Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

България - Албания

Какъв ще е изходът от мача? 50 гласували потребители

1. 1. Какъв ще е изходът от мача?

• Убедителна победа за България
      46%
      21
    • Ще бием, но измъчено
      26%
      12
    • Равенство
      24%
      11
    • Албанците ще ни бият
      2%
      1

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Моля, за нищо :).

Съжалявам само, че Холандия не ни помогна снощи - тъкмо напротив. Не успях да гледам целия мач, но холандците съвсем не изглеждаха блестящо. Привидно владееха доста повече топката, но това нищо не означава. Доста се завърза групата, та победата ни над Албания става жизнено важна, при това и с добър резултат. Хич няма да е лесно.

Всяка една точка е важна,виж класирането в групата,Беларус ни дишат във врата със 7т.,Словения са с 4,а те не са за подценяване...Незнам,с този отбор и тази безидейна игра....Май само Сашо Тунчев може да вкара някой гол,иначе повече от 0 на таблото срещу нашето име няма да има...

Люксембург – Беларус 1:2

Албания – Словения 0:0

Холандия – Румъния 0:0

1. Холандия 11 т

2. България 8

3. Румъния 8

4. Беларус 7

5. Словения 4

6. Албания 2

7. Люксембург 0

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

• Отговори 76
  • Прегледи 10k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор

Абе да ви кажа честно, никога не са ми харесвали тези сметки - "тия сега ще бият, ние ще измъкнем равенство там, после тука ще ги бием, а онези третите ще хванат хикса при четвъртите и всичко ще се нареди"

Най-чистата работа е бием наред, дори и с половин гол! Тогава въобщее няма да имаме проблеми...

Абе да ви кажа честно, никога не са ми харесвали тези сметки - "тия сега ще бият, ние ще измъкнем равенство там, после тука ще ги бием, а онези третите ще хванат хикса при четвъртите и всичко ще се нареди"

Най-чистата работа е бием наред, дори и с половин гол! Тогава въобщее няма да имаме проблеми...

Чул те Господ ! :help:

Че ние Албания ако не можем да бием,тогава .......! ;) Не е важно с колко ще бием,но да бием.

П.С.Извинявам се за тъпия въпрос,но как мога да гледам мача България - Албания по интернет?

Редактирано от black hawk (преглед на промените)

Че ние Албания ако не можем да бием,тогава .......! :ph34r: ...

Ами нещата май отиват в тази посока, поне през първото полувреме. Ицата сега има да се чуди кого точно да смени, дано се сети да започне от себе си - никаква средна линия, Бербатов за пореден път демонстрира познатата не от вчера коренно различна игра за националния отбор и за клуба си, а и колкото и да е във форма, то все пак някой би трябвало да му пусне и подходяща топка. Няма кой, обаче. Янкович отново е прелетял 15 хил км бадева, та даже и набързо си изпроси поредния безсмислен картон, Пеев и Кишишев демонстрират удивително несработване вдясно, а Янков неслучайно търка пейката в Хановер. Тунчев и Томашич верно са май най-добрите, но и не им се случи някой да ги притисне, дано така е до края на мача, че да не се опетлаят и те като повечето от отбора.

Идат още 45 минути ходене по мъките, дано да греша...

...Насрахме се.

Мдааа, та къде ще е Евро'2012?

Моите уважения към Христо Стоичков,но със селекционерството на Националният отбор е дотук !

Не ми хареса тона на комантаторите по БНТ, "нашите за нищо не стават..."

а изказването - Господ помага на по силния, в случая Албания....

Най лесно е да се вика - ОСТАВКА, но аз не виждам какво е виновен Стойчков..., даже по едно време се възмутих че предприема прекомерен риск с вкарването на толкова нападатели и една случайна контра може да ни убие.

Контрата им не стана, но и ние не вкарахме...

Господ бе албанец.

Има още мачове...може да имаме повече късмет.

ОСТАВКА НА КОМЕНТАТОРИТЕ!!!!!

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Мани го Мартин. Няма го. Трябва да се оправяме и без него.

Стилиян да си ходи.

А на негово място да дойде.....? :computer2::speak::yanim:

Стилян мисля че е най-малко виновния...Какво очакваме от него...да ги бие сам ли...

Няма да стане...Пък и беше зает да оправя грешките на Кишишев , Вагнер и Янков..а да - забравих и Пеев, ама може би защото не направи абсолютно нищо....

А,то че Пеев се наспа този мач,наспасе...не ми хареса че Стоичков извади Йовов,вярно на три пъти набара топката,ама на двата от тях истрапнах!

Просто не заслужаваме да се класираме ! :computer2: Румънците са класа над нас ... angry.gif

Какво ми говорите бе? Стилиян в кой мач е блестял или айде, за да не ви се стори много силно казано това, кажете тогава поне кога е играл както всички очакваме? В кой? Я има 1-2 мача, я не! Ебати и плеймейкъра ебати. Плейдестройър може би.

Прав си Тоби, особено след като гледах мача с Холандците. За една бройка си ги бяха праснали.

Прав си Тоби, особено след като гледах мача с Холандците. За една бройка си ги бяха праснали.

