Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да изпратя по Е-mail, файл по-голям от 4 GB

Featured Replies

По-добре използвай PANDO

А тук,ще ти копирам от Downloаd.bg :

Pando е безплатна магическа програма, която служи за изпращане и получаване на файлове и папки с произволен размер, но интересното е, че това става само и единствено посредством вашия обикновен email акаунт. Да, посочвате й адреса и логина за пощата си, а тя ще ви осигури пряка връзка с нея като че е безплатно дисково пространство на уеб сървър, до което имате високоскоростен и денонощен достъп, който на всичкото отгоре е защитен. В тази версия авторите са наложили ограничение до 1GB на пратено/получено писмо с прикачени файлове. Достатъчно е да довлачите и пуснете папките или файловете, които смятате да пращате. Невероятно лесен, бърз, надежден и безплатен метод за споделяне на обемисти файлове.

А ти ползвал ли си я? Току що я пробвам. Праща ми линк с разширение .pando на пощата ми. Отварям го, но какво се оказва? Песничката, която си пратих сам, се отваря от компа ми с програмата ми за музика, но преди това тоя линк се отваря с Pando. нещо не ми е ясно в цялата работа. Как аджаба мога да пратя файл на друг компютър? Предполагах поне, че ще мога да го изтегля от някой сървър, но и това не става. Така, че не се занимавайте с глупости. Имаше доста перипети с антивирусната и други програми. Дано сега да успея да я деинсталирам. А ако някой знае как се работи, нека каже. Аз предпочитам по-лесния начин с качване на файлове на някой сървър.

А ти ползвал ли си я? Току що я пробвам. Праща ми линк с разширение .pando на пощата ми. Отварям го, но какво се оказва? Песничката, която си пратих сам, се отваря от компа ми с програмата ми за музика, но преди това тоя линк се отваря с Pando. нещо не ми е ясно в цялата работа. Как аджаба мога да пратя файл на друг компютър? Предполагах поне, че ще мога да го изтегля от някой сървър, но и това не става. Така, че не се занимавайте с глупости. Имаше доста перипети с антивирусната и други програми. Дано сега да успея да я деинсталирам. А ако някой знае как се работи, нека каже. Аз предпочитам по-лесния начин с качване на файлове на някой сървър.

Тази програма съм я ползвал в миналото.Беше доста удобна.Но всички такива програми,а и някой сървари нарочно ограничават скороста на качване/уплоуда/ .Което си е истинско мъчение да качваш големи файлове,въпреки,че имам скорост от близо 2мегабита в сек.

За това предпочитания от мен начин е да си избера /по-бърз сървар/. По-горе също се дадоха такива UPLOАD сайтове

Но тъй,като се питаше за нещо съвместимо с поща-за това дадох тази програма.

А по-отношение на изпращане на снимки до 10мегабайта използвам Picasa2 ,която си ми е интегрирана с пощата ми на Gmail.

Редактирано от dred (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
Nakido.com

Nakido е безплатна програма, която се интегрира в десния мишешки бутон при Windows и ви позволява да споделяте своите файлове с всеки по Интернет. С Nakido можете да споделяте информация по много удобен начин и то само след няколко клика. За разлика от други услуги за трансфер на файлове тук няма лимити за размера на споделяните файлове. Още повече, че потребителите, които искат да се сдобият с предлаганите от вас данни няма нужда да разполагат с някаква определена програма. Принципа, на който действа инструмента е следния: достатъчно е да селектирате някой файл от харда ви с десен бутон, в падналото меню избирате "Nakido > Sharе" и програмата генерира линк от типа http://www.nakido.com/?n=/XXXXXXXX. Когато някой отвори URL-то, започва сваляне на вашия файл, което протича между вашия и неговия компютър (р2р принципа).

Ами ако някой се е спавил да пише как го е направил.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.