Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво и къде спортувате?

Featured Replies

Последните години бях се занемарил. Сега започвах усилено да спортувам. Взех си такива тренировъчни ластици https://healthstore.bg/harbinger-humanx-poweramp-cable-light и почти всеки ден ходя в Борисовата градина да се раздвижвам, защото в нас е много тясно и няма как. Чувствам се много по-добре така като се движа и кръстът не ме боли толкова, както преди.

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 243
  • Прегледи 54,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

И аз гледам, че много хора по парковете използват такива ластици. Даже наскоро гледах клипчета в Интернет и има много готини упражнения, които могат да се правят с тях.

• 2 седмици по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

И аз ходя да тичам, ходя и на фитнес, но не толкова редовно, колкото ми се иска.

• 4 седмици по-късно...

Единствения спорт който играя е футбола.

Футбола е моя живот

ForzaInter!

Тренирам спортни танци от 6-7 години. Смятам, че това също е спорт,освен изкуство и е доста натоварващо.

• 5 месеца по-късно...
  • 6 месеца по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Изкарах една година с почти всекидневни, тежки HIIT тренировки, но има повече вреди, отколкото ползи. Сега от два месеца съм на пет тренировки домашен фитнес седмично, плюс една HIIT и отделно 2-3 йога сесии по 30 минути и още 5 тренировки само за корем. Отделно ходя по 5 километра на ден до работа и обратно, което има голям ефект - повече от три месеца трудно карам с едни маратонки :D

• 5 месеца по-късно...

Лятото ходех на фитнес известно време, преди години също съм ходила. През есента се занимавах с аеробика, но спрях. Сега пак мисля да я почна

• 2 седмици по-късно...
на 31.12.2018 г. в 10:17, badsector написа:

От миналия уикенд - перфектни условия за бягане :
9471903T.jpg

Не е ли много заснежено ? :rolleyes:

преди 21 часа, Jayashri написа:

Не е ли много заснежено ? :rolleyes:

Екстра е. Основно беше заледено, но не се пързаляше, защото имаше и сняг, а и всичко беше на петна, не на една цялостна, хлъзгава повърхност. Миналия уикенд беше по-кофти, защото снегът беше като пудра, около сантиметър и половина дълбок. За нормалните обиколки на пистата както и да е, но на спринтовете беше много тегаво.

• 4 седмици по-късно...

Моя спорт е една голяма брадва и едни пънове като маса ...........ъъъъъъ имам 5 кг чук и ками за по-кривите :) .Зима е парното тря бумка ..........

Днес обмислях варианта да метна старите зимни гуми зад блока и периодично да си ги млатя с чук. Може би напролет ще го реализирам, само да не вземе някой да открадне гумите.

Братята цигани ще си направят барбекю :)

на 30.12.2018 г. в 23:59, Jayashri написа:

Лятото ходех на фитнес известно време, преди години също съм ходила. През есента се занимавах с аеробика, но спрях. Сега пак мисля да я почна

Ооо с почване и спиране е само загуба на време.За спорта си трябва воля и дисциплина,нямаш ли я, по-добре се отдай на други хобита,и не се мъчи на празно.

преди 1 минута, franchesko написа:

Ооо с почване и спиране е само загуба на време.За спорта си трябва воля и дисциплина,нямаш ли я, по-добре се отдай на други хобита,и не се мъчи на празно.

Разбира се, но нямам време да се отдам изцяло на това, не ми е преоритет

Занимавам си се колкото на мен ми се иска

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.