Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Купата на България

Featured Replies

Просто нямам думи да опиша грозната гледка от стадион "Берое" където група кретени чупят стадиончето ни (жалко че явно са фенове на Левски и заради тях ще излезе и лошо име и на останалите невинни привърженици)...и полицайчетата се чудят какво да направят...От това нямаше нужда...и то на 24-ти май...и то когато се получава наистина добър двубой!!!

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Левскар съм,обаче мисля,че полицаите трябваше да смачкат с палките тези идиоти! Това не са фенове,това са олигофрени,ходещи по мачове само за да се бият и дрогират. Все едно дали са левскари,цесекари или други. Това не са фенове! Бой с палките по главите и това е! Счупи няколко черепа,и другите ще се кротнат! angry.gif

Не е от най-заслужените победи на Левски това! Не знам и до колко имаше дузпа, ма дал съдията дал!

Айде честит НИ дубъл!!

Много ме издразниха тези говеда "феновете"!!!!Толкова хубав стадион,толкова пари са дадени и те да го разбият!!!!

Защо не си седят вкъщи да си разбиват диваните,еми отиват да чупят хубавия стадион??????

И заради тези говеда няма публика и точно заради тях,истинските фенове които са отишли не могат да се насладят на победата на любимия си отбор!!!

Спрете бе олигофрени!!!Да се видяли в Англия да правят така?А в Испания?Това тук не са фенове!Те са само някакви олигофрени,говеда които не могат да оценят и да запазят нещо!!!Аман от такива сцени по нашите стадиони!!! angry.gifangry.gif

Много ме издразниха тези говеда "феновете"!!!!Толкова хубав стадион,толкова пари са дадени и те да го разбият!!!!

Защо не си седят вкъщи да си разбиват диваните,еми отиват да чупят хубавия стадион??????

И заради тези говеда няма публика и точно заради тях,истинските фенове които са отишли не могат да се насладят на победата на любимия си отбор!!!

Спрете бе олигофрени!!!Да се видяли в Англия да правят така?А в Испания?Това тук не са фенове!Те са само някакви олигофрени,говеда които не могат да оценят и да запазят нещо!!!Аман от такива сцени по нашите стадиони!!! angry.gifangry.gif

И в Англия и в Испания даже в пъти повече такива боклуци ги има ама... там се наказват!! Те пак си трошат яко, ама само като са навънка, като им се отдаде случай, иначе в родината си, явно от опит знаят да не правят така.

Толкова са прости нещата: хората разбират от думи... тия от думи НЕ разбират, А САМО ОТ БОЛКА!! Я едни тупаници, втория път пак сигурно ще има - пак тупаници, трети път тупаници и четвърти вече няма да има!

Направо се изнервих!! Трябваше полицията да ги смаже с палките тия прасета!! angry.gif

Домакините не ги съжалявайте толкова.. ще си получат обезщетенията, обаче въпросът е, че тия пари може да се дават за развитие! И като знаят, че пак ще излязат безнаказани много ясно, че и следващия път пак така ще правят.

Ужасно слаб Левски,но този път и късмета им проработи...Получи се като вчерашния финал в ШЛ - Ливърпул бяха по-добри,но паднаха, а тук Литекс мачкаха,но така е - като не вкарваш,ти вкарват. За дузпата не мога да кажа,не се видя добре на повторенията,но ми направи впечатление,че от Литекс изобщо не протестираха,даже капитанът им отиде и се скара на футболиста,направил дузпата.Това показва,че е била наистина стопроцентова...

Честит дубъл на всички левскари и успех в Шампионската лига!

Само Левски! ;):);)

Невероятната деградация на тия закъсали нейде по еволюционната стълба хуманоиди angry.gif развали що годе приличния за нашите представи мач. Имаше някаква интрига, а и съм съгласен с изразеното по-горе мнение, че развръзката напомня на един друг мач, изигран вчера в съседна нам страна.

Честит дубъл на сините фенове!

Що се оплаквате бе... все сте невинни? Всички левскарчета са еднакви.

