Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Зодията определя мобилния апарат

Featured Replies

През последните няколко години мобилните комуникации се наложиха като едно от основните средства за общуване. Астрологията, от своя страна вече хилядолетия изучава начина, по който хората си взаимодействат. Всеки зодиакален знак има специфични предпочитания към начина и средствата за комуникация и това от своя страна ще даде различни предпочитания към GSM апаратите.

ОВЕН

Представителите на този знак са сред първите, които са се снабдили с мобилни апарати. Това е една от причините вече да са сменили няколко модела и марки. Все пак предпочитанията им са към Ericsson и Motorola. От най-новите модели биха се спрели и на Samsung. Не обичат много да се фукат с телефоните си, затова не ги избират по цената. Целта на Овните е да могат да си вършат работа. Предпочитанията в цветово отношение зависят основно от пола на притежателя. Като цяло обаче за тях черното си е класика.

ТЕЛЕЦ

Звездите издават, че те са традиционалисти по природа и не сa се втурнали през глава към мобилните технологии. Дори до преди пет-шест години са били твърди противници на тези технологии. Но около двехилядната година и най-големите консерватори сред тях вече са се снабдили с GSM. Падат си по трaдиционните и скъпи марки като Sony и Panasonic. Ако ще си купуват телефон, задължително трябва да изглежда скъп и претенциозен. Това условие важи както за дамите, така и за представителите на силния пол.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са сред най-ревностните привърженици на новите технологии. Те са и сред любимите клиенти на Мтел, Глобул и Вивател ­ не могат да се ограничават в разговорите и плащат винаги големи сметки. Много подходящ за тях е девизът на NOKIA ­ "Connecting people" (свързва хората), защото това е ролята, която играят в междуличностното общуване. Нямат предпочитана марка или модел, често сменят GSM-те, като винаги успяват да продадат изгодно стария си апарат. Все пак е важно да не се чувстват прецакани.

РАК

Представителите на тази зодия не са сред първите, които са станали собственици на мобилни апарати, но когато притежанието им стана необходимост и те са се снабдили с някой непретенциозен модел от марките Alcatel, Nokia или Siemens. Не обичат много да говорят по мобилните си телефони, ползват ги само при необходимост. Определно не са от хората, които обичат да демонстрират придобивките си.

ЛЪВ

Най-често ще видите Лъвовете с последен модел GSM апарат, поставен на видно място ­ при мъжете на кръста, при жените ­ овесен на врата. Държат много на марката и са силно повлияни от рекламата. Много важно е за тях да си купят възможно най-скъпата мобилна играчка. Последните модели на Samsung и Panasonic с цветен дисплей в момента печелят техните симпатии.

ДЕВА

За Девите основният фактор, който определя модела, който ще закупят е съотношението качество ­ цена. Харесват скъпите марки, но най-вероятно ще закупят модел без много екстри. Или предпоследен модел, но втора употреба. Като марки ­ Siemens, Nokia. Доста често ползват телефона си, за да "убиват" времето. Ето защо е задължително да имат поне няколко занимателни игрички на него.

ВЕЗНИ

Везните държат изключително много на начина, по-който телефонът им звъни. Избират си оригинална мелодия или сами си композират такава. Страшно си падат по моделите с полифонични звуци. Samsung предлага добри решения за техния вкус. Падат си по моделите с капачета, особено дамите.

СКОРПИОН

Скорпионите не обичат да говорят на всеослушание, щом звънне телефонът гледат да се уединят някъде и така да проведат разговора. Не държат много на марката, но ще ги видите с някой изискан модел с много функции, например Sony Ericsson.

СТРЕЛЕЦ

Представителите на този зодиакален знак обичат да се забавляват и това се отразява и на предпочитанията им към GSM-те. Ще си купят модел, който има много игри, WAP, hadns free и други подобни екстри. Големи фенове са на марките Nokia и Siemens. Все пак именно техни модели се появиха в зората на мобилните комуникации у нас.