Мисля ,че се бяха разбрали да си разделят точките ... Мрррръсниции biggrin.gif

Все още не мога да разбера защо Стоичков вкарва некадърници като Янкович да играят,да не говорим за Георги Пеев,който един точен пас не подаде .... най-неприятното в случая е,че едно изключително талантливо поколение изгуби още един шанс да направи нещо голямо ... защото за много от сегашния отбор Евро 2008 беше последния шанс да направят нещо значимо с националната фланелка sad.gif

Редактирано от ShaDy-SoLdieR (преглед на промените)

Има много фактори.

1.Нямаме треньор. Стоичков няма и 1 ден стаж някъде,какъв треньор може ад бъде той? Пак обърка състава,пак обърка тактиката,пак си пусна любимците Янкович и Пеев,дето не са играли истински футбол от 5 години насам...

2. Нямаме футболисти. Тук прилагам списък с играчи,които нямат място в националния отбор:

Ст.Петров,Р.Кишишев,Г.Пеев,З.Янкович, Чавдар Янков - в тази моментна форма и той не е за нац.отбор.

Никаква халфова линия,никаква идея в играта,никаква фантазия,никакъв хъс,никаква интелигентност. Всичко това води само до един извод - Стоичков е некадърник и го доказва не за пръв път. Това,че е бил велик футболист,не значи,че е велик треньор. И ако има малко достойнство,трябва да си ходи. Нещо,което той няма да направи...

Прекалено съм ядосан все още от този безумно слаб мач,но съм абсолютно сигурен,че европейското ще го гледаме по телевизията. angry.gif

Абе то във всеки отбор си има и силни, но има и по-слаби играчи. Формата също е от значение. Не може и не е реално да се очаква всички да са перфектни при това винаги. Трябва да се сработват дееба.

Всеки има вина по един или друг начин. Барабар с коментаротите.

Е,то този коментатор си присвой думите на "Мичмана"/лека му пръст/ преди 14 години за "Бог е българин",та и награда взе за това,та сега ли ?

Вероятно нямам право на коментар,защото все пак съм момиче и не разбирам от футбол,но днес бях на Националния ни стадион и ми стана изключително неприятно.Както каза някой преди мен-как искаме да гледаме Европейското първенство наживо като ние изобщо нямаме нито треньор,нито отбор... За щастие топката не стигаше до вратата ни, иначе сигурно щяхме да докажем,че и вратар нямаме... :speak:

За коментаторите не мога да си кажа мнението,защото аз чувах само живите коментари на една публика ,желаеща победа ... Викаща за победа... Скандираща името на Митко Бербатов. :) .. И все пак Митко Бербатов и Ст.Петров отбор не правят :nono::nono:

ЖЕЛАЯ МНОГО КЪСМЕТ НА МОМЧЕТАТА ЗАНАПРЕД !!! :lock::lock::lock:

При цялото неуважение към коментаторите на К1, този път не бих упрекнал Пепи Василев (ха, това аз ли го казвам?!) - той дълго бе низвергнат, та днес е тук, а утре - не; гостът Явор Вълчинов е футболист, т.е. днес е тук, утре - не. Докато с националният отбор не е така - и днес го няма, и утре...

Единствената сполучлива смяна бе Телкийски, но не и за сметка на Йовов. Не че и той бе цвете, но е доста над Пеев, Янков и куп други. Стилиян си разходи фланелката по терена и много внимаваше да не падне, Божинов пя фолк по левия фланг, Бербатов през второто полувреме се върна и започна да хвърля топки там, където самият той трябва да ги чака. Тодоров изпусна две положения, които малцина 9-ки биха проиграли, а се сърди, че търка пейката в Портсмут, Вагнер 90 минути не кандиса да хвърля балонни топки. По едно време Тунчев се опита да спасява положението, не би...

Реакцията на Стоичков? Ами хвърли грейката и остана по сако.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Румъния излезе начело след 3:0 над Люксембург

42110.jpg

Румъния победи футболното джудже Люксембург с 3:0 и излезе на първо място в група G от квалификациите за Евро 2008. Така румънците се възползваха от изненадващото равенство на България (0:0) срещу Албания и с актив от 11 точки делят първото място заедно с Холандия. Северните ни съседи обаче са с по-добра голова разлика.

Румъния имаше тотално предимство цялото времетраене на срещата и трите гола бяха най-малкото, с което се отърваха гостите. В 25-ата минута нападателят на Фиорентина Адриан Муту откри резултата. До края на първото полувреме домакините имаха още 2-3 чисти положения, но до гол не се стигна. В началото на второто полувреме Козмин Контра удвои резултата, а в последните секунди Чиприян Марика оформи крайното 3:0.

РЕЗУЛТАТИ:

БЪЛГАРИЯ – АЛБАНИЯ 0:0

РУМЪНИЯ – ЛЮКСЕМБУРГ 3:0

КЛАСИРАНЕ:

1. Румъния 11 точки (10:3)

2. Холандия 11 (7:2)

3. България 9 (7:3)

4. Беларус 7 (9:11)

5. Словения 4 (4:7)

6. Албания 3 (3:6)

7. Люксембург 0 (1:9)

Източник: sportal.bg

Много над нашето ниво са , според мен :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.