Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

България - Албания

Какъв ще е изходът от мача? 50 гласували потребители

1. 1. Какъв ще е изходът от мача?

• Убедителна победа за България
      46%
      21
    • Ще бием, но измъчено
      26%
      12
    • Равенство
      24%
      11
    • Албанците ще ни бият
      2%
      1

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Румъния излезе начело след 3:0 над Люксембург

42110.jpg

Румъния победи футболното джудже Люксембург с 3:0 и излезе на първо място в група G от квалификациите за Евро 2008. Така румънците се възползваха от изненадващото равенство на България (0:0) срещу Албания и с актив от 11 точки делят първото място заедно с Холандия. Северните ни съседи обаче са с по-добра голова разлика.

Румъния имаше тотално предимство цялото времетраене на срещата и трите гола бяха най-малкото, с което се отърваха гостите. В 25-ата минута нападателят на Фиорентина Адриан Муту откри резултата. До края на първото полувреме домакините имаха още 2-3 чисти положения, но до гол не се стигна. В началото на второто полувреме Козмин Контра удвои резултата, а в последните секунди Чиприян Марика оформи крайното 3:0.

РЕЗУЛТАТИ:

БЪЛГАРИЯ – АЛБАНИЯ 0:0

РУМЪНИЯ – ЛЮКСЕМБУРГ 3:0

КЛАСИРАНЕ:

1. Румъния 11 точки (10:3)

2. Холандия 11 (7:2)

3. България 9 (7:3)

4. Беларус 7 (9:11)

5. Словения 4 (4:7)

6. Албания 3 (3:6)

7. Люксембург 0 (1:9)

Източник: sportal.bg

Много над нашето ниво са , според мен :)

Според мен не са над нашето ниво,след като допуснаха да завършим 2:2 с тях на техен терен .... просто така се случи,днес и подценихме албанците,а и наистина много слабо играхме sad.gif

Редактирано от ShaDy-SoLdieR (преглед на промените)

• Отговори 76
  • Прегледи 10k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор

Тъжна картинка...

Дано момчетата си вземат урок. Няма сработване в отбора...

Много над нашето ниво са , според мен :help:

За съжаление май е така наистина, въпреки че имаме къде къде по-класни футболисти!!! Обаче отбор нема! angry.gif

Да сте чували нещо за оставка.... :wors:

При цялото неуважение към коментаторите на К1, този път не бих упрекнал Пепи Василев (ха, това аз ли го казвам?!) - той дълго бе низвергнат, та днес е тук, а утре - не; гостът Явор Вълчинов е футболист, т.е. днес е тук, утре - не. Докато с националният отбор не е така - и днес го няма, и утре...

Единствената сполучлива смяна бе Телкийски, но не и за сметка на Йовов. Не че и той бе цвете, но е доста над Пеев, Янков и куп други. Стилиян си разходи фланелката по терена и много внимаваше да не падне, Божинов пя фолк по левия фланг, Бербатов през второто полувреме се върна и започна да хвърля топки там, където самият той трябва да ги чака. Тодоров изпусна две положения, които малцина 9-ки биха проиграли, а се сърди, че търка пейката в Портсмут, Вагнер 90 минути не кандиса да хвърля балонни топки. По едно време Тунчев се опита да спасява положението, не би...

Реакцията на Стоичков? Ами хвърли грейката и остана по сако.

Съгласен съм с теб.Честно казано нямах нерви да догледам второто полувреме докрая така че не знам накрая на мача кой как се е представил.Въпреки това мисля че Г.Пеев, З.Янкович, и Ч.Янков не бяха за там...в смисъл въобще не трябваше да играят като титуляри!Може би ако водехме убедително-да,но при положение че мачът е важен...Още в началото,когато Стилиян уцели гредата си помислих,че ще водим на полувремето с едно,две на нула,но уви.Според мен Телскийски трябваше да замени Пеев, а не Йовов.Не мога да разбера защо Стоичков толкова държи на него.Защо повечето атаки минаваха през Пеев,а не през Йовов!?Бербатов се опита да направи нещо,но се оказа че за да вземе топката трябва да се върне в нашето поле, а напред никой нямаше.Как да не вкарва за Тотнъм,когато там не се връща 50 метра,за да вземе топката и той да организира атака.Очаквах да видя на терена Мариан Христов,но така и не дочаках...

Какво да кажем за румънците!?-Ами хората знаят защо играят!

Усеща се липсата на един футболист, който е според мен душата на отбора - Мартин Петров. Никой друг футболист не играе толкова настървено и с толкова голямо желание за националния отбор. За Пеев и Янкович е ясно че са спрели отвсякъде. Стилиян Петров колкото и да е талантлив поне според мен не се хвърля със всички сили за националния. Да се надяваме Господ да е българин в следващите мачове... и Ицо да си подаде оставката :help:

Усеща се липсата на един футболист, който е според мен душата на отбора - Мартин Петров...