КОЗИРОГ

Козирозите ще видите най-често с някой солиден модел (по-тежък). Не обичат да сменят марката и трудно ще се разделят със стария си апарат, освен ако не откаже да функционира. Предпочитани модели ­ Nokia, Ericsson. Важното за тях е само да имат връзка с останалите хора, а допълните екстри по телефоните са напълно излишни.

ВОДОЛЕЙ

Този воден знак държат да бъдат оригинални и затова ще се спрат на GSM, който не е популярен. Не си падат по много рекламираните модели. Може би Motorola или LG ще задоволят стремежа им към екстравагантност. Все пак обаче телефонът им трябва да изглежда и малко претенциозно.

РИБИ

Рибите не са сред най-комуникативните представители на зодиака, макар че има и изключения. Държат мобилният апарат да е лек и с елегантен дизайн ­ да може да се хваща навсякъде. Samsung като че ли е най-подходящото решение за тях.

Източник: Монитор

За скорпиона е почти вярно , наистина не държа на марката но моя хич не е изискан модел , даже напротив .

Но ще го оставя чак като се скапе . cool.gif

Някой астролог пак си е правил гимнастика на пръстите...

Чудя се дали астрологията определя прическата по зодията... :yanim:

Темата е точно за раздела.

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

ВЕЗНИ

Везните държат изключително много на начина, по-който телефонът им звъни. Избират си оригинална мелодия или сами си композират такава. Страшно си падат по моделите с полифонични звуци. Samsung предлага добри решения за техния вкус. Падат си по моделите с капачета, особено дамите.

Това е писано за мен! Точно така, а и телефона ми е такъв:rolleyes:

ВЕЗНИ

Самсунг с капаче...ха, как познаха астролозите? Само дето мелодията ми е стандартна птича :rolleyes: Иначе тия дето ме будят са нестандартни, даже по едно време ползвах сватбения марш :speak: Сега си записах и една собствена, дето ме буди :wors:

СКОРПИОН

Скорпионите не обичат да говорят на всеослушание, щом звънне телефонът гледат да се уединят някъде и така да проведат разговора. Не държат много на марката, но ще ги видите с някой изискан модел с много функции, например Sony Ericsson.

Ок. Съгласен за изприпкването нейде си, за да си приказвам. Мога да не държа на марката.

Обачеееееееее. Изискан модел с много функции, Не държат много на марката, това е противоречие. То изискан и марка вече се припокриха като понятия.

иска ми се да знам ако тази глупост беше написана преди 6-7 години как щеше да е. Тогава ми беше кефффф, че имам ГСМ , говорих на всеослушание, имах НОКИА, която нямаше функции. А де?

То тва астрологията е такава теория на невероятностите, че според нещо да се случи на някои е почти 100% сигурно.

П.С. В момента съм с Панасоник ВС3. Вадете изводи. :rolleyes:

Ебахти глупостите,аз съм имал от почти всички марки телефони,ха сега познайте каква зодия съм .. ?

П.П. Това което четох за моята зодия няма нищо общо с мен.Тая статия от вестник ШОК ли е ??

ВОДОЛЕЙ

Този воден знак държат да бъдат оригинални и затова ще се спрат на GSM, който не е популярен. Не си падат по много рекламираните модели. Може би Motorola или LG ще задоволят стремежа им към екстравагантност. Все пак обаче телефонът им трябва да изглежда и малко претенциозно.

Не бих си представил друго освен Nokia :P

Редактирано от DEAM (преглед на промените)

• Автор
П.П. Това което четох за моята зодия няма нищо общо с мен.Тая статия от вестник ШОК ли е ??

Пише си от кой вестник е :P

ВЕЗНИ

Да определено обичам да съм странен и различен! Винаги съм с уникални мелодии, но Samsung определено не е моята марка-предпочитам Sony Ericsson!

