Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Наблюдателни ли сте?

Featured Replies

Да видим какво ще видите вие :wors: споделете :wors:

Гледайте в картинката поне 3 минути :wors:

Тук

Редактирано от hekata (преглед на промените)

Ааааа ква си лоша biggrin.gif Тва го знам и само кат видех таз картинка и смених страницата. Обаче мн ти благодаря щото отдавна я търсех тази страница ( бях я загубила ) :wors:

П.П: Колкото пъти да го гледам все подскачам biggrin.gif

да допълня - усилете си звука на слушалките/тонколоните приятно е! biggrin.gif:wors: и се опитайте да намерите 10-те разлики

И аз така правя винаги когато гледам biggrin.gif ама вече няма да го гледам че съвсем се побъркам

хахахахахаххаа, страхотно е, много го обичам, но в интерес на истината-няма разлики между снимките :)

хахахахахаххаа, страхотно е, много го обичам, но в интерес на истината-няма разлики между снимките :)

ест ,че няма и тва те кара още по-съсредоточено да ги търсиш и ефекта УАУ е по-голям,иначе и аз колкото пъти да го гледам се подскачам

• 3 месеца по-късно...

Ей това е най-голямия страх който съм изпитвала! :):) Не можах да спя после!А това за усиването на колонките не ви го препоръчвам! ТОВА НЕ Е ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ СЪРЦА! :) като мене - така се получават инфаркти! biggrin.gif

Редактирано от siqnam (преглед на промените)

Гадничко си е :) Тъкмо да проверя дали съм наблюдателна и като видях коментарите се сетих за какво става въпрос ... това ми изкара ангелите преди време, добре че тогава като по чудо си бях спряла колонките ... :)biggrin.gif

Ух, че гадно, направо отврат! А, как се стреснах, направо не мога да си напиша мнението!Брррр, ау!

И аз го знаех, само че преди година - 2 като ми го пратиха, беше към полунощ и така изкрещях :speak: ... сега ми е забавно, но тогава ...

хаха

да стряскащо си е

аз съм гледала още 3-4 такива

едното беше с една кола...съвсем спокойно си пътува и наближава един завой и и тва искача и пааа и се усираш

а има едно и в Vbox7 за едни духове напишете ghost и то трябва да ви излезе то също е вного яко..

румоли си един дъждец..разправят ти за някви доказателства, че има духове и изведнъж....аааааа

преди време го открих тва сайтче ама тогава бях си усилила слушалките да дупка щото слушах една песен (за хората които се интересуват- Hilary Duff-Fly) и направо щях да умра и първото което се сетих беше "Ще ги убия тия които са измислили тоя сайт!" след няколко месеца пак намерих тоя сайт ама попаднах на друга картинка това че слушалките ми бяха развалени ми спаси живота не се стреснах така без звука както първия път

Редактирано от yosam (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.