Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

CPU usage-а е на 100% постоянно.

Featured Replies

Преди месец записах PeerGardian и от тогава CPuto е на 100% винаги като пусна нещо, дори и прост експлорър. Преди 2 дена форматирах и пак usage-a e на 100%, снощи пак форматирах и пак....

Компа го купих август.

CPU-to e Intel Celeron 3,06Ghz

Някъкви идеи?

И кой точно процес ти товари процесора на 100%?

Ако използваш търсачката ще намериш теми, които да ти помогнат :-)

• Автор

Няма смисъл, защото каквото и да пусна веднага скача на 100, в момевта скайп точи, изключвам го и започва да се редуват svchost и explorer.exe, а ако пусна IE то започва да точи ресурси...

Няма смисъл, защото каквото и да пусна веднага скача на 100, в момевта скайп точи, изключвам го и започва да се редуват svchost и explorer.exe, а ако пусна IE то започва да точи ресурси...

Какво е положението при изключен нет ?

• Автор

И при сейф мод и без нет, пак 100%. Преди няколко месеца имах проблем с дъното- не ми бачкаше слота със сайдкартата и ми смениха дъното, още ми е в гаранция. Ако го дам на сервиз ще ме мотат мн време. Флаш на БИОСа или някакъв пач дали ще помогне?

Изтегли си Еверест, пусни го и програмата ще ти изпише какво точно ти е дъното.

също би било добре да кажеш какви са температурите ;)

...Преди 2 дена форматирах и пак usage-a e на 100%, снощи пак форматирах и пак...

Явно си сменил win-боза, ако е така, най-вероятно не е вирус... и е добре да кажеш какво е дъното :P

Това е един от гадните проблеми които ме тормозиха доста време. svchost.exе -100%.

Що неща изчетох и само едно единственно ми помогна. (няма значени е дали е нова инсталация или стара)

Проблема е М$ бозата и то часта и свързана с "Automatic Updates", което е сървиз и от там svchost.exе -100%

2-3 месеца гениите от МS пуснаха пач

http://support.microsoft.com/default.aspx/kb/927891

Преди него това работеше при мен:

1. Спираш сървиса "Automatic Updates" от "Manage" на "My Computer"

2. Отиваш в C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\

3. Изтриваш всичко от папките "Download" i "DataStore" (не се плашете Windows ще си ги възтанови без грешки)

4. И пак стартираш "Automatic Updates"

Готово

Добри форуми

http://episteme.arstechnica.com/eve/forums...86004271831/p/1

http://forum.sysinternals.com/forum_posts....;PN=0&TPN=5

П.С.

Стига с тези вируси преинсталации и хардуер търсете в Google.com

• Автор

Мерси за инфото и помоща, но нищо не помага...ще ходи на сервиз...

Хубаво бе да пуснеш една снимчица на таск менажера, ама не би.

Впрочем, какви програми ползваш за защита на компютъра си? Опиши поне тях (антивирусна, анти спай и т.н.), че на един приятел му бяха инсталирали 2 антивирусни и ... познай: със Celeron 2,93 GHz и 2х512 МВ не можеше да зареди дори.

• Автор

Ами, преди 2та формата бях с оригинален norton 2007, след 1вия формат карах 1 ден на NOD32 и AVG Anti-spy..след последния формат нямах нищо няколко часа и пак на 100% сега пак съм с norton 2007...

Пробвай с друг релииз на Операционната Система...Сканирай хардуера за дефекти...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=34723

Дай малко повече информация за самата компютърна конфигурация...

Погледни и тази тема също...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=41922

Изтегли и всички обновления за Windows-a защото вярно е че някои кръпки много омазват нещата, но обикновено после от Microsoft пускат кръпка за кръпката с поправените неща...

http://www.kaldata.com/comments.php?id=198...ght=autopatcher

Това по долу ми помогна ;) когато имах същият проблем за около 15-20 мин. след включване на нета.

( 1 съвет от мен. След инсталация си изключете Microsoft Updates и оставете само Windows Update. Това става така: Отивате в сайта на ъпдейтите. Там в левия панел избирате Change Settings и най отдолу в сив фон ще трябва да отбележете 1 бутон и да потвърдите че искате единствето Windows Updates. Причината че при всяко свързване с Internet този сервиз ще проверява обстойно цялата ви система и всички MS приложения за ъпдейти - доста досадно и отнема малко повече време и натоварване на CPU.)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.