Абсолютни глупости...Брат ми е Скорпион и не иска Ericsson-труден му бил, само с Nokia e. За Козирог пише-Nokia ,Ericsson .E, и шестте ми GSM-a са Ericsson, Nokia посмъртно няма да си взема. Аз самият доста разбирам от зодии, но тук май някой се е изхвърлил... Аз, например, никога няма да си купя SAMSUNG, тъй като имам акъл в главата (нищо лично към другите, които не споделят мнението ми), но по света със сигурност има милиони Козирози,които ползват именно тази марка клетъчни телефони.ССред тях със сигурност има и такива,които не искат ни Nokia,ни Ericsson angry.gifth_chainsaw.gif

СКОРПИОН

Така е :) Всичко освен марката :help wanted3: Сега съм с LG , но наистина не мога да се сетя за функция, която да я няма :P

Тези хороскопи са за забавление, да го прочетеш и да се посмееш и да си кажеш: "Я, какво съвпадение" :singer: или "Тц, този път не са ме улучили" :whist: Вие ги приемате като че ли ще ви предсказват кой знае какво и ако не излязат верни - пак астролозите виновни :computer2:

ВЕЗНИ

Глупости на търкалета, аз обичам здрав, масивен, НЕОТВАРЯЩ СЕ телефон, който да има стабилна мрежа навсякъде. Това за нестандартното звънене е вярно, но не държа да е полифония. Мразя Самсунг, за мен телфон е само Нокиа или Сони Ериксон. :P

ЛЪВ

Най-често ще видите Лъвовете с последен модел GSM апарат, поставен на видно място ­ при мъжете на кръста, при жените ­ овесен на врата. Държат много на марката и са силно повлияни от рекламата. Много важно е за тях да си купят възможно най-скъпата мобилна играчка. Последните модели на Samsung и Panasonic с цветен дисплей в момента печелят техните симпатии.

:P Тотално погрешно. Никога няма да се изръся за последен модел който след 6 месеца ще е на половин цена. Изобщо не си подменям моб.апарати като носни кърпички. Даже е точно обратното, като си харесам някой карам с него поне три години. Да не говорим, че никога не бих си увесила телефон на врата. Дори за марката не са улучили, а аз използвам две други (Siemens и Nokia). Абе както DeadSmurf се изрази: Глупости на търкалета.

КОЗИРОГ

Козирозите ще видите най-често с някой солиден модел (по-тежък). Не обичат да сменят марката и трудно ще се разделят със стария си апарат, освен ако не откаже да функционира. Предпочитани модели ­ Nokia, Ericsson. Важното за тях е само да имат връзка с останалите хора, а допълните екстри по телефоните са напълно излишни.

Ами в момента е солиден модел но мн мн не обичам такива :P Обичам по-лекичките. Да марката също не обичам да я сменям. За мен е или Нокиа, или Самсунг :help wanted3: Друго не признавам!

Е, пак се оказа, че не съм скорпион :P Май са ме объркали в родилното...

Все го карам на Nokia и Samsung :help wanted3:

Абсолютни глупости...Брат ми е Скорпион и не иска Ericsson-труден му бил, само с Nokia e. За Козирог пише-Nokia ,Ericsson .E, и шестте ми GSM-a са Ericsson, Nokia посмъртно няма да си взема. Аз самият доста разбирам от зодии, но тук май някой се е изхвърлил... Аз, например, никога няма да си купя SAMSUNG, тъй като имам акъл в главата (нищо лично към другите, които не споделят мнението ми), но по света със сигурност има милиони Козирози,които ползват именно тази марка клетъчни телефони.ССред тях със сигурност има и такива,които не искат ни Nokia,ни Ericsson angry.gifth_chainsaw.gif

Пак успя да се изхвърлиш ;) Искаш да кажеш, че нямам акъл, защото съм със Самсунг X200?Аз бих казал обратното - тъй като имам акъл никога няма си купя Сони Ериксон. ;) Сериозно го мисля това !!! Не бих заменил Самсунг за друга марка. Пробвах веднъж вече и пак се върнах на Самсунг. Ако ще коментираме марките, ще кажа, че невероятно здрав и безпроблемен излезе тоя Х200 :clap: и то взет за по-малко от 130 лева от промоция на ГЛОБУЛ!!! Чудех се дали да не пиша и в другата тема, дето хулиш ГЛОБУЛ, ама ще те оставя да си се радваш на умозаключенията си ;)

Е, пак се оказа, че не съм скорпион :) Май са ме объркали в родилното...

