Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вечното дерби Левски-ЦСКА

Какъв ще е крайният изход на мача? 101 гласували потребители

1. 1. Какъв ще е крайният изход на мача?

• Победа за ЦСКА
      41%
      39
    • Равенство
      3%
      3
    • Победа за Левски
      55%
      52

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

не съм много добър в прогнозите, обаче си мисля 0:0 - плюс много картони

• Отговори 168
  • Прегледи 20,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

И папата да им свири, все ще си пеят старата песен....Що не вземат да си викат за всеки мач чужд съдия....То и без това на там отиват нещата, последните два кръга имаше поне 3 мача свирени от чужденци....

Много точно мнение :) !

А за анкетата - плах глас за Левски, сините умеят сами да си усложняват живота angry.gif .

• Автор
Аз пък си мисля, че ще завършат наравно :clap:

Завършат ли наравно,Локо(Сф) са шампион ... :)

Забрави петте от Барселона да сложош...:P

Аз говоря за Галатасарай,а ти ми приказваш за Барселона?Не виждам абсолютно никаква логика,просто не може да става и дума за сравнение между турчалята и Барса angry.gif

• Автор
Еееее, ае да не казваме кой колко се е изложил , че се сещам за едни беверенци..... angry.gif

МТК?Торпедо (Москва)?

ПС.Айде стига сме спорили,и двата отбора имат срамни мачове,нека да коментираме идващото "дерби" :)

30 000 зрители на 'Васил Левски' за дербито?

Вероятен състав на ЦСКА

Ивайло Петров, Йордан Тодоров, Валентин Илиев, Александър Тунчев, Роберт Петров, Тиаго Силва, Георги Илиев, Даниел Моралес, Флорентин Петре, Еуген Трика, Евгени Йорданов.

Вероятен състав на Левски

Георги Петков, Лусио Вагнер, Игор Томашич, Елин Топузаков, Станислав Ангелов, Даниел Боримиров, Ричард Еромоигбе, Димитър Телкийски, Христо Йовов, Седрик Бардон, Емил Ангелов

Инфо: Спорт НетИнфо

П.П. Лично аз си мечтая за момента,когато двата отбора ще излезнат пред препълнен стадион и техните капитани,ще водят за ръка,дете с екипа на противниковият отбор .

Редактирано от dimd (преглед на промените)

По мое мнение пловдивското дерби в последните години Локомотив - Ботев е доста по-атрактивно от столичното. И все пак се надявам, че мачът в събота ще бъде едно вълнуващо зрелище, най-малкото заради 30те хиляди продадени билети. Нека двата отбора направят едно резултатно равенство (4:4 няма да е зле :handshake:) и Локо София шампион :sobbing:

Редактирано от Nonio (преглед на промените)

• Автор
По мое мнение пловдивското дерби в последните години Локомотив - Ботев е доста по-атрактивно от столичното. И все пак се надявам, че мачът в събота ще бъде едно вълнуващо зрелище, най-малкото заради 30те хиляди продадени билети. Нека двата отбора направят едно резултатно равенство (4:4 няма да е зле :P) и Локо София шампион :P

Няма спор че е зрелищно,но Левски-ЦСКА е дерби,което в почти всички случаи решава спора за титлата ... а да се надяваме че утре ще има и много голове и естествено победа за Левски! :))

Казаха утре да не се излиза по центъра. Движението ще е изключително натоварено, защото Левски няма да могат да минат центъра и там ще има голямо задръстване. icon_evil2.gif

• Автор
Казаха утре да не се излиза по центъра. Движението ще е изключително натоварено, защото Левски няма да могат да минат центъра и там ще има голямо задръстване. icon_evil2.gif

Ти изобщо вярваш ли си?

Тихо бе кюрда. icon_asshole.gificon_thefinger.gif

Редактирано от XtCrAvE (преглед на промените)

САМО ЦСКА

В много от световните прогнози ЦСКА - Левски е даден 1 Х , дано е 1-ца :beer:

Редактирано от Милошев (преглед на промените)

САМО ЦСКА

В много от световните прогнози ЦСКА - Левски е даден 1 Х , дано е 1-ца :beer:

Хахахахах къде ги видя тия прогнози..?

Ще видиш довечера прогнозата хахахаха.

Не се обяснявай бе Рогат.

Айдааа почнаха се рогати вс свине... ама моля ви се! Спазвайте добрия тон! :)

В момента сините имат съвсем леко превъзходство и не знам дали ще е достатъчно за победа, но ... важното е да си надъхан. Така, че:

САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!! :angry:

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Давам победа с 1:2 за Левски,освен ако не направят някоя свещена глупост както в мача срещу Рилски Спортист.Не изключвам и равен 2:2,но определено голове ще има и в двете врати.Относно титлата,Левски и този път ще надхитри ЦСКА.

Давам победа с 1:2 за Левски,освен ако не направят някоя свещена глупост както в мача срещу Рилски Спортист.Не изключвам и равен 2:2,но определено голове ще има и в двете врати.Относно титлата,Левски и този път ще надхитри ЦСКА.

100% съгласен!

И аз давам прогноза 1:2 за Левски, а да видим.. :angry:

Бяхте предупредени!

XtCrAvE и oneliverpool ще починат от форума този месец.

Не искам да дразня цскари,но искам да отбележа,че Левски имат голямо предимство,и това се вижда за сега в единият им гол!!!

Не искам да дразня цскари,но искам да отбележа,че Левски имат голямо предимство,и това се вижда за сега в единият им гол!!!

Не мисля, че е чак толкова голямо предимството. Даже са много равностойни, предимството дойде след гола... Въпреки очертаващата се победа мисля, че нещо в играта на Левски не е съвсем както трябва.. В никакъв случай не бива да се прибират! Трябва да владеят топката - това им е играта.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.