Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изразете радостта си от нещо

Featured Replies

Случвало ли ви се е да намерите нещо което сте търсили много време и да изпитате буквално чист кеф

Ето тук споделяйте

Аз туко що си свалих игра която съм играл на Windows 95 преди 5 години

:rolleyes::clap::wors::offtopic_s: Вчера се сдобрих с една много добра приятелка :) И се радвам че отношенията ни се подобриха
:clap::wors::offtopic_s::) Вчера се сдобрих с една много добра приятелка :) И се радвам че отношенията ни се подобриха

:rolleyes: Това е наистина прекрасно. Най-добрият подарък за Нова Година.

Обикновено ,когато намирам нещо наистина много се кефя :rolleyes:

Но после разбирам че сам загубила друго и настроенияето ми се скапва biggrin.gif

Днес заваля първият ни европийски сняг и ако това не ме прави щастлива ... :) Не ме радва, че е европейски, нито, че е първи. Радва ме, че заваля cool.gif

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

Къде го видя тоя сняг!!!

Аз сега никакъв не го виждам!!

Много се радвам като ми дойде ........... творческа идея!! :)

Явно се радвам, Щоту много ряд(з)ко ми идва!!! biggrin.gif

Довечера ще бъда в хубава компания,ще хапнем,пийнем,ще се посмеем. И това ако не е повод за радост... :)

Ама вън или на домашна трапеза???

Редактирано от Galleony (преглед на промените)

БТК-то ми оправи телефона след 5 дена :help:

Пуснаха ми интернета пак след 2 седмични преговори и битки.. :help:

Биха ме на тенис на маса. Два пъти.

Радвам се, че ме биха за малко (при положение, че до преди месец не знаех как да държа хилката :help:)

Вчера си купих пистолет!Днес ще се гръмна!Утре backata ще се радва много!

да се радваш на поражението е направо похвално... :questions:

Редактирано от TaRantuJ|kA (преглед на промените)

да се радваш на поражението е направо похвално... :yanim:

мда :angry: защото то да се чудиш да плачеш ли да се смееш ли :)

и в тази Страна на Чудесата европейска дет стана ако само прочетат постовете ни :sobbing:

Преди малко гледах в Арена един наистина страхотен филм - "Апокалипто" на Мел Гибсън,и още съм завладян от атмосферата на филма. Радвам се,че най-накрая попаднах на един свестен филм,защото последните 3-4,които гледах,бяха пълни бози... :)

Ето, че дойде ред и аз да изразя радоатта си от нещо :P. Преди около седмица една приятелка ме запали страшно по фотошопа. Правих разни опити да "рисувам" с нея и вие видяхте един от резултатите. Да но това беше снимка изрязана + абстрактни фонове които се правят лесно, само на крилцата видях малко зор (ако се чудите за какво говоря вижте темата опиши човека над теб с картинка :P) Такам преди 4 дена на шега почнах да рисувам едно птиче. Държа да кажа само, че контурите ги правих цяла нощ и накрая нищо не постигнах ядосах се и го изтрих, НО на другия ден си казах - абе птицо проклета ти мен или аз теб ?? И за 2 часа с мишката вече бях постигнал "задоволителен" резултат. Последва пауза от 2 дена щото се бях толкова ядосал, че не можех да погледна тази скица повече и едва снощи започнах да я оцветявам. Получи се и сега вече съм на среден етап - майсторя перушината :) Та поне тук не срещам проблеми за сега и се кефя страшно много и съм доволен от резултата ТА реших да ви покажа и на вас моето "птиче" на среден етап :P И така това отдолу е то :)

untitled2ey6.jpg

Мн ми харесва :go ahead: Доста добре се справяш!!

Та да да дам "ТО" е готово - даже и аз си го харесвам, само дето още не мога да го оприлича какво е но все пак радва окото :ph34r:

briccopyem4.jpg

малко го пипнах и се пооправи :ph34r:

Редактирано от DEAM (преглед на промените)

Та да да дам "ТО" е готово - даже и аз си го харесвам, само дето още не мога да го оприлича какво е но все пак радва окото :go ahead:

1111111wd3.jpg

Евала баце!Супер!

Ако не е тайна я сподели ^^ANGELSING^^ позира ли ти за да я рисуваш или просто по описание направи толкова точни детайлите...

Айде сефтето ;)

Първата ми публикувана кръстословица за 2007 в Дневен Труд :rolleyes:

Та да да дам "ТО" е готово - даже и аз си го харесвам, само дето още не мога да го оприлича какво е но все пак радва окото :)

briccopyem4.jpg

малко го пипнах и се пооправи :nono:

:rolleyes:Строхотно е ...a защо не го постнеш ТУК ;)

Айде сефтето ;)

Първата ми публикувана кръстословица за 2007 в Дневен Труд :rolleyes:

:ph34r:Браво на теб kiss.gif

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Айде сефтето :)

Първата ми публикувана кръстословица за 2007 в Дневен Труд :yanim:

Да илядиш Пикасо! И по трудни ги прай, че тате секи ден ги решава и ми изглежда вече доста отегчен кат решава! Вчера ме пита "Туй судоку как са решава бе" :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.