Вярно е, в негово присъствие двамата със Стоичков си организират своеобразно надпсуване по време на мач, а това вдъхва кураж на новобранците. Сега Ицата не псува и не ръкомаха по тъча или поне камерите не го показват, та мачовете съвсем доскучават.

• Автор

Не може да базираме играта си на един или двама футболисти.

Не знайно защо вчера 90% от топките бяха за към Бербатов. Той верно е добър, но като го пазят 100 човека трудно да направи нещо.

Не може да базираме играта си на един или двама футболисти.

Не знайно защо вчера 90% от топките бяха за към Бербатов. Той верно е добър, но като го пазят 100 човека трудно да направи нещо.

Защо ли?Защото ОТНОВО всички чакаха той да свърши черната работа!Ама извинявайте, да не би само той да е на терена?Една птичка пролет не прави..Сега чета по разни форуми: "Бербата и Мечо бяха най-добрите, ама Бербатов не вкара и затова паднахме".Е какво е това?Защо всички разчитат на него?То верно че е най-добрия в отбора, ама... angry.gif:baby:

Защо ли?Защото ОТНОВО всички чакаха той да свърши черната работа!Ама извинявайте, да не би само той да е на терена?Една птичка пролет не прави..Сега чета по разни форуми: "Бербата и Мечо бяха най-добрите, ама Бербатов не вкара и затова паднахме".Е какво е това?Защо всички разчитат на него?То верно че е най-добрия в отбора, ама... angry.gif:P

Защо всички от Румънския национален отбор разчитат на Муту, Киву и Чиприян Марика ( примерно ) ? Защо Холандците разчитат на ван дер Ваарт , Бабел , Хунталаар и Снайдер ( примерно ) ?

Защото са най-добрите , защото са лидерите и се очаква да поведът отбора към победа ... :speak:

• Автор

Toby, разчитат, но на няколко човека. Не като нашите всичко да минава през един играч. Още от времето, когато Балъков играеше почна това. Не може така. Трябва разнообразие. С еднотипна игра никого освен себе си не можеш да изненадаш. Да не почвам и темата, че трябва да се тича, бори и т.н. :speak:

Трябва я, трябва. Гледах мойте любимци снощи. Жабарите. Там трябваше да гледат наще Каморанези как се бореше снощи. Баси играча. Луд.

За мен първо нямаше никаква тактика,никаква подребда на футболистите,нищо на което да се нарече отбор.За това кой е виновен?Аз,Бербатов или Иванков?Единствено и само онова тъпо парче Стоичков.Той няма мозък за себе си,та камо ли да дава на националният отбор.Единственото нещо което ми хареса в мача е че май си намерихме добра двойка централни защитници.Тунчев и Томашич поне според мен показа синхрон.

• Автор
За мен първо нямаше никаква тактика,никаква подребда на футболистите,нищо на което да се нарече отбор.За това кой е виновен?Аз,Бербатов или Иванков?Единствено и само онова тъпо парче Стоичков.Той няма мозък за себе си,та камо ли да дава на националният отбор.Единственото нещо което ми хареса в мача е че май си намерихме добра двойка централни защитници.Тунчев и Томашич поне според мен показа синхрон.

Изхвърляш се за Стоичков... Прав си, че тактически също не седяхме много добре, но и най-добрата схема с мързливи футболисти пак няма да свърши добра работа.

Иначе за централните защитници - ми те нямаха работа. Албания не организираха кой знае колко атаки. Я да видим срещу Холандия дали ще е така?

Футболистите се блъскаха един в друг и незнаеха къде да застанат.Не знам какви бяха тези наставления,но тактически бяхме трагични.Второто полувреме като се разтичаха същата работа

Моментът е много удачен за смяната на Стоичков, има още доста мачове докрая и, макар и без практически шансове за класиране, отборът може да бъде изграден в движение, та да е готов в голяма степен за световните квалификации, а не чак тогава да почваме от а, б...

Аз пък предпочитам да се реши въпроса така : Сашо Станков става треньор на националния, взима 2ма-3ма от сегашния отбор (които все пак са направили нешо до сега) и другите да са от младежкия отбор....Мисля, че Генков и компания ще направят много повече , отколкото сегашните разлигавени лелки...

Баровче,моите уважения към теб,но работата на този дръвник там дето са го сложили за селекционер на националният отбор ТОВА МУ Е РАБОТАТА,а именно да направи тактика за мача,правилна тактическа постройка на играчите и да ги мотивира за мача!!!Те си имат треньори в клубните отбори и там тренират.В националният отбор просто трябва да бъдат наредени и надъхани.

