Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Първата ви игра.

Featured Replies

Mame 32! Още ми е интерсна, ама нз от къде да си намирам ромове :)

тук ще намериш- http://www.underground-gamer.com/
  • Отговори 143
  • Прегледи 17,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хммм...... найстина беше много отдавна.Можеби не си спомням много добре, само знам, че беше нещо с мотори.А тази от каято имам ясни спомени е The King Arthur. Беше на ротативка, вътре (според мен) е имало Sega.

Ами като изключим тетриса и различните конзолни простотийки, преди около 15-16 години започнах да редя пасианси на един Windows 3.11

Първата по-сериозна игра ми беше Doom (което се случи преди около 12 години)

Еееех игрите не са като едно време (или пък аз не съм чак такова дете... кой знае)

Най-смешното е че не знам как се е казвала първата ми игра. Беше писана на BASIC за APPLE ][ (около 50 реда) и представляваше самолетчета, които летят от ляво на дясно на 8 различни височини, с 3 различни скорости, и ракети, които се изстрелват вертикално от долния десен ъгъл на екрана и трябва да ги улучват. Беше през 1981, въвеждах я маса време на един сглобяван в Пловдив прототип на ИМКО2, преписвайки от хелиографско копие (нещо като ксерокс, но синьо и с по-ниско качество) на страница от някакво списание на английски. За съжаление името на играта не беше на тази страница :help wanted: Помня също че не тръгна директно и трябваше да викам помощ да я дебъгват - на хелиографа SQR (изчислява квадратен корен) в един от редовете беше излязло като SOR и играта не тръгваше.

Редактирано от asa (преглед на промените)

Моята първа игра беше TOU това е съкращение игртата е много зарибяваща особено ако сте по двойки с приятел. За жалост до колкото помня нямаше Multiplaier Публикувано изображение

Ами първата ми игра беше или Hercules или Тимон и плумба.

Първата игра, която си спомням беше с един скиор, който винаги го изяждаше ена мечка, но представа си нямам как се казва играта все пак съм бил на не повече от 6-7 години. След това беше Jazz Jack Rabit 2 и Super Mario. :clap:

моята първа игра беше много готина тя беше counter strike 1.5много хубава

моята първа игра беше много готина тя беше counter strike много хубава

И на мен ми беше парвата :)

Или Commander Keen 4 или Wolfenstain 3D. Една от двете :)

Първата игра, която си спомням беше с един скиор, който винаги го изяждаше ена мечка, но представа си нямам как се казва играта все пак съм бил на не повече от 6-7 години. След това беше Jazz Jack Rabit 2 и Super Mario. :angry:

Ако е същата, за която си мисля се казваше точно "Ски", и беше правена по повод кампанията да сме домакини на една от зимните олимпиади.

Първите игрички на ПС които съм играл са Mario, Doom2, Lotus. А първите по-комерсиални, които съм играл по продължително са Star-Craft - Brood War и Half-Life1 <- класики.

Редактирано от TeamKiller (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

На мен първата ми игра беше Lineage 2 C1.Тогава я играх в зала защото нямах комп.

• 3 седмици по-късно...

За някаква подводница на Правец на зелен монитор- зареждаше се 30 м. от лентов аудио касетофон! Не се бъзикам, по-големите може и да си спомнят/ако има тука такива/. Още нямаше флопи-дъвЧещи устройства-поне в Академията в Свищов. Това беше през 1984г. Първата си и виртуална и Жива жена не съм запомнил толкова, ха-ха.Изиграл съм десетки и десетки класики на меките дискети после и само една от игрите от детството си не мога да намеря- Moon Patrol. Някой може ли да ми помогне? Ще черпя! Миналия месец превъртях Call of Juarez, току що почвам новия Принц, в близките 6-7 години съм изръшкал почти всичко, но просто не е същото... Хайде, със здраве П.С на 32 години съм...тъжно....ееех, младост-радост...ааа- забравих и за стария Digger, и него си нямам сега... [email protected] П.С.2 младите да не ме бъзикат, след 20 г. може и те да пишат подобни постове:)

И аз на правец - Принца на персия -после Атари - и така. Ех времена :)

Аз започнах с фифа 94.Много ме кефеше това EA sports-it's in the game в началото.Помня,че итрачите имаха некви измислени имена,а всички тъпанари дето не можеха да играят се възползваха от един смотан бъг:когато вратаря улови топката и застанеш точно пред него той бие в тебе и ти вкарваш гол.Слава богу,не ставаше винаги! Публикувано изображение

първата игра беше ОХОТА тип НуПогоди ама вместо с яйца беше с патици... след тва на 8bit-овката джитках Супер Марио и още мнооого други ;) иначе първата на ПЦ беше некъв скиор на един ИЗОТ преди мноооого време.. иначе първите игри на моя ПЦ бяха DOOM и Duke Nukem 3D

Първата ми игра беше Tomb Raider II за PlayStation 1, в далечната зима на 2000-та :P . П.П. От тогава съм запален по тази поредица :yanim: .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.