Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да изпратя по Е-mail, файл по-голям от 4 GB

Featured Replies

Как да ми пратят едно ДВД от Америка (напълно легално е всичко cool.gif )? Мислех за някой сайт за качване, но всички имат ограничение доста под желания размер. Може би някоя програма, която да препредава директно? Има ли торент сайт, без регистрация, на който да може да се качи този файл, като само аз мога да го сваля? Или с DC++? Предложете ми хубав хъб, от който мога да свалям бързо от там. Има ли друг начин? Някой сървър в България с доста свободно място?

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Можеш през DC++ хъб,който си избереш разбира се.Иначе може да се раздели на архиви.

Най-лесно е да се конектнете ти и човека с файла към някой DC++ хъб (без значение кой) и да го свалиш от него този файл.

• Автор

Голямя занимавка е на архиви. Ок ще пробвам пре DC Hub. А кой е най-хубавият DC клиент?

Редактирано от estario (преглед на промените)

Вариант е,да се направи ДВД-то в RAR формат от по 100МВ,и да се качат поотделно в някой Upload сайт !

Другото ,за което се сещам е програмата WWW File Share Pro,но мисля,че ще отнеме много време !

WWW File Share Pro

Редактирано от dimd (преглед на промените)

Как да ми пратят едно ДВД от Америка (напълно легално е всичко cool.gif )? Мислех за някой сайт за качване, но всички имат ограничение доста под желания размер. Може би някоя програма, която да препредава директно? Има ли торент сайт, без регистрация, на който да може да се качи този файл, като само аз мога да го сваля? Или с DC++? Предложете ми хубав хъб, от който мога да свалям бързо от там. Има ли друг начин? Някой сървър в България с доста свободно място?

Два лесни варианта.

1.Частен торент.

2.Скайп.

3.Обади ми се в скайп или остави мейл да ти пратя една елементарна програмка за преточване на файлове.

Бързо,лесно,без главоболия.

Тоест колко е бързо зависи от връзките ви разбира се.

Редактирано от algor (преглед на промените)

Голямя занимавка е на архиви. Ок ще пробвам пре DC Hub. А кой е най-хубавият DC клиент?

Този в подписа ми е хубав,за най-хубав незнам :yanim:

1. През skype или друга чат програма, позволяваща трансфер

2. През FTP

3. През HTTP като е на архиви по-малки от 2 GB

най-лесно е с FTP !!!

на компа в америка се инстал някой FTP server например този - http://www.serv-u.com/

аз съм с него работи супер. После ти пуска неговото IP влизаш му в PC с някой FTP client и си цоцаш каквото и колкото си поискаш.

тия DC++ ги забрави!!

Редактирано от dk020 (преглед на промените)

3.Обади ми се в скайп или остави мейл да ти пратя една елементарна програмка за преточване на файлове.

Сподели и с нас коя е тази програма :)

Най добре кажи на тоя/тоя приятел/приятелка да направи това , което искаш в .торрент файл с БитКомет или Много други. После да го качи в някой торент сайт , ако не е лично . А ако е лично ти го праща на тебе и си теглиш там малко мн време хаха.Зависи от скороста на нета ти - времето на теглете

This Is

:)

Може Hamachi да свърши работата...

Директно свързва компютри....

Nakido.com

Nakido е безплатна програма, която се интегрира в десния мишешки бутон при Windows и ви позволява да споделяте своите файлове с всеки по Интернет. С Nakido можете да споделяте информация по много удобен начин и то само след няколко клика. За разлика от други услуги за трансфер на файлове тук няма лимити за размера на споделяните файлове. Още повече, че потребителите, които искат да се сдобият с предлаганите от вас данни няма нужда да разполагат с някаква определена програма. Принципа, на който действа инструмента е следния: достатъчно е да селектирате някой файл от харда ви с десен бутон, в падналото меню избирате "Nakido > Sharе" и програмата генерира линк от типа http://www.nakido.com/?n=/XXXXXXXX. Когато някой отвори URL-то, започва сваляне на вашия файл, което протича между вашия и неговия компютър (р2р принципа).

Най бързо - по пощата. Не знам кой с какъв интернет е и колко дропи.

Skype e най бавния начин. Ако въобще стане. Може и да става за снимки, и то с много чакане, ама за нищо друго.

Най бързо - по пощата. Не знам кой с какъв интернет е и колко дропи.

Skype e най бавния начин. Ако въобще стане. Може и да става за снимки, и то с много чакане, ама за нищо друго.

само Lycos има неограничен по размер attachment...обаче лимита на една поща е 1GB...

Пиши ЛС, ще ти дам ФТП достъп и 10 ГБ място (сървъра е в Чехия).

Поздрави.

ICQ като че ли е най-добре. Скоростите са добри, лесно се резюмва. Има един фрий сървър - 9999mb.com

Kато съм писал поща, значи именно носител в писмо(колет), а не E-mail, при което файлът нараства още с 30 - 35%.

Ако е добър интернета - FTP на някой от двата компютъра. Хубаво е файлът да се нацепи на части. Дори и на DVD да се запише, поради особености на файловата система парчетата трябва да са до 1GB.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

• 7 месеца по-късно...

Е защо точно по e-mail? Аз ти предлагам да го качиш в някой ъплоуд сайт и просто да изпратиш линка по e-mail. А ъплоад сайтове има много: reapidshare.com, megaupload.com, 4storing.com (bg) .. Ето и тема с линкове към такива сайтове http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=8157

Редактирано от the_X_files (преглед на промените)

Е защо точно по e-mail? Аз ти предлагам да го качиш в някой ъплоуд сайт и просто да изпратиш линка по e-mail. А ъплоад сайтове има много: reapidshare.com, megaupload.com, 4storing.com (bg) .. Ето и тема с линкове към такива сайтове http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=8157

Съгласен...Ако файла обаче не е много по-голям от 8 MB може да го архивираш и компресираш...А и наистина всяка поща има свой лимит oтносно големината на прикачените файлове за YAHOO той е 10 MB!

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Ако е по-голям, можеш да го цепнеш на части архива със зададен от теб размер, например 7,5MB. Трябва да е RAR, защото ZIP няма такава възможност.

Или да кажем mail.bg - лимитът е 30 мегабайта. Проблемът е, че отсрещната страна няма да го получи, ако е към АБВ :help wanted3: Но според мен, вариантът с линка е най-добрия.

Как мога да изпратя по-голям от 8 мб email?

С коя програма?

По-добре използвай PANDO

А тук,ще ти копирам от Downloаd.bg :

Pando е безплатна магическа програма, която служи за изпращане и получаване на файлове и папки с произволен размер, но интересното е, че това става само и единствено посредством вашия обикновен email акаунт. Да, посочвате й адреса и логина за пощата си, а тя ще ви осигури пряка връзка с нея като че е безплатно дисково пространство на уеб сървър, до което имате високоскоростен и денонощен достъп, който на всичкото отгоре е защитен. В тази версия авторите са наложили ограничение до 1GB на пратено/получено писмо с прикачени файлове. Достатъчно е да довлачите и пуснете папките или файловете, които смятате да пращате. Невероятно лесен, бърз, надежден и безплатен метод за споделяне на обемисти файлове.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.