Вярно е,че нямаме футболисти,но вярно е и че нямаме треньор. Уникално некадърен е Стоичков,няма какво да си кривим душата. И най-големите му поддръжници едва ли могат да обяснят стартовия му състав. Тюфлеците Янкович и Пеев,които не са играли истински футбол от 3-4 години какво правят в отбора? Играч като Цветан Генков трябваше да започне мача до Бербо в атака,или пък Божинов. Кишишев от години насам е много слаб,и англичаните го разбраха.Догодина ще отиде не в Лийдс,а в Донкастър сигурно...Чавдар Янков е в уникално слаба форма. Стилиян пък от поне година насам имам чувството,че е приключил с големия футбол.Няма свестен мач нито за националния,нито за Вила. Изобщо - скръб.

Единствено Телкийски се включи добре и показа,че трябва да е твърд титуляр. Йовов пък беше един от хората,които се мъчеха да направят нещо през първото полувреме,и смяната му беше абсолютно глупава и нелогична. Трябваше да го остави заедно с ТЕлкийски да играят по крилата. И накрая - безподобната простотия и нахалство на идиота Стоичков - като се излага,поне да си мълчи. А той обиди всички,наговори един куп простотии,държи се като прост каруцар. Е как после хората да ни уважават и да имат респект от нас? КАто треньорът ни е един пълен олигофрен...

В България има двама треньори в момента,които са подходящи за нац.отбор - това са Стефан Грозданов и Мъри.

И двамата обаче едва ли ще се навият да поемат тази разпасана команда,пък и няма да ги пуснат от клубовете им.

С две думи - европейското - по телевизията! angry.gif

Стоичков беше велик футболист-но за трен. не става!Поне опита.На прасти се броят тези които са преуспяли като футболисти и трен.(пример Бекенбауер,Риикард),но при Стоичков не върви

Незнам и аз вече какво да кажа. То е ясно. Стоичков вън заедно с Янкович, Пеев, Янков и т.н.! Въпросът е, че скоро нема да се махне. Треньорът за националния се казва Красимир Балъков. Само, че той не е толкова глупав да тръгне да води националния. За него е по-добре да си води грасхопърчето и да си го боготворят. Докато той знае, че тука при един неуспех ше го разпънат на кръст!

Незнам и аз вече какво да кажа. То е ясно. Стоичков вън заедно с Янкович, Пеев, Янков и т.н.! Въпросът е, че скоро нема да се махне. Треньорът за националния се казва Красимир Балъков. Само, че той не е толкова глупав да тръгне да води националния. За него е по-добре да си води грасхопърчето и да си го боготворят. Докато той знае, че тука при един неуспех ше го разпънат на кръст!

:)

Хубаво е да се правиш на мъж, още по-добре е и да го докажеш. Ако Стоичков сега не си тръгне от националния отбор, за пореден път ще демонстрира, че това понятие за него е останало във времената, когато тичаше след топката. От всичките му опити да направи нещо за своята кариера и за националния отбор той се провали тотално:

1. Успя да не класира отбора за световното в Германия през 2006 не само с отчайващи загуби с по три гола на собствен терен, но и с грозен футбол, оредяващи трибуни и нестихващи скандали с различните футболисти.

2. Откакто е начело на националния отбор от есента на 2004 г., под вещото ръководство на селекционера отборът изигра на ниво цифром и словом две отделни полувремена. Второто срещу Хърватия в Загреб за световното и второто срещу Словения миналата есен за европейското.

3. Обявилият война на целия свят модерен ляв не успя да спечели нито една важна битка. Мегауспехите му са измъчено 1:0 срещу Люксембург, 2:0 срещу Унгария, 3:2 срещу Исландия, световната квалификация срещу Малта там 1:1.

4. Загуби абсолютно всички важни мачове със съперници от средна класа, и то категорично. Лапнахме по една шведска тройка и хърватска тройка с гарнитура насред националния стадион "Васил Левски". Катастрофирахме и в Стокхолм, а в настоящата кампания нямаме загуба само благодарение на двете моментни избухвания на Мартин Петров, който ни спаси в Констанца срещу Румъния и в София срещу Холандия. С жалка игра, тотален антифутбол и кръстейки се късметът да ни пази до края на квалификациите.

Да, но късметът обикновено е със силните и може да целуне веднъж, два пъти, но трети път стомната обикновено се чупи. Особено ако е албанска.

В сряда вечерта Фортуна ни обърна гръб, за да лъсне цялата истина наяве. Защото, ако двете греди на Стилиян Петров и Светльо Тодоров бяха влезли и 3-те точки останеха в наш актив, Стоичков, Боби Михайлов и Лечков щяха да продължат да се самозаблуждават, че играем футбол и заслужаваме европейското.

