лице, а не като юридическо. Там сигурно си прав ;)

Извинявай , ако съм те засегнал с нещо ;), казах си мнението, че Globul Smart Group e добър план, ако приказваш с абонати на Глобул. Разбира се, всеки си преценява колко говори, към колко номера и към коя телефонна компания са тия номера. Мен тия 500 минути не ми стигат даже, но успокоението ми е, че говоря на 10 ст след това. А и дори да се обаждам на номера извън групата, това са само 32 стотинки. Казвам го това като частно лице, а не като юридическо. Там сигурно си прав :)

:shakehands: След изтичане на безплатните минути при Mtel говориш с 1 стотинка по-скъпо :rolleyes: Най-добре е човек да има и двата плана,какъвто е и моят случай.

и за това нещо искат ли някакви пари ?

Не, първата смяна на тарифния план на прима е безплатен, всеки следващ път е платено!

на всеки оператор има различни тарифни планове.зависи на кой ще ти е по изгодно

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.