Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой от тези телефони да избера?!

Featured Replies

Кой от тези телефони да избера?!

Моля Ви за помощ, кой от телефоните е за предпочитане според Вас? Иска ми се вашето лично мнение да споделите и ако някой е имал някой от тези телефони да сподели относно качеството и функциите на телефона. Моля да ми помогнете при избора. Предварително Ви благодаря. :rolleyes:

NOKIA 7360 n7360_main2.jpg

SAMSUNG SGH-E420 dd9865.jpg

SAMSUNG X680 421793.png

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

• Отговори 60
  • Прегледи 17,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Като цяло, Нокиа 7360 е по-добър от тези...Като изключим това,че съм голям привърженик на Нокиа и обърна внимание на качеството на самият телефон,не бих бил единственият,който би стигнал до заключението,че именно 7360 е по добър от тези двата Самсунга. Ако повече те интересува дизайн,Нокиа е този, към който трябва да се насочиш(според мен). По функционалност са доста ограничени, да си го кажем честно, говоря и за трите модела. Камерите им са VGA, но за такива правят,ако мога да се изразя така "приемливи снимки". Нямат много памет,ако си падаш на музиката и цъкането на снимки....няма да те задоволи количеството на мултимедия,която можеш да събереш в тях.Леко изключение прави Самсунг X680,който направо се откроява със своите 35МБ памет(хаха),на Нокиа 7360 например би могла да си запишеш около 2-3 песни(зависи от това разбира се дали ще са цели,компресирани и прочие,могат да бъдат и повече), да кажем 20 до 50 снимки на максимална резолюция и с това ти свършва колекцията.Та мисълта ми е, ако ще ползваш телефона за снимки и слушане на музика,по-добре се откажи от тези телефони! Но ако ще ги ползваш просто за разговори ще ти свършат чудесна работа,както разбира се я вършат всичките де :rolleyes: Дисплеите са долу горе идентични по размери и долу горе и по качество(Нокиа-та според мен е най-зле в това отношение). Останалите функции са си съвсем обикновенни и няма какво да им се обръща внимание.Предполагам, че това е основното.

От друга страна според мен, има и по-добри телефони на тази цена като например Нокиа 6230i или Sony Ericsson K750i (е може би са малко по-скъпи) разбира се има и други телефони...Всичко зависи от цената, "колкото повече, толкова повече". Дано съм ти помогнал поне малко!

Редактирано от Toni- (преглед на промените)

Ами аз не съм на същото мнение:

X680

Вътрешна памет 35 MB

Комуникационни възможности:

Bluetooth

Предимство:

МР3 плеър

7360

Вътрешна памет 4 MB

Комуникационни възможности:

IrDA

Предимство:

Радио

Моето мнение е , че тел. тип "мида" е доста по удобен за ползване и носене (особено пък ако е за момиче) , също така присъствието на bluetooth е задължително в един съвременен телефон .

Ако си решил да е някой точно от тези 3 модела , x680 е най-оптималния вариант.

Държал съм в ръцете си нокията която си показал/а,наистина стилна и готина.Обаче съм разочатрован от говорителя,на който се пуска музиката,дрънчи и свири изключително зле.Държа на музиката,за това не ми харесва.Иначе си е стандатен телефон.Също така видях,че по горе са писали характеристики,няма много памет.НЕзнам за какво ще го използваш,за това немога да ти дам съвет.Лично аз предпочитам Samsung. cool.gif

Редактирано от bankov (преглед на промените)

• Автор
Държал съм в ръцете си нокията която си показал/а,наистина стилна и готина.Обаче съм разочатрован от говорителя,на който се пуска музиката,дрънчи и свири изключително зле.Държа на музиката,за това не ми харесва.Иначе си е стандатен телефон.Също така видях,че по горе са писали характеристики,няма много памет.НЕзнам за какво ще го използваш,за това немога да ти дам съвет.Лично аз предпочитам Samsung. cool.gif

Гадно е че "дрънчи" както казваш говорителя...А когато някой звъни дали ефекта ще е същия?!?!

Хаха лошото е че и аз повече се кефя на Самсунга...но наистина ме интересува, ако някой е имал или негов приятел има някой от моделите да каже мнение искам да знам и като функции и като здравина кой е по-добър- това имах предвид по качество. Понеже братовчедка ми имаше Панасоник, но бързо се развали и то от тези тип "мида".

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Гадно е че "дранчи" както казваш говорителя...А когато някой звъни дали ефекта ще е същия?!?!

Ами разбира се,когато телефона звъни използва същия високоговотител.Лично ,мойто мнение е НЕ.И като функции и качествео,единствено дизайна е предизвикателен.Аз имам телефон с капаче,нямам проблеми телефона е на 1 година вече,марката е Моторола.

