Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Първата ви игра.

Featured Replies

Разбира се Quake 2 ;) И досега си я инсталвам от време на време и разпускам...

• Отговори 143
  • Прегледи 17,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имайки предвид че темата е чисто спамърска и не е от полза на никой я местя в "Празни приказки".

Super Mario ;)Публикувано изображение

принца на персия или цивилизация 1 не знам коя съм почнал първо....

на кукли :rolleyes: имах общо 9 и всичките си имаха имена и тоалети :clap:

на кукли :P

имах общо 9 и всичките си имаха имена и тоалети ;)

хех и аз си имах кукли

а иначе пак ман

Spels of Gold

Имаше едно време едни големи дискети за Правец. На тях продаваха игри и освен стандартните всеядни зверчета разхождащи се в лабиринти си спомням още няколко... хазартни. По това време пишехме на Pascal игри като пинг-понг и естествено алкохолиците обичахме чашката дето се пълнеше с падашите капки винце или друг алкохолец - според въображението и предпочитанието. Няма да забравя да спомена и великата за онези дни КАРАТЕКА.

Моята първа игра беше Война, после се научих да играя на ластик, криеница, сляпа баба и народна топка(ех колко ми липсват... Публикувано изображение ).

Моята първа игра беше Война, после се научих да играя на ластик, криеница, сляпа баба и народна топка(ех колко ми липсват... Публикувано изображение ).

Хи-хи от тези си спомням "туба"... строших си главата на тази игра... в буквален смисъл. Представете си двама души тичащи с все сили един към друг.

Сблъсък: (аз) 4X кила -> . <- 6X кила (той)

До ден днешен се заливам от смях при този спомен. Паднах кат талпа.

Стражари и апаши също не беше лоша, също и жмичка... после народна топка. И на мен ми липсват тези времена Публикувано изображение

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Стражари и апаши също не беше лоша, също и жмичка... после народна топка. И на мен ми липсват тези времена Публикувано изображение

О, имам супер спомени от тая игра. Играехме по 20-30 души на тая игра, и повече понякога даже... Големи опипвания падаха, ужким било по регламент, особено ако те гепят в Б вход асансьора, там нямаше лампа и направо всеки пипа кой където свари... :ph34r:

И въжета, и ластици, и народни топки.. уф Публикувано изображение

Иначе за игрички - аз определено не си падах. Никак. Ама тая с вълкът от "Ну, пагади" дето събира яйца, беше голям хит и на един в детската градина му я разбихме още същия ден и майка му дойде да ни се кара после, като си го вземаше, ахахахахха (ама той после ми открадна ключадържател-джапанка, тъй че д.г.д.). Оф, пък имаше една пак електронна игра, струваше $7 на Панаира, ама на никого не му купиха... После дойде братовчеда от Гърция и имаше Супер Марио, на мен ми беше адски интерсно, щото за мен беше нещо уникално, бях на около 8-9, направо като циганче пред Кореком бях...

А иначе първата ми игра на компютъра, ама на моя си (3.03.2006г. - рождения ден на компченцето ми :love: ), която заиграх - шапшалите, дето са ми сглабяли компютъра, ми бяха сложили Макс Пейн, та нея. Сега не играя на нея.

Леле вий де ма върнахте, не помня, ама най-вероятно е била на квадратчета, щото е било преди околко 12-13 години.

Тук можете да кажете кои са ви били първите игри.На мен ми беше Jazz.

На мен първата ми беше Heroes 3

АЙДЕ КОЙТО ИСКА ДА ДАДЕ И ЛИНК КЪМ ЛЮБИМАТА МУ ИГРА

На мен първата ми беше Heroes 3

АЙДЕ КОЙТО ИСКА ДА ДАДЕ И ЛИНК КЪМ ЛЮБИМАТА МУ ИГРА

На мен Каратеката и Лунен патрул :) а линк ще му дам ама не тука , да си го пойска в другия раздел на форума :speak:

• 1 месец по-късно...

Публикувано изображение

т'ва е мн отдавна било ( т'ва беше машината) а какви игри имаше елемале ;)

• 3 месеца по-късно...

Тъй като не е уточнено първа игра на компютър,пред блока или с братчето/сестричето, моята първа игра беше една измислена с брат ми в която броя и като стигна до 4 го бутам от дивана. Била съм на около 4-5годинки, той ми е разказвал. Публикувано изображение

После се почва Кър на вилата, шишета, бутилки, после Тетрис, и стигаме до първата ми на пс - някакъв Freelancer беше, инсталира ми я пича дето ми сложи първата боза за да видя как се инсталват игри. :wors:

и аз като малка си играех с брат ми само че на колички Публикувано изображение а на пс-то ми беше heroes3 брачед ми ме беше научил :wors:

На ПС беше Red Alert. С бат ви Арагорн я разцъквахме редовно в компютърния кабинет в даскалото (не че разбирахме нещо от нея).

Когато бях малък още нямаше компютри. Основната ми игра беше да се вра по локомотиви (тогава само парни) на гара Плевен, да се возя в тях до Г. Оряховица или до Мездра и обратно и да помагам на машинистите. Вечер като се прибирах абсолютно черен и мазен никой не ми вярваше, че съм се оцапал в двора на училището до нас... Таз игра я продължавам и досега и скоро май няма да се наиграя. Даже последните 3 седмици карах парна машина из цяла България.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.