Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма за обработка на изображения (снимки) - merged

Featured Replies

Photoscape e една добра програма... можеш да си я дръпнеш от дата.бг

• Отговори 132
  • Прегледи 80,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 1 месец по-късно...

Каква обработка?

изрязване на изображението от фона и залепване на друг фон ,без бяло поле отстрани

Corel PhotoPaint или както с еказва сега. И защо да не е Фотошоп?

имам пробем с инсталацията ,дава ми съобщение за не инсталиране на всички файлове след активиране на exe-то поради недостиг на дисково пространство при положение ,че в С устройството има 13 GB free cpase

имам пробем с инсталацията ,дава ми съобщение за не инсталиране на всички файлове след активиране на exe-то поради недостиг на дисково пространство при положение ,че в С устройството има 13 GB free cpase

Е, така е с пиратски продукти...
  • 4 седмици по-късно...

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Може ли някой да каже от къде да си сваля програта picture joiner много ми трябва ,моля ви помогните,предварително благодаря.

Редактирано от niki_w94 (преглед на промените)

Търся програма, с която да намаля размера, но не и резолюцията на снимките

Дай пример на какво викаш размер и на какво резолюция и ще ти кажеме къде какво да човъркнеш.

Пример: резолюция 300 дпи, размер 3000 на 2000 пиксела или размер 20 на 30 см ...

С ето тази можеш всеки ден да си променяш една и съща снимка и да си я връщаш както си е била в началото като си я запишеш като RAW файл от jpeg или tiff ( от скенер например).

Capture NX 2

Може ли някой да каже от къде да си сваля програта picture joiner много ми трябва ,моля ви помогните,предварително благодаря.

Пишеш това

picture joiner скачать

в гугъл.ру

и му казваш да търси из страниците на руски само

и си готов.

Дай пример на какво викаш размер и на какво резолюция и ще ти кажеме къде какво да човъркнеш.

Пример: резолюция 300 дпи, размер 3000 на 2000 пиксела или размер 20 на 30 см ...

С ето тази можеш всеки ден да си променяш една и съща снимка и да си я връщаш както си е била в началото като си я запишеш като RAW файл от jpeg или tiff ( от скенер например).

Capture NX 2

Имам пред вид размер в сантиметри :temperature:

Пишеш това

picture joiner скачать

в гугъл.ру

и му казваш да търси из страниците на руски само

и си готов.

Ако си имаш фотошоп и той прави това успешно, в прозореца който се отваря като избереш от менюта "Размер на снимката" гледаш от долу има две опциики, и пробваш при различните варианти на една да отметната без другата и т.н. Не мога да ти ги пиша щото моя е на френски и не знам как ще са на английски, просто не ползвам фотошопа на английски.

Ако си имаш фотошоп и той прави това успешно, в прозореца който се отваря като избереш от менюта "Размер на снимката" гледаш от долу има две опциики, и пробваш при различните варианти на една да отметната без другата и т.н.

Не мога да ти ги пиша щото моя е на френски и не знам как ще са на английски, просто не ползвам фотошопа на английски.

Нямам Photoshop, но искам да си го инсталирам, само че не ми се получава нещо.Ако имаш някякви идейки,кажи :)

Нямам Photoshop, но искам да си го инсталирам, само че не ми се получава нещо.Ако имаш някякви идейки,кажи :angel19:

Ми като всички други продукти на адоб можеш да си го свалиш направо от тяхния сайт след като им дадеш някакъв абв.бг имейл например и си измислиш парола за влизане и регистрация към тяхния сайт. Влизай с интернет експлорер за по-лесно, аз ползвам Опера ама на такиви тъпи сайтове на големи филми пускам другия като се наложи.

Файла ще е около 800 мегабайта. После търсиш номер от някои от следните езици: английски, френски, немски и го слагаш и ще тръгне да работи. Ако номера е за руски фотошоп не знам дали ще го приеме за англиската версия. Моята френска версия тръгна с английски номер.

Абе хора ко го затрудняване Photoimpact12 в замунда я има много е лесна бе човек! Можеш квит искаш ефекти да слагаш. Можеш да се изрязваш и да се поствяаш на други места /колаж/ И така може да подлъгваш некои приятели че си ходил напр. Англия, Италия, Франция и квит искаш там други работи. Когат я инстал. Копираш некво изображение и го маркираш след това натискаш горе дет е менюто там пише object след това ти излиза падащо меню и избиращ extract object. И така ти се отваря изображението и си го приближаваш и където искаш очертаваш след това некст и така ти ша са опраиш.

Ми като всички други продукти на адоб можеш да си го свалиш направо от тяхния сайт след като им дадеш някакъв абв.бг имейл например и си измислиш парола за влизане и регистрация към тяхния сайт. Влизай с интернет експлорер за по-лесно, аз ползвам Опера ама на такиви тъпи сайтове на големи филми пускам другия като се наложи.

Файла ще е около 800 мегабайта. После търсиш номер от някои от следните езици: английски, френски, немски и го слагаш и ще тръгне да работи. Ако номера е за руски фотошоп не знам дали ще го приеме за англиската версия. Моята френска версия тръгна с английски номер.

Изтеглих го и тръгнах да го инсталирам.Инсталирах го ама после нищо.Не се появи иконка, за да се отвори и трябваше пак ексето да отварям.

каква иконка бе, изпрати си я сам на бюрото или не знам точно как е на български, аз съм на френски и нищо няма да ти говори ако ти опиша къде какво да щракаш щото не ги знам как са на български и даже и на инглиш не ги знам за уиндоуза функцийте В краен случай иди в Програм файлз и там в Адоб търсиш фотошопа къде е и като му кликнеш с десен бутон му пращаш неговата иконка където си избереш да ти е удобно.

каква иконка бе, изпрати си я сам на бюрото или не знам точно как е на български, аз съм на френски и нищо няма да ти говори ако ти опиша къде какво да щракаш щото не ги знам как са на български и даже и на инглиш не ги знам за уиндоуза функцийте

В краен случай иди в Програм файлз и там в Адоб търсиш фотошопа къде е и като му кликнеш с десен бутон му пращаш неговата иконка където си избереш да ти е удобно.

Аз и така правя като ми трябва ама не знам кое къде му е.Бая време й трябва на тая програма, че да се разбере.

Ей хора може ли някой да ми препоръча някой фотошоп или друга програма за обработка на снимки, само че ако може да е възможно най лека защото PC-то е с малко ресурси особенно RAM памет... БЛАГОДАРЯ предварително !

Ей хора може ли някой да ми препоръча някой фотошоп или друга програма за обработка на снимки, само че ако може да е възможно най лека защото PC-то е с малко ресурси особенно RAM памет...

БЛАГОДАРЯ предварително !

Тази е най-леката, която знам: Paint.net .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.