Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

България - Албания

Какъв ще е изходът от мача? 50 гласували потребители

1. 1. Какъв ще е изходът от мача?

• Убедителна победа за България
      46%
      21
    • Ще бием, но измъчено
      26%
      12
    • Равенство
      24%
      11
    • Албанците ще ни бият
      2%
      1

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Предстои квалификация с Албания.

Какво мислите за мача?

Ето и първата информация за мача;

Барич няма да води Албания срещу България

Старши треньорът на албанския национален отбор по футбол Ото Барич със сигурност няма да води състава в евроквалификацията срещу България през следващата седмица. Лекарите на 74-годишния селекционер са му назначили лечение за две седмици, което означава, че той няма да е на скамейката както за първия двубой на албанците срещу Словения в Тирана в събота, така и идната сряда в София. Проблемите на Барич със сърцето и с високото кръвно налагат пълна почивка поне 14 дни. В отсъствието на хърватина, отборът ще бъде воден от неговия сънародник Славко Ковачич, като Барич ще дава наставления по телефона. Футболната федерация на Албания съобщи, че няма да търси заместник на Ото Барич, тъй като иска да бъде напълно лоялна към него.

Източник: ГОНГ

• Отговори 76
  • Прегледи 10k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ще бием, но измъчено...ние с Люксембург се измъчихме,та с Албания

Би трябвало да ги размажем ... ама и те не са случайни ... :)

3-1 , като мисля, че няма да е толкова трудна победата!!! laugh.gif

Тия в никакъв случай не са по класни от словенците, така че 3-0

Аз съм го гледал тоя мач. България 4 : 1 Албания

Кой вкара головете ? biggrin.gif

Моята прогноза е 0 на 0, или много измъчено 0 на 1. Тея ще се затворят много яко отзад!

Ама то и от нас феновете зависи !

Нека се понапълни стадиона,пък да ревне "Българи-юнаци",и да дадем криле и на момчетата и на селекционера !

Убедителна победа ! ;)

Ще бием, но измъчено...ние с Люксембург се измъчихме,та с Албания

Подкрепям това мнение!

Димд, вярно си е, и ние трябва да сме на стадиона!

3-1 , като мисля, че няма да е толкова трудна победата!!! laugh.gif

Подкрепям резултата, но само него.

Ми не знам защо, но ми се струва, че нещата ще се развият по подобие на мача със Словакия- ще има интрига до първия гол. След това ги почваме и докъде ще стигнем, зависи само от това колко точно ще се забавим с вкарването на въпросния първи гол.

Ми не знам защо, но ми се струва, че нещата ще се развият по подобие на мача със Словакия- ще има интрига до първия гол. След това ги почваме и докъде ще стигнем, зависи само от това колко точно ще се забавим с вкарването на въпросния първи гол.

Ако не ни думнат те първи гол,че с тая наша защита.....

...

P.S нали мача е другата сабота и неделя? :)

Не, в сряда от 18 ч.

Холандия и Румъния си разделиха по една точка в борбата за евро финалите през 2008 г.в Австрия и Швейцария след нулево равенство на стадион “Де Куип” в Ротердам.

Така ситуацията в нашата седма квалификационна група стана още по-заплетена, след като възпитаниците на Марко Ван Бастен събраха 11 т. и са еднолично начело, но с мач повече, докато България и Румъния делят 2-3 място с абсолютно еднакви показатели – 8т. и голова разлика 7-3.

много благодаря :yanim::) :)

Моля, за нищо :).

Съжалявам само, че Холандия не ни помогна снощи - тъкмо напротив. Не успях да гледам целия мач, но холандците съвсем не изглеждаха блестящо. Привидно владееха доста повече топката, но това нищо не означава. Доста се завърза групата, та победата ни над Албания става жизнено важна, при това и с добър резултат. Хич няма да е лесно.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.