Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Купата на България

Featured Replies

Стара Загора. Състезателите на ЦСКА преживяха поредния си футболен срам. Възпитаниците на Стойчо Младенов отпаднаха от турнира за Купата на България, след като бяха отстранени от Берое. Отборът от Стара Загора се наложи с 1:0 след продължения. Победното попадение за “зелените” отбеляза Аделино Лопеш в 119-ата минута.Португалецът стреля силно извън наказателното поле на ЦСКА, топката тупна неприятно пред Ковачевич и влезе в десния ъгъл на вратата му. Веднага след това Еуген Трика извърши грубо нарушение без топка в центъра на терена и бе изгонен. Минута по-късно Валентин Илиев бе съборен в наказателното поле на домакините, съдията се поколеба, но не даде дузпа. Така Берое стана първият полуфиналист за Купата на България, отстранявайки настоящия носител ЦСКА.

Агенция "Фокус"

Левски отстраниха Пирин след дузпи.

Милтал си спести 1 милион евро.

• Автор

Мислех че ще гледам още един мач Левски-ЦСКА,а то замалко и двата отбора да не продължат.Много са слаби.

Важното е че е интересно,започнахме да приличаме на Англия по нещо ;)

Много жалко за ЦСКА ....

Но истинските фенове са с отбора в победи и поражения.

Ще дойде и нашето време :huh:

Ама не можем да гледаме само Левски и ЦСКА,когато не са във форма нека става интересно.Преди всеки шампионат въпросите са два ю: Кой от двата отбора ще е шампион и кой носител на купата

• Автор
Ама не можем да гледаме само Левски и ЦСКА,когато не са във форма нека става интересно.Преди всеки шампионат въпросите са два ю: Кой от двата отбора ще е шампион и кой носител на купата

Съгласен съм с теб.Като не могат да играят да падат.Тогава първенството ни ще стане интересно.

От една страна този регламент с един мач ми харесва,получават се хубави двубои,от друга като фен на Левски не ми нрави,че те всичките си мачове трябва да ги играят като гости.

заради тия 20 лв печалба отиде на кино....

До загората със рейс,

а на връщане пеша,

Ц(*КА скрибуца,

дайте им каруца!

Пак стадионът ще е празен

пак съдията ще е крив

и гредите пак ще режат

щом със Тройчо не бележат

• Автор

Да не заложи за ЦСКА?Коефициента беше 1.20.

И този път съдията е виновен.

Нещата отиват към загуба на ЦСКА от Локомотив София на "Армията",и оправдание,че отбора е в дълбока криза .

По този начин ще се даде възможност Локомотив да атакува първото място с пълна пара !

Проблема е,че Литекс също може да измести "армейците" от третото място,и по този начин-сбогом Евротурнири !

Дано не съм прав !

Да не заложи за ЦСКА?Коефициента беше 1.20.

И този път съдията е виновен.

Да, жалко за Манчестър, Юве и Кайзери ....

Нещата отиват към загуба на ЦСКА от Локомотив София на "Армията",и оправдание,че отбора е в дълбока криза .

По този начин ще се даде възможност Локомотив да атакува първото място с пълна пара !

Проблема е,че Литекс също може да измести "армейците" от третото място,и по този начин-сбогом Евротурнири !

Дано не съм прав !

Не мисля, че притесненията ти са оправдани. :clap:

Ясно е, че ЦСКА ще си завършат на 2. място, Литекс е невъзможно да ги изместят, те си имат осигурено място в евротурнирите... Не им е проблемът в класирането... не вървят на добре работите там.

• Автор
Ми нормално е Левски да не се оплакват от съдиите, все пак почти всеки мач по три дузпи да ти дават.......

Искаш да кажеш че ако не бяха съдиите щяхте да сте шампиони,и всичко в клуба е чудесно и прекрасно :lol6:

• Автор

Йовов е като ракета,само с нарушение можеш да го спреш. biggrin.gif

До загората със рейс,

а на връщане пеша,

Ц(*КА скрибуца,

дайте им каруца!

Пак стадионът ще е празен

пак съдията ще е крив

и гредите пак ще режат

щом със Тройчо не бележат

Пич с тези песнички - на стадиона. Отнасяй се с уважение.

не виждам какво е толкова лошо да си изкажа мнението за моментното положение в рима ...

ПП: още не е песен но ако помогнеш с музиката може и да го направим

ПП2: Ако толкова те е засегнало все пак се извинявам :wors:

Ех, как ми се искаше да гледам финал за купата на България между Берое и Пирин!!! :P

Ех, как ми се искаше да гледам финал за купата на България между Берое и Пирин!!! :wors:

Ще гледаш Литекс-Левски :computer2:

Ех, как ми се искаше да гледам финал за купата на България между Берое и Пирин!!! :yanim:

и на мен ми се гледаше този мач, аз съм от Благоевград и мога да кажа че Левски с нищо не надигра Пирин, но поне този път съдията свиреше адекватно, може би затова трябваше да се стигне до дузпи за да продължат левскарите...

И защото на вратата е бил Митрев..:)

Като говорим за Митрев, той усети всяка една дузпа на къде отива, въпреки това спаси 1 която беше решаваща sad.gif не е ли постижение това че един втородевизионен отбор прави Х с Левски ? А агитката на Левски просто беше жалка второто полувреме като гледаше как техния отбор неможе да играе :) и замълчаха под песните на агитката на Пирин.. :)

Редактирано от Милошев (преглед на промените)

Ех, как ми се искаше да гледам финал за купата на България между Берое и Пирин!!! :)

И на мен...нали един път 86-та вече извършиха подвиг - Шампиони на България...(а и с Левски направиха един добър домакиснки мач 4:4) :)

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

В БГ има 3ма млади вратари доста по-големи таланти от на Боби Михайлов лапето, освен Митрев са още резервното вратарче на ЦСКА-то и вратарчето на Марица.....Обаче нямат никой зад тях, което леко им спира развитието...

Чесно казано другите не ги знам, но от Митрев ще стане добър вратар...

• 2 седмици по-късно...

Супер, че ще е в Стара Загора, но няма да играят ЦСКА. Това е големия минус за мен. Сега поне Берое да се класират, но е малко вероятно

ми стадиона продължават да го ремонтират и доста бързат, но с тея последните издънки на публиката май може и да прецакат работата.

За мен си беше нагласация тази история...

Просто феновете на Спартак Варна са най-големите лумпени на света.Kогато имат домакински мач просто се моли да не ти се налага да минаваш покрай него,не дай си Боже да загубят ... рушат и събарят наред angry.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.