По-голяма глупост не можа да измислиш...Всички били еднакви...Аз не ходя всеки уикенд на стадионите да троша седалки и да се бия с ченгетата.

Супер тъп мач , в който Левски нищо не показа , но все пак вдигна купата :ph34r:

Наско Сираков: Литекс заслужаваше купата

49649.jpg

Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков призна, че Литекс е отборът, който повече е заслужавал да спечели Купата на България. Той обаче бе доволен, че "сините" триумфираха. Левски спечели с 1:0 с гол от дузпа на Бардон във второто продължение на срещата. "Щастлив съм от спечелването на Купата, заяви Сираков пред БНТ. - Реално, отборът, който заслужаваше да спечели днес, бе Литекс, но затова футболът е интересна игра. При всички положения нашият тим не бе толкова мотивиран, за разлика от съперника. Реално, трябваше да загубим, но съм много радостен от победата и поздравявам всички футболисти и ръководители в Левски".

Сираков коментира и грозните сцени по трибуните, където фенове на шампионите се сбиха с полицията. "Много грозни сцени отново. Домакините с нищо не са виновни, за да им чупим стадиона. Ще предложа на ръководството на Левски да поемем щетите. Но да не забравяме, че нашите фенове са най-големите", заяви изпълнителният директор на "сините".

sportal

Що се оплаквате бе... все сте невинни? Всички левскарчета са еднакви.

Аве как може да му се вързвате?!! Много ясно, че са глупости. Яд го е сега и се чуди кво да пише да ни дразни нас левскарчетата. ;):)

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

...Може да се поучим от Англия, и там има такива лумпени, само че като ги хванят на видеозаписа кои са и им е забранено да ходят до живот по мачове, ДАЖЕ и на националния отбор...

Можем, но едва ли ще го направим. То тук всеки си прави каквото си знае, защото едва ли някой ще го санкционира. Уж преди всеки напечен мач се хвалят един през друг кой какви охранителни мерки е взел срещу вкарване на бомбички и прочие опасни предмети, пък после всеки един от тия мачове се превръща в бойно поле. Лошото е, че в крайна сметка теглят клубовете, но у нас обикновено глобите са символични и едва ли впечатляват някого.

А на Батков му дреме на шапката за тия пълчища, за него е по-важно да има кой да вика "Ура!" по стадионите, пък без значение дали е пиян, дрогиран или неориентиран.

Какво пречи ли? Пречат:

1. Начинът на мислене - 10 или 20 камери не струват повече от ежеседмичните нови коли на президентите на клубовете, ама нали така ще се минат, а и ще им се накърни самочувствието, пък и нали трябва да се прецака системата.

2. Начинът на действие - дори и да отпадне първият проблем, то сред заснетите със сигурност ще има поне 2-3 "наши" момчета, които евентуално ще погледат засрамено пода 10 сек, ще обещаят тържествено, че друг път няма да правят така и ще забравят ангажимента си 1 минута след като ги освободят татенцетата им от полицията.

3...

4...

...

Бях на стадиона. Не бях много близо до най- интересното събитие по време на целия мач според някои. ОК, някои казват, че ченгетата са влезли заради бомбичката. За сравнение, на мача с Локо в събота имаше сигурно повече от 5 хвърлени бомби. Значи един мой познат очевидец ми разказа, че бой от ченгели, както винаги става в таз държава, пак са яли невинни хора- бомбата са я хвърлили софианци, а са го отнесли варненци. Защо ли? Защото щом "блюстителите на реда" влязат в акция срещу хулиганите, всеки с шалче е виновен до доказване на противното. Някой наистина ли вярва, че ченгетата са влезли, за да арестуват хвърлилия бомбата? И как по- точно са се надявали да стане това? Хвърлените седалки са нищо повече от едно нормално и логично следствие от ПРЕДИЗВИКАНИЯ ОТ ПОЛИЦИЯТА ХАОС. Обаче и те са хитреци- влизат, раздават правосъдие (т.е. млатят на месо колкото могат) и, след като са разбрали, че са разгневили прекалено голяма за силите им част от публиката, вдигат щитовете и стоически изтърпяват хвърлянето на седалки и т.н. След което те са обявени за герои- антагонисти, влезли в неравна битка с добиващото все по- колосални размери бг футболно хулиганство. Както днес чета из медиите.

