Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да инсталирам directx 9.0c върху directx 9?

Featured Replies

WINDOWS -A МИ Е С DIRECTX 9.0 И НЕ МОГА ДА ИНСТАЛИРАМ DIRECTX 9.0c! много игри изискват този direct. При търсене на dxdiad излиза надпис, че няма такъв файл.

Опита ли да пуснеш самата инсталация? Линк: DirectX 9.0c (Februrary) (44.1MB)

Защо не можеш да го инсталираш? Какви грешки дава? И търси за dxdiag, не dxdiad.

• Автор

Защо не можеш да го инсталираш? Какви грешки дава? И търси за dxdiag, не dxdiad.

При инсталиране давам next и прехвърля директно на finish и пак си остава старата версия directx 9.0b

Я пробвай първо да махнеш directxa с това:

DirectX Eradicator 2.0

Your Guide To Uninstalling and Restoring DirectX

линк да си го изтеглиш: http://www.softpedia.com/get/Security/Secu...radicator.shtml

и после пусни инсталация на Directx 9.0c от Февруари 2007.

• Автор

Опита ли да пуснеш самата инсталация? Линк: DirectX 9.0c (Februrary) (44.1MB)

Б.агодаря за линка! Инсталирах тази версия, рестартирах компютъра, но като стартирах играта излезе съобщение да инсталирам directx 9.0c. Моят windows е с версия 9.0b
  • Автор

Я пробвай първо да махнеш directxa с това:

DirectX Eradicator 2.0

Your Guide To Uninstalling and Restoring DirectX

линк да си го изтеглиш: http://www.softpedia.com/get/Security/Secu...radicator.shtml

и после пусни инсталация на Directx 9.0c от Февруари 2007.

Изтеглих от линка, деинсталирах directX, след това инсталирах версията от 02.2007г., но излезе съобщение :"Във вътрешната система настъпи грешка.Моля насочи до dxErroo.log за да се определи проблема".

Там излезе надпис Error: The system cannot find the file specified. Как да постъпя? Благодаря предварително за съдействието!

Изтеглих от линка, деинсталирах directX, след това инсталирах версията от 02.2007г., но излезе съобщение :"Във вътрешната система настъпи грешка.Моля насочи до dxErroo.log за да се определи проблема".

Там излезе надпис Error: The system cannot find the file specified. Как да постъпя? Благодаря предварително за съдействието!

пробвай да отвориш дос прозорец, да отидеш в директорията, където е инсталацията на ДХ-а и да пробваш с setup /q (setup /u) или каквато беше там програмката за инсталация
  • Автор

пробвай да отвориш дос прозорец, да отидеш в директорията, където е инсталацията на ДХ-а и да пробваш с setup /q (setup /u) или каквато беше там програмката за инсталация

ЩЕ МИ КАЖЕТЕ ЛИ КАК ДА ОТВОРЯ ДОС ПРОЗОРЕЦ?
  • Автор

Start->Run->cmd

и не е нужно да викаш (пишеш с главни букви)

съжалявам за главните букви, но малките по-трудно ги виждам благодаря за информацията
  • 4 месеца по-късно...

И аз имам същия проблем.Пускам да инсталирам играта Need for Speed Most Wanted.

Излиза ми това съобщение:

Публикувано изображение

Отворих dxdiag и видях,че версията ми е 8.1.Излтеглих от линка който е даден най-новата версия,пускам да се инсталира,но без резултат.

Качвах dxsdk_jun2007 и directx_9c_redist.Отново без резултат.Версията си остава 8.1. :baby:

Дайте някакъв съвет!Моля Ви!Много ми се играе.

Пробвах и директа на диска на играта. Публикувано изображение

Пробвах и написаното по-горе.

Нищо!!!

Помагайте!Много ви моля! :rolleyes:

Редактирано от electric (преглед на промените)

Ми май ще ви разочаровам... Веднъж инсталиран, DirectX-а става част от системата. Единствения начин да се справите с проблема май е преинсталация на цялата система и тогава на чисто да инсталирате DirectX 9.0c. Публикувано изображение

Премахни го с помоща на безплатната DirectX Eradicator 2.0, която и без това ти беше дадена в по-горните постове:

http://194.71.11.70/pub/games/PC/guru3d/ge...Guru3D.com].exe

Направих го 9.0с.В dxdiag пише 9.0с,но играта продължава да иска 9.0с и не продължава инсталацията.

• 1 месец по-късно...

Незнам пробвах вси4ко написано и нищо.А такъв фаил dxdiag,ненамерих.ПЦ го преинсталирах преди два дена ,нали уж трябва да стане но сащата работа с инсталацията .

Натискаш старт бутона избираш run и в полето пишеш dxdiag натискаш ок.А оттук можеш да си свалиш последната версия ДиректХ.

Има си специални такъми за тази работа.Ето ти един линк http://www.softpedia.com/get/Security/Secu...Uninstall.shtml

След това можеш да инсталираш по-новата версия.

Редактирано от TOPCON (преглед на промените)

Не можах да преценя дали този случай прилича на проблемите с directX, на които аз съм попадал, но все пак да кажа: Първо, някои потребители не забелязват, че файлът за directX инсталация първо само се екстрактва в посочена директория и това не е самата инсталация. След екстрактване трябва да се стартира обичайното setup.exe. Второ, има едни уиндоуси (от тези, дето не се продават в магазините), които изглежда са само за буутване. Когато те се инсталират,може да не се появи лицензионно споразумение, дори не иска ключ и няма предварителни регионални и езикови настройки. Работи си уж нормално, но ако решите да го пачвате или да му слагате directX - нъцки.

• 3 месеца по-късно...

Направих го 9.0с.В dxdiag пише 9.0с,но играта продължава да иска 9.0с и не продължава инсталацията.

Пробвай с DirectX Happy Uninstall

Върни си 8.1 и после инсталирай 9.0с през DirectX Happy uninstall, получава се ... само че при мен проблема е, че не мога да си я регистрирам = и аз имам същия проблем с 9.0с Публикувано изображение

но ти може да успееш да я регистрираш //// Успех !

Редактирано от randb (преглед на промените)

• 9 месеца по-късно...

Второ, има едни уиндоуси (от тези, дето не се продават в магазините), които изглежда са само за буутване. Когато те се инсталират,може да не се появи лицензионно споразумение, дори не иска ключ и няма предварителни регионални и езикови настройки. Работи си уж нормално, но ако решите да го пачвате или да му слагате directX - нъцки.

Нъцки не ами нъцки...Уиндоса неподържа 9с ли? Лошо ETHO , ццц :)

WINDOWS -A МИ Е С DIRECTX 9.0 И НЕ МОГА ДА ИНСТАЛИРАМ DIRECTX 9.0c! много игри изискват този direct. При търсене на dxdiad излиза надпис, че няма такъв файл.

И аз имах големи мъки с DirectX до скоро, но решението на проблема е едно DirectX Happy Uninstall. Доста от другите програми се справят добре с деинсталирането и връщането към версия 8, само че проблема идва при инсталирането на новата версия, не знам дали самия инсталатор е омазан или нещо друго, но тази програмка решава проблема. Първо връща старата версия и след това чрез нея се инсталира безпроблемно новия DirectX.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.