Все го карам на Nokia и Samsung :baby:

ХАХА и аз съм с SAMSUNG,а пък съм скорпионче хих

Пак успя да се изхвърлиш ;) Искаш да кажеш, че нямам акъл, защото съм със Самсунг X200?Аз бих казал обратното - тъй като имам акъл никога няма си купя Сони Ериксон. :) Сериозно го мисля това !!! Не бих заменил Самсунг за друга марка. Пробвах веднъж вече и пак се върнах на Самсунг. Ако ще коментираме марките, ще кажа, че невероятно здрав и безпроблемен излезе тоя Х200 :wors: и то взет за по-малко от 130 лева от промоция на ГЛОБУЛ!!! Чудех се дали да не пиша и в другата тема, дето хулиш ГЛОБУЛ, ама ще те оставя да си се радваш на умозаключенията си :eek:

Слушай,момче,наистина прекаляваш.като имаш смао 130 лв,и си мислиш,че за 130 лв има "телефон",не плюй по онези,които си вземат телефон от 1000 лв и нагоре,тъй като искат сигурност+функции,и му изкарват парите за месец-два,понякога и за по-малко.Ставаш за присмех,престани да се заяждаш с мен.Не можбе човек,който поддържа техника за $ 2 млн да ходи с телефон от 130 лв.Напротив,телефоните ми са 6,и всичките са от по 500 лв нагоре.С евтини телефони брах ядове,от най-различните марки.Те просто се стопяват от много разговори.Изрично поясних,че не целя да засегна никого,написах го като за малоу***,но явно и това не помага.какво толкова те е яд на по-успелите в живота,не мога да разбера,че все по някого стреляш,и по други потребители съм бил свидетел,как им "солиш"...Виж темата за Новата измама на Глобул,в която си писал,и,когато отворят подобна тема за другите оператори-тогава джафкай.Само ме бодеш,и създаваш ненужни главоболия за модераторите.надявам се това мнение да не бъде изтрито,с цел да видят повече хора що за скици има във форума,и да си преценят дали да си правят труда да четат spam-а им.

До някъде има вярно.Харесвам телефони като ; Samsung,Siemens и Nokia.Но да си позволя телефон за 300 и нагоре никога.A колкото за кръста никога не съм си слагал телефона там (във джоба на дънките).Със Siemens-а карам 3 г.вече и искам да го сменя,но като имам възможност.

Ох, Фифок.....

ВЕЗНИ

Ма просто.... както винаги не си отговарям на описанието biggrin.gif не мога да понасям телефони с капак, слайдери също, и прочие изчанчени истории.... Имам SE K700i и съм невероятно доволна, вече близо 2 години и нямам намерение да го сменям ;) Мелодиите - дам, сменям ги постоянно, щото съм мн "музикална" biggrin.gif Както винаги повече отговарям на описанието на Скорпион, вероятно защото асцедента ми е такъв. Ама колко насериозно взех статията, а ;)

Бреййййййй, те взели , че познали за мен тоя път веееее...

Най-сетне, викаш- веднъж и за теб да познаят :wors:

ОВЕН

Представителите на този знак са сред първите, които са се снабдили с мобилни апарати. Това е една от причините вече да са сменили няколко модела и марки. Все пак предпочитанията им са към Ericsson и Motorola. От най-новите модели биха се спрели и на Samsung. Не обичат много да се фукат с телефоните си, затова не ги избират по цената. Целта на Овните е да могат да си вършат работа. Предпочитанията в цветово отношение зависят основно от пола на притежателя. Като цяло обаче за тях черното си е класика.

Че си купих мобилен телефон още по времето на мобифоните-купих си;че съм сменил почти всички марки мобилни телефони-сменявал съм ги;че искам телефонът ми да върши работа,без да е гъзарски-така е!

Обаче-от къде на къде,ще предпочитам Ericsson или Motorola? :)

Само Nokia-и това е!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.