Дали си едър, дебел, мускулест, слаб, висок, нисък, с животински или с растителен поглед. Това няма никакво значение, ако си станал жертва на полицейски терор. Така че стига глупости.

Редактирано от windowpane (преглед на промените)

Хвърлените седалки са нищо повече от едно нормално и логично следствие от ПРЕДИЗВИКАНИЯ ОТ ПОЛИЦИЯТА ХАОС.

Глупостите тук ги говориш ти,пич. Има една приказка "да би мирно седяло,не би чудо видяло",която е много подходяща в случая. Имаше една групичка от 10-на глупендери,които къртеха и мятаха седалки,ей така,за кеф,а ченгетата стояха и ги гледаха. Във всяка една нормална държава тези хора щяха да бъдат смазани от бой,арестувани и съдени. Само у нас обаче,се смята за нормално да се търпят безчинствата на шепа олигофрени,нямащи ГРАМ мозък в главите си. И после Батков да казва,че тежковоъръжени полицаи биели децата ни. Толкова да е прост тоя човек,че няма накъде. Левскар съм откакто се помня,но тоя Батков изобщо не го харесвам - абсолютен БайГаньо. В случая ченгетата трябваше да счупят главите на тия лумпени,дето мятаха седалки,та да се вразумят малко. Аман от простотии! Това за мен не са левскари! Това са идиоти,на които им е все едно кой отбор подкрепят. Ако изобщо им пука за Левски,как ще обясниш поведението им на мача с грузинците в квалификациите за ШЛ,където висяхме с последно предупреждение от УЕФА? Знаеха,че ще ни накажат,и въпреки това мятаха бомби по пистата! Това са пълни кретени! И Батков и Сираков не би трябвало да ги подкрепят, а да се отърват от тях.

White Hart,

може би според теб всички по стадионите са лумпени, които не са нито левскари, нито цесекари, нито каквито и да било. Личи си, че бг стадионите са последното нещо, което би посетил.

Наистина има болни хора, които осмислят живота си с трошене, вандалстване и заяждане с ченгетата. Обаче специално на мача вчера хората в униформи се постараха да доставят на изродите това удоволствие. В ситуации на хаос лъсват изродите. Факт. Хаосът беше предизвикан от ченгетата, защото влязоха на трибуните само за да отчетат дейност. Факт е също, че са били бити невинни запалянковци, които нямаха нищо общо с хвърлената бомбичка. Защото пред очите на цяла България трябваше да стане ясно, че органите на реда не бездействат.

Мисля, че хората по стадионоте трябва да бъдат третирани с по- голямо уважение от цялата общественост.Представи си, че има хора, които вместо за поредната кутия цигари или за черпавка и напук на общественото мнение са изхарчили една немалка сума и пропътували едно немалко разстояние, за да подкрепят любимия си отбор, а не да се млатят с ченгели, да хвърлят бомби и пр. За да преживеят един як ден, един празник с любимия отбор. Представи си сега как някакво ченге, за което всички с шалчета са за бой, да ги млати с палка. За нещо, което всъщност не са извършили. Може да ти звучи супер клиширано или невероятно, но има такива хора. И ако прекарваше малко повечко време на стадиона, сигурно щеше да го разбереш.

По стадионите ходя от 1988 година,и съм видял много неща,но не и простотии като тези в последно време.Не знам кой е виновен,но преди нямаше такива изцепки.Далеч съм от мисълта,че всички са лумпени,напротив.Аз го казах - това са по 20-30 човека от ултрасите,които нарочно всяват хаос. Брат ми беше на тоя мач и е видял една групичка с маски на лицата как нарочно отиват към тоя сектор,за да се включат в сценката. Клубовете трябвада се отърват от тези елементи и то на всяка цена.Това е.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.