Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся драйвери за ATi Radeon 9200 SE

Featured Replies

за Gigabyte Radeon 9200 SE (rv.280) 64 MB, 64 bit, Win XP.Благодаря .

kokomil,тези не стават за Radeon 9200 !

# Radeon® X1950 series

# Radeon® X1900 series

# Radeon® X1800 series

# Radeon® X1600 series

# Radeon® X1300 series

# Radeon® X850 series

# Radeon® X800 series

# Radeon® X700 series

# Radeon® X600 series

# Radeon® X550 series

# Radeon® X300 series

# Radeon® 9800 series

# Radeon® 9700 series

# Radeon® 9600 series

# Radeon® 9500 series

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2...ease_notes.html

Мисля,че са тези:

http://www.bebits.com/app/2938

kokomil,тези не стават за Radeon 9200 !

Точно те са. При работа с търсачката за драйвъри на ATi, към която води даденият от мен линк, излиза точно версията на kokomil. Не зная защо картата не е в списъка, но аз лично съм слагал версията на Radeon 9200 и работи.

Този модел несе подържа от новите драйвери до 9550.Имат проблем.Не видео картата,а фирмата АТИ не иска да им пише софтоер.

Ето последните стабилни драйвери за 9200 според търсачката на ATi AMD. Би трябвало да станат за твоята карта на Gigabyte.

Версия 6.11

Редактирано от troi4o (преглед на промените)

Ето последните стабилни драйвери за 9200 според търсачката на ATi AMD. Би трябвало да станат за твоята карта на Gigabyte.

Версия 6.11

Ако си направиш труда да прочетеш и погледнеш линка ,който съм дал по-горе ,ще видиш ,че става въпрос за същите драйвери angry.gif

Поздрави :)

• Автор

Ще мога през нощта,или утре сутрин да действам.Ще съобщя за резултата.

Редактирано от knendrju (преглед на промените)

аз съм със същата видео карта и бих искал да попитам, че пробвах какви ли не драйвери, но менюто - десен бутон>пропартис> адвансет> и там нещата на видео картата ги няма които са да си пусна тв аут или другите.Утре ще пробвам и тези които сте дали дано да имам успех

• Автор

Отговорите на iovi, kokomil, troi4o водят до 6,11. Междувременно познат ми изпрати Radeon Omega Drivers v.3.8.252 като каза,че това са драйверите от оригиналния съпровождащ диск.

Отговорите на iovi, kokomil, troi4o водят до 6,11. Междувременно познат ми изпрати Radeon Omega Drivers v.3.8.252 като каза,че това са драйверите от оригиналния съпровождащ диск.

и как е с тях тъй като и на мен ми трябва свесни дравейри тозно за тази видео карта.Ако всичко е Ок с тях да ги пробвам и аз, че вече съм се сбъркал какво да правя.

Линковете,които сме дали по-горе официално се препоръчват от АТИ .Лично мое мнение е ,че драйверите на Омега са за предпочитане при картите на АТИ . Малко ме съмнява Radeon Omega Drivers v.3.8.252 да са качени на официалния диск с драйвери за картата ,но това няма значение . Ето ти линк към пълния архив Омега драйвери - избирай,тегли и инсталирай . cool.gif

Благодаря, трябва ми по читави дравери заради това меню което спометах тъй като мисля да си купя кабел за тв- аута и ще ми трябва.Сега ги свалям и като ги пробвам ще постна еднин коментар.

П.п качвах ги имаше тези неща за които исках, но при резолюция 1024х768 стандартната с която съм.Не ми излиза целия декстоп, а като мърдам мишката ми се показва другата час.Какво да правя? sad.gif

Редактирано от zaxo (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.