Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Романтични филми - кой е любимият ви?

Featured Replies

"If Only" - Невероятен филм :hush: все пак играе Джени и даже пее в него и то супер яки песни :dancing18:

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 135
  • Прегледи 186,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз ви предлагам няколко - Mrs. Winterbourne (1996) , Still Breathing (1998) , Blast from the Past(1999), един от малкото които са ми харесали напоследък - Good Luck Chuck (2007) и разбира се Hitch (2005). Не обичам ревливи филми. Обаче Безсъници в Сиатъл, Имате поща и Кейт и Леополд също са ми любими.

The Air I Breathe - много добър филм, много...

Сибирският бръснар http://www.imdb.com/title/tt0120125/

Цветният воал http://www.imdb.com/title/tt0446755/

Любовникът http://www.imdb.com/title/tt0101316/

Мостовете на Медисън http://www.imdb.com/title/tt0112579/

Легенди за страстта http://www.imdb.com/title/tt0110322/

Любов по време на холера http://www.imdb.com/title/tt0484740/

Четецът http://www.imdb.com/title/tt0976051/

Редактирано от mila3 (преглед на промените)

Нямах време да прегледам цялата тема и не знам дали някой е споменал този филм, но все пак...

"When a Man Loves a Woman" / "Когато един мъж обича една жена" 1994. С участието на: Анди Гарсия, Мег Райън, Мeй Уитмън, Тина Мажорино & Елън Бърстин.

Макар и вече 15-годишен, този филм е уникален! Не си падам много по романтичните филми, защото повечето ги правят едни лигави, не ти е работа, но гледайки този филм ...оставам без думи. Обожавам го. :love:

• 2 седмици по-късно...

Историята на Пепеляшка, Хем сърби хем боли :jeer:

• 1 месец по-късно...

Препоръчвам ви "Elisabethtown" с Орландо Блум и Кирстен Дънс. Бих го определина като различен романтичен филм. А и най-чувственият филм, който съм гледала е "Момичето с перлената обица", но той изисква настройка.

изненадвам се, че не е споменаван... Game Or Not? Love Me If You Dare!

за смелостта да си различен, за вечната любов и съвременната кутия на Пандора...

eдна от любимите ми песни от саундтрака

Аз пък ви препоръчвам филма Петият елемент (The Fifth Element). Познайте кой е този елемент. Интересен филм - смесица от фантастика, любов и смешни моменти!

The Girl Next Door Публикувано изображение

P. S. I Love You Накратко разказан: добро начало, шамар, тъжна история, финал. Честно казано не ми хареса как завърши. За това винаги го спирам преди края, защото мисля, че ако беше свършил там щеше да има много повече смисъл. Иначе историята е перфектна.

The Piano, http://www.imdb.com/title/tt0107822/

"3 Оскара, 49 филмови награди и още 25 номинации. Зад внушителната полица трофеи не се крие нито твърде изтънчено арт кино, нито твърде претенциозно, предназначено единствено за вкуса на критиката, филмово творение. "Пианото" разказва по необикновен начин старата като света история за любовта между двама мъже и една жена."

Sleepless in Seattle

Незнайно защо, но този филм с нищо не можа да ме впечатли, нито да ме разчувства, някак си не му усетих романтиката...

А тези са ми сред фаворитите. Не може човек, който твърди, че обича романтиката, да не ги е гледал :rolleyes:

От тези които аз съм гледала, може би ''Тетрадката'' е най-завладяващ. :jumping11: По- новите филми са някак прекалено парфюмирани,не всички но голяма част ! :jumping11: На повечето края им е ясен :jumping11:

• 4 седмици по-късно...

Май не сте споменавали Наистина любов с Хю Грант. Малко е недействителен, като се има предвид любовта между министър-председателят и помошничката му, а също и как героят на Лиъм Нийлсън си падаше по Клаудия Шифър и изведнъж среща нейна двойничка ( изиграна от Клаудия, разбира се) и се влюбва в нея. Но като цяло добро филмче, пълно с прекрасни актьори.

Редактирано от Ayase (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Oтдавна не бях гледала филм на друг език различен от английски. Е, днес се разрових в Замунда и нещо ми привлече погледа: Sorry If I Love You

Публикувано изображение

Забавно романтично филмче за 37 годишен дизайнер, 17 годишна ученичка и тяхното обкръжение. Няма да разказвам историята, но начина по който я представят го отличи и го направи за мен запомнящ се. Ако не разбирате италиански, чака ви доста четене на субтитри. Добре поне, че този език е толкова звучен, а и разказвача има изключително приятен глас, но много бъбрив. Публикувано изображение

I have seen this movie quite by chance. And at the very first few minutes into the movie, I was already starting to think that it was going to be a total waste of time. But alas the story quite slowly and bit unrealistic started to roll on and work on me.

The plot is quite simple - a much younger girl falls in love with older man (with 20 years of difference between them) and vice versa. And actually it is all so much a clichй seen in so many other romantic movies, that it is not worth of telling more. The very good addition to this very familiar love story (is there yet a single chance that not all good romantic ideas were already used on screen, uh?) are quotes of very different famous people on love which just pop up every time now and then on screen and thus not only add to the story, but kind of 'make' chapters of this movie.

So if you can take it in the beginning, this movie might be a nice and romantic movie for you to see. Don't search for a deep meaning, let it flow, and it will work just well.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

P.S. I love you май ми държи класацията- много рев, много чудо

Oтдавна не бях гледала филм на друг език различен от английски. Е, днес се разрових в Замунда и нещо ми привлече погледа: Sorry If I Love You

Публикувано изображение

Забавно романтично филмче за 37 годишен дизайнер, 17 годишна ученичка и тяхното обкръжение. Няма да разказвам историята, но начина по който я представят го отличи и го направи за мен запомнящ се. Ако не разбирате италиански, чака ви доста четене на субтитри. Добре поне, че този език е толкова звучен, а и разказвача има изключително приятен глас, но много бъбрив. Публикувано изображение

raul bova :huh:

Виждам , че разбирате от романтични филми .. ам ще можете ли да ми помогнете да намеря 1.. плс Публикувано изображение

Значии.. сещам се само за края на филм..

Нещо момчето и момичето се разделяха ( за малко ) .. и момчето виждаше някаква снимка с някакъф Фар и се сещаше , че тя може да е там..

.. обиколил всички фарове докато я намери.. но накрая я открива и се събират пак

Плс.. мн ще ми помогнете

Не обясних хич нищо.. но ако някой се сети.. ПЛССС !!!!!!!!!!

Къде забравихте Pretty Woman / Хубава жена (1990) Може да е много стар но си заслужава да се гледа! :wors:

Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Виждам , че разбирате от романтични филми .. ам ще можете ли да ми помогнете да намеря 1.. плс Публикувано изображение

Значии.. сещам се само за края на филм..

Нещо момчето и момичето се разделяха ( за малко ) .. и момчето виждаше някаква снимка с някакъф Фар и се сещаше , че тя може да е там..

.. обиколил всички фарове докато я намери.. но накрая я открива и се събират пак

Плс.. мн ще ми помогнете

Не обясних хич нищо.. но ако някой се сети.. ПЛССС !!!!!!!!!!

Сигурно говориш за този филм My Best Friend's Girl

post-239161-1248965877_thumb.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.