Моето лично мнение е ако държиш на Нокиа е да се спреш на 5200(въпреки, че гледам, че предпочташ имиджови). Иначе съм ползвал и трите телефона с това се занимавам и като цяло Самсунг е определено най-добрия от изброените!

Вместо да ти взимаш 3-те на куп си вземи само този

Къде видя че иска да копува 3 телефона? :huh:

http://www.o-connect.com/index.php?type=mo...amp;idPhone=650

Виж го само какъв е хубав....но няма Bluetooth

Все пак аз съм за него! :speak:

Определено Нокията! Аз бих заложила на нея, но модела щеше да е друг.

Моето лично мнение е ако държиш на Нокиа е да се спреш на 5200(въпреки, че гледам, че предпочташ имиджови). Иначе съм ползвал и трите телефона с това се занимавам.

След като с това се занимаваш какво ще кажеш за Нокия 6085?

Ами nokia-6085.jpg е телефон в средния ценови клас на Нокия и определено си заслужава вниманието. Естествено ако не те притеснява, че по скоро прилича на кюфтенце...(съжалявам, че така го определям, но на мен така ми изглежда). Крайно несполучлив дизайн, но компенсиран като функции.

Звънене Тип 64-тонална полифония, MP3

Вътрешна памет 4 MB (щом има допълнителна карта това е по-скоро предимство-телефона сравнително е по-бърз и не се бъгва)

Външна памет microSD до 2 GB, гореща смяна

Комуникация

Bluetooth Да

USB Да

Мултимедия

Музикален плейър Да

FM Radio Да

Диктофон Да

Недостатъци:

Неудобен

VGA камера (640х480)

Външен дисплей - монохромен

Предимства:

Евтин

Функции

За някои "Нокия-та си е Нокия"!:ph34r:

Редактирано от mihael (преглед на промените)

• Автор
Моето лично мнение е ако държиш на Нокиа е да се спреш на 5200(въпреки, че гледам, че предпочташ имиджови). Иначе съм ползвал и трите телефона с това се занимавам и като цяло Самсунг е определено най-добрия от изброените!

Значи, ако искам Самсунг, да се спра на...? Моля те бъди по-точен. Мерси

• Автор

Ох, аз пак ще помоля, ако някой е ползвал някой от тези модели по-горе да пише мнение, Моля Ви...Благодаря предварително. :wors:

Ммм.. та и аз съм привърженичка на нокиите .. и използвам нокия... ноо точно този модел на нокия който си посочила .. ми е адски антипатичен.. нз защо.. та от 3-те телефона съм за самсунга- Х680

Приятелят ми ползва такъв и е мн доволен .. и памета му стига и за няколко Мр3-ки и за снимки ;) в смисъл.. че не се оплаква ,че не му стига паметта :P

• Автор
Ммм.. та и аз съм привърженичка на нокиите .. и използвам нокия... ноо точно този модел на нокия който си посочила .. ми е адски антипатичен.. нз защо.. та от 3-те телефона съм за самсунга- Х680

Приятелят ми ползва такъв и е мн доволен .. и памета му стига и за няколко Мр3-ки и за снимки ;) в смисъл.. че не се оплаква ,че не му стига паметта :P

Мерси...

Искам да попитам от колко време го ползва, за да си направя преценка? Благодаря предварително...

ми от околоо.. 2-3 месеца.. някъде около коледа-- нова година си го взе :speak:

Редактирано от BuBsiNka (преглед на промените)

Самсунг Х680 е най - добър от посечените , АнгЪлче :rolleyes:

• Автор
Самсунг Х680 е най - добър от посечените , АнгЪлче :P

Благодаря ти Тоби, а ти случайно да нямаш такъв телефон?!?! :ph34r:

Дано си прав, че иначе лошо...

Ейнджъл, няма ли четвърти вариант?

• Автор
Ейнджъл, няма ли четвърти вариант?

Има стига да го предложиш, но да не е много скъп телефона и частите му да не са скъпи...че вече и за това мисля...

Имаш ли предложение за надежден телефон на който поправката му да не ми излиза солено?!?!

Има стига да го предложиш, но да не е много скъп телефона и частите му да не са скъпи...че вече и за това мисля...

Имаш ли предложение за надежден телефон на който поправката му да не ми излиза солено?!?!

Ти никъде не уточни кое е скъпо и кое евтино - кажи приблизителна цена за ориентир.

• Автор
Ти никъде не уточни кое е скъпо и кое евтино - кажи приблизителна цена за ориентир.

Ми те тези телефони са за около 200 лева...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.