5. Дори и наглото упорство на ръководството или самият треньор да запазят статуквото и да продължат да тръбят, че имаме шансове за финалите догодина в Швейцария и Австрия, с тази демодирана игра мястото просто не ни е там. При повяхналите Лалета и бледата игра на Холандия (те си имат близнак на Христо Стоичков - Марко ван Бастен) дори да излъжем оранжевите на тяхна земя, дори и румънците, ако са се класирали вече в последния мач, да ни пожалят на стадион "Васил Левски", пак за нас ще бъде по-добре да гледаме еврофиналите по телевизията.

Защото:

6. Европа не изпада в умиление, когато националният ни селекционер атакува и обижда Ленард Йохансон и после му носи букети да се извинява, за да не ни накаже УЕФА. Веднъж номерът с Христо Бонев мина, втори път с шведа също, идва ред на стомната.

7. Качвахме румънците на колелета, пращахме ги да ядат мамалига, обяснявахме им какво е мерцедес, а се оказа, че те играят футбол, а ние си имаме треньор плямпало.

8. Красноречието му стигна до там, че след като се зарече да не вика чужденци, срещу Албания на терена бяха "перспективните" Зоран Янкович (32 г.), Лусио Вагнер (31) и Игор Томашич (30). Говорехме за мъжка дума, нали не забравяте.

9. Тъй като блестящият футболист Христо Стоичков е и страхотен педагог и вещ наставник, заради него Илиян Стоянов си седи в Япония, не ще да чуе за националния отбор и използва определението подлога. Здравко Здравков открехна завесата за интриги, мениджърски интереси и лични предпочитания и ще завърши тихомълком кариерата си в Турция. Само един господ знае какво накара Стилиян Петров да омекне като препикано мушкато и как от най-големия мъж в отбора капитанът се превърна в ощипана мома и се върна да играе. Дали някой вярва, че това е в името на България?

И дали великата кариера на един футболист, станал голмайстор на световно и спечелил Златната топка, може да накара нацията да му прости предателството към националния отбор? Дори и да си тръгне, то вече ще е без достойнство. И Боби Михайлов, и Данчо Лечков също май го загубиха по трасето. И ако не са искали това поколение да задмине техните успехи, могат да бъдат спокойни - постигнаха го.

P.S. Христо Сточиков често се оплаква на любимите си испански журналисти, че в България много го мразели и му завиждали на славата, парите и успехите. Един простичък въпрос с ясен отговор. Защо никой в България не мрази и не завижда на Димитър Бербатов? Публиката в сряда вечерта не освирка капитана, а викаше "оставка" на треньора. Той обаче отдавна е свикнал да чува само тези, които шепнат любовни слова в ушите му. А ние всички ги знаем кои са.

Крум Савов

Нова Телевизия

Дали Христо Стоичков ще продължи да води националния ни отбор или ще бъде изритан от него ще стане ясно в средата на април.

За тогава е насрочено заседанието на Изпълкова към футболната централа.

"Решението дали Христо остава или не трябва да бъде взето в по-спокойна обстановка. А сега емоцията все още не е преминала. Затова ще се съберем на Изпълкома и ще обсъдим ситуацията. След което ще решим дали най-доброто в момента е Ицо да напусне или да продължи битката", заяви първият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков "Тема: Спорт".

Както е известно недоволството срещу Стоичков се надигна след нулевото равенство в европейската квалификация срещу Албания в сряда, което намали значително шансовете ни за класиране на футболния форум през 2008 година. След мача феновете поискаха оставката на Камата, той обаче се заинати и не си я даде.

Според запознати обаче и в Изпълкома се надига опозиция на Стоичков, която се оглавява от изпълнителния директор на Левски Наско Сираков.

Не се ли усетиха твърде късно тези от Изпълкома angry.gif

... Не се ли усетиха твърде късно тези от Изпълкома angry.gif

Вече не е късно за нищо, влакът за Австрия и Швейцария замина и пред нашия национален отбор е всичкото време на света.

И тия от Изпълкома едва ли ще направят кой знае какво, та по-голямата част от тях са там поради приятелството си с Ицата. И след провала на квалификациите за световното, щат и не щат, трябваше да му продължат мандата - такива са правилата на играта при нас.

Мнението на феновете е ясно – Стоичков вън! Винаги сме знаели, че Ицо не е българският символ за интелигентност. Сега обаче разбираме, че той не е и символ за мъжество. Когато всички ти поискат оставката, нямаш избор освен да си я подадеш. Къде е тя? А къде е мъжеството у изпълкома след като очевидно г-н Христо има наглостта да остане на поста си? Кой от шефовете поиска неговото оттегляне?

аз бих казал че се изложихме.имаше хора,които не знаеха каде е топката или не бягаха,а ходеха.наште трагнаха да натискат ама много късно angry.gif .за да се класираме нямаме право на грешка :wors:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.