Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Зодията определя мобилния апарат

Featured Replies

Че си купих мобилен телефон още по времето на мобифоните-купих си;че съм сменил почти всички марки мобилни телефони-сменявал съм ги;че искам телефонът ми да върши работа,без да е гъзарски-така е!

Обаче-от къде на къде,ще предпочитам Ericsson или Motorola? :eek:

Само Nokia-и това е!

Мой познат беше луд на тема Ericsson, но Motorola.... После мина на NOKIA, заради по-широкия избор на smartphones.

Зодията определя и какви гащи ностите angry.gif дали са на цветчета, на хипопотамчета или на глухарчета...Аман :eek:

Зодията определя и какви гащи ностите angry.gif дали са на цветчета, на хипопотамчета или на глухарчета...Аман :speak:

:eek: Леле,ами ако не нося гащи-без зодия ли съм?? :)biggrin.gif

А моите, ако не се числят към гащите каква зодия съм? Шкафче? laugh.gif

Туй нящо лесно може да се определи. Аз като видна астроложка - ай хората, дето съм ги анализирала астрологически в Кю (милиони, милиони...) да ударят за пред другите по един комплЕмент и да ме изберат за жЮри на кастинга "Маай гащи с мен", "Lingerie Idol".... абе няма значение заглавието, но ще подберем 12 представителя на всяка зодия ..... и ще им покажем и долните гащи ;)

Близнаците са сред най-ревностните привърженици на новите технологии. Те са и сред любимите клиенти на Мтел, Глобул и Вивател ­ не могат да се ограничават в разговорите и плащат винаги големи сметки. Много подходящ за тях е девизът на NOKIA ­ "Connecting people" (свързва хората), защото това е ролята, която играят в междуличностното общуване. Нямат предпочитана марка или модел, често сменят GSM-те, като винаги успяват да продадат изгодно стария си апарат. Все пак е важно да не се чувстват прецакани. :lol6:

Зодията определя и какви гащи ностите angry.gif дали са на цветчета, на хипопотамчета или на глухарчета...Аман :lol6:

Олеее трябва да направят и такава статия biggrin.gif Интересно ми е biggrin.gif

Все пак е важно да не се чувстват прецакани. :angry22:

...и да са оставили АБСОЛЮТНО всички прецакани,набутани и отговорни за престъпленията на Близнаците-това е мчетата им, която не им дава сън нощем. Това от много малко хора ще го чуеш,тъй като:

1.Малцина са го РАЗБРАЛИ

2.Неколкоцина ще ти кажат такава ключова тайна, и то-просто ей-така.

• 1 месец по-късно...
ami az sam zodiq LUV i kato go pro4etoh sega towa moga da kaja 4e si e napulno vqrno :wors:)))) :wors:

Или пиши като хората - на кирилица и грамотно, или въобще не влизай тука!!! angry.gif Лазиш ми по нервите вече!!!! angry.gif

ОВЕН

КАКВА ТИ МОТОРОЛА СОНИ ЕРИКСИН СА СИ КЛАСИКА СМЕНЯМ ВЕЧЕ 3ТИ ЕРИКСОН И ПРОСТО ГИ ОБОЖАВАМ, ПРАКТИЧНИ СА ВЪРШАТ РАБОТА !!!!!!!!!!! ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО

ВЕЗНИ

Везните държат изключително много на начина, по-който телефонът им звъни. Избират си оригинална мелодия или сами си композират такава. Страшно си падат по моделите с полифонични звуци. Samsung предлага добри решения за техния вкус. Падат си по моделите с капачета, особено дамите.

Вярно е, дори GSM - а ми е Panasonic VS 6

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.