Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Първата ви игра.

Featured Replies

Когато бях малък още нямаше компютри. Основната ми игра беше да се вра по локомотиви (тогава само парни) на гара Плевен, да се возя в тях до Г. Оряховица или до Мездра и обратно и да помагам на машинистите. Вечер като се прибирах абсолютно черен и мазен никой не ми вярваше, че съм се оцапал в двора на училището до нас... Таз игра я продължавам и досега и скоро май няма да се наиграя. Даже последните 3 седмици карах парна машина из цяла България.

На тебе вече ще ти купя влакче.

Аз пък не помня първата ми игра, но по - късно ми харесваше да подменям брашното с гипс и да гледам как сиренявата каша на баба ми гърми.

• Отговори 143
  • Прегледи 17,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

казваше се Дракон ама я наричах Какичката, защото се играеше с една какичка. Все още ми е любимата игра - нещо подобно на Лара Крофт

На тебе вече ще ти купя влакче.

Ооо, добре, ще ти бъда благодарен до гроб! Само че да е истинско и действащо. Мога да ти посоча откъде, ти само приготви около 400,000 EUR и ще отидем заедно да го вземем, нали аз трябва да го докарам, че имам документ за парен машинист.

Ооо, добре, ще ти бъда благодарен до гроб! Само че да е истинско и действащо. Мога да ти посоча откъде, ти само приготви около 400,000 EUR и ще отидем заедно да го вземем, нали аз трябва да го докарам, че имам документ за парен машинист.

Ще ме заведеш ли на Божи гроб с него?

JazzJack Rabbit 2 Публикувано изображение Още е джиткам...понякога Публикувано изображение

Ще ме заведеш ли на Божи гроб с него?

В България май няма гара Божи гроб, но без значение къде е, стига да има дотам железопътна линия с нормално междурелсие, ще те закарам. Макар че според мен има и по-приятни места от гробищата, пък били те и Божи.

Pървата ми игра беше при първото ми запознаване с компютър - Price of Persia за DOS Публикувано изображение

• 9 месеца по-късно...

Моята първа игра беше The Dark Legion.Много лесна стратегическа игра.

'Казанчето врииии, бяла пяна пуска...' Публикувано изображение

• 8 месеца по-късно...

... на ''терминатора'' - супер Марио

• 2 седмици по-късно...

Бях на 4-5 някъде и играх на една игра, на която и виках "Какичката", но на скоро(преди 2 години Публикувано изображение) разбрах, че се казва "Дракон" Публикувано изображение

Иначе много се кефих на тез игри дето попринцип ги има с Уиндолс-а Публикувано изображение

Първата която играх на ПЦ беше CS някои от първите а от джагите ходихме с 1 приятелче в 1 видеотека отзад и играехме стреет файтър :clap: Ех детство мое :clap: ....

тази, на Правец 8:

Публикувано изображение

Kaратеката рулираше, въпреки, че така и не успях да я превъртя. Първата игра, която разцъках на собствения Правец 16, беше Defender of the Crown. Иначе преди това Deathrack пак на 16-ка, а на 8-цата вече не ги и помня. Ръчки също много разцъквахме още преди да почна да се занимавам с компютри. А нек'ъв съсед имаше Нинтендо и пуцахме Контра и танкчета Публикувано изображение

Имаше една приставка за телевизор, играта е Тенис - две бели линий си подаваха един квадрат. А на РС Правец 82 : Bolo, Snake, Neptune, Digger, Moon Patrol, Каратека-та,Panica .....вече не помня.Имаше една Формула RAZOR я беше хакнал '86-та година ако не се лъжа. За 16-ка : Bad street, Златна треска и много други. :computer2: Първа игра с мишка System Shock. Но си оставам DOOM-аджия и на 30 и кусур години. Благодарен съм на наборите за добрите спомени които ми върнахте. А още имам флопи за Правец, преди 8 години работеше, ама от тогава нямам на какво да го включа. Играехме и много на РЪЧКИТЕ.... ехе...

Редактирано от drakoneretik (преглед на промените)

• 2 години по-късно...

Първите любови - те били цветни, ама за нас изглеждаха така:

Aztec (1982)

Публикувано изображение

Lode Runner (1983)

Публикувано изображение

И вече цветно:

Arkanoid (1986)

Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...
Аз не съм била много голям фен на игрите и сега и същото, но първата ми игра беше " Тетрис "

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.