Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за покупка на лично оръжие

Featured Replies

• Автор
Ти като си имал газов, колко пъти се налагало да го вадиш и да се защитаваш с него?

6-7 пъти.

Ехх... Значи, целта с която фикстол иска да си закупи огнестрелно оръжие няма да я коментирам , вие я израсходвахте от обсъждания. Но въпреки това смятам и си давам мнението , че на човек като теб пистолет не му трябва. По скоро ти трябва акъл и самоконтрол в нажежена обстановка. Това че носиш 20 или 30 телефона ти дава основание не да купуваш пистолет ами да мислиш като човек , който е готов винаги да доминира над страх, уплаха, паника и всички тези стресови фактори , на които можеш да бъдеш подложен ако недайси боже ти се случи дса те нападнат , което междувпрочем ме съмнява :nono: . Има я обаче и другата гледан точка върху въпроса. Да носиш пистолет е като да носиш презерватив в джоба си - по-добре да не ти се налага да го използваш и да го имаш , отколкото да ти се наложи и да го нямаш. Точно затова на теб , другарче- "секретарче" ти трябва един газов пистолет , за да бъдеш сигурен че дори и да ти се наложи да го използваш , то последиците от това няма да са смърт за този който те напада или за теб !!! Най - малкото че ако носиш един голям боен пистолет с голям калибър , ако дойде момента да го използваш ти ще се насереш от страх.

Аз лично бих ти връчил едно малко стършелче за да си говориш по телефоните спокойно :hush:

Това е мнението ми и те съветвам да го имаш впредвид, защото повярвай ми знам какво говоря.

А би ли ни обяснил за какво са ти 6 телефона и също така начинът по който ги систематизираш кой за кого е ? Да не би всеки твой клиент да е привилигерован с осигурен личен номер за контакт с теб :ph34r::ph34r::ph34r:

Батенце, виж сега...Ако ти се нахвърлят пияници (случвало се е)-интересно ми е с какви медни думи ще ги спреш, или сюрия манговци...Очилата ми струват 500 лв, дали някой ще ми ги плати?Веднъж не си го носех и един пиян ме нападна в гръб,почти скъса риза за $ 500,и очилата ми хвръкнаха, като по чудо оцеляха...Виж, ако наистина ще ми мелите ненужно, по-добре си намерете друга тема за spam/offtopic.Стига сте ме карали да обяснявам живота си публично, толкова е унизително да ви давам отчет...badmood.gif21.gif36_1_30.gif

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

6-7 пъти.

Батенце, виж сега...Ако ти се нахвърлят пияници (случвало се е)-интересно ми е с какви медни думи ще ги спреш, или сюрия манговци...Очилата ми струват 500 лв, дали някой ще ми ги плати?Веднъж не си го носех и един пиян ме нападна в гръб,почти скъса риза за $ 500,и очилата ми хвръкнаха, като по чудо оцеляха...Виж, ако наистина ще ми мелите ненужно, по-добре си намерете друга тема за spam/offtopic.Стига сте ме карали да обяснявам живота си публично, толкова е унизително да ви давам отчет...badmood.gif21.gif36_1_30.gif

Баро падам от смях с темата ти, ти ако си такъв баровец за какъвто се представяш тоз проблем отдавна да го беше решил с хора от средатати не да искаш съвети по форумите. Очилата , ризата. това първоаприлка ли е ??? какво е това почти се скъса , прилича ми много когато някои се изхвърли от сорта почти я еб.х , или се е скъсала или не.Та за очилата бате , ти по тъмно с очила ли ходиш, мале в гръб та нападнали до къде стигна наглоста на пиянките а.Ти ако ми изредиш 5 модела на ризи за над 500 долара без да се ровиш из нета аз много ще се учудя, маи трябваше в евро да обявиш цените.Забрави да кажеш и каква кола караш като разполагаш с толкова скъпи аксесоари. По всичко личи че те е страх от сянката си когато я оставяш нощем на платения паркинг които е много далеч от апартамента на вашите, купи си вила с автоматични порти и така няма да имаш воопше достап до средите на пияндурниците ако ти го разрешава положението а не фантазиите ти.

На гол гъз чифте пищови.Като имаш цайси за 500 лева си купи кола и недей да се свираш по тъмниците.Ризата за 500 долара не мина :speak:

Пожелавам ти да си купиш такава.И аз мисля че е опасно да имаш пищов,нищо лично.Знаеш че те уважавам.

Срещу наркомани 9мм газов пистулет, срещу индивиди с блиндирани автомобили противотанкова граната, срещу цигани е най-гадно задължително трябва да ги убиеш защото после се връщат за отмъщение и ако не те намерят ще подпалят домът ти с все блиските ти вътре от цялата работа до тук мога да те посъветвам напусни квартала и ако трябва смени и държавата защото докато не се разреши употребата на огнестрелно оръжие все ще си в загуба а въприки всичко бих препоръчал старият и спитан ТТ заради добрата му пробивност разнитему там тухли и леки бронежилетки да не ти пречат

Стига се занимавахте с глупости! Ако толкова ти трябва за лична охрана си вземи един Валтер, има малки, които са много точни, леки, безоткатни, надеждни и адекватни. баща ми имаше такъв - няма грешка, кеф ти е да стреляш.

И все пак се вземи "у ръце" и не се занимавай с глупости, а си друж глупавите тутурутки вкъщи, когато не е спешно и наложително.

Пък и кой те е карал да си купуваш толкова скъпи и толкова много телефони.

По добре да ти откраднат телефоните, от колкото ти да дадеш фира или да лежиш мангала като за човек!

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
Стига се занимавахте с глупости! Ако толкова ти трябва за лична охрана си вземи един Валтер, има малки, които са много точни, леки, безоткатни, надеждни и адекватни. баща ми имаше такъв - няма грешка, кеф ти е да стреляш.

И все пак се вземи "у ръце" и не се занимавай с глупости, а си друж глупавите тутурутки вкъщи, когато не е спешно и наложително.

Пък и кой те е карал да си купуваш толкова скъпи и толкова много телефони.

По добре да ти откраднат телефоните, от колкото ти да дадеш фира или да лежиш мангала като за човек!

Слушай, Везничке, я да не ми разиграваш domino номера и да ми държиш сметка с такъв тон!Благодаря за предложението, ще поразгледам модели.

• 1 година по-късно...

Стефчо, не се излагай :P На тебе точно никой никога няма да ти даде разрешително за бойно оръжие. И, по изключение, в случая полицаите ще постъпят правилно, като ти откажат biggrin.gif

Като гледам от кога е темата,автора вече си е решил проблема.Пише още из форума,явно не му се е налагало да ползва оръжие ,ако изобщо си го е купил.Иначе по темата съвсем несериозно-най евтино и сигурно ще ти излезе да си вземеш АК-47 с 4 пълнителя вързани наопаки два по два.Най-сигурно и безопасно ще е ако те са с халостни патрони,но трябва да имаш още един с бойни,препоръчително трасиращи.Та ако някой се стресне и почне да те стреля с боен пищов,да има с какво да му отвърнеш подобаващо. :hush:

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.