Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

10-те Божи заповеди

Featured Replies

"Толерантен" съм като марсов змей wink.gif Горянин. Пея като гърмяща змия на Абрахама п.ред Фара Она.. cool.gif

ПС: Знам, че социалистите(бивши ристени, настояши мюслита) измислиха закона за "Количествените измения в качетвени". Но мисля, че са ги наследили от абрахамските КРЪВНИ религии. Все още трябва ли доказателсвот че Кемо ата Турчето е бил зидарче или не те интреесува това нещо в стадото в кУшарата кУша дасЪ?... wink.gif

Не бягай от въпроса Кишу, не бягай....... знам че пак ще залуташ в словоизлияния, но я отговори поне веднъж на директен въпрос :angry: Ако имаш смелост и данни за отговор според своята камбанария ....

Браточка Хабиб, дай да те замоля по Овнешки(и аз имам т'ва хайванче в архетипната си комбинаторика ;) ) да не ме занимваш с въпроси, на които знаеш отговора.

Аз ти насочвам внимание към теми, на които сатурниянския абрахамизъм ви е спускал кепенците, пИрдето... Публикувано изображение

ха, сос здоровье, хабиби! ;)

• Отговори 162
  • Прегледи 30k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Интересна тема... Според мен има само една божа заповед, но не е заповед. Що се отнася до прегрешилите, който ги сочи с пръстче нека погледне къде сочат останалите свити пръсти на ръката му.

Браточка Хабиб, дай да те замоля по Овнешки(и аз имам т'ва хайванче в архетипната си комбинаторика wink.gif ) да не ме занимваш с въпроси, на които знаеш отговора.

Аз ти насочвам внимание към теми, на които сатурниянския абрахамизъм ви е спускал кепенците, пИрдето... cool.gif

ха, сос здоровье, хабиби! wink.gif

Ами представи си Курша, че незнам :angry: Представи си че съм чисто и бяло платно, на което трябва да обясниш въпроса ;)

Защо се измъкваш пак , както се измъкват мислите ти из панталоните ;) ????

давай смело кРуш На Ра Нана ;)))))

Браточка Хабиб, дай да те замоля по Овнешки(и аз имам т'ва хайванче в архетипната си комбинаторика wink.gif ) да не ме занимваш с въпроси, на които знаеш отговора.

Аз ти насочвам внимание към теми, на които сатурниянския абрахамизъм ви е спускал кепенците, пИрдето... cool.gif

ха, сос здоровье, хабиби! wink.gif

Ами представи си Курша, че незнам :speak: Представи си че съм чисто и бяло платно, на което трябва да обясниш въпроса ;)

Защо се измъкваш пак , както се измъкват мислите ти из панталоните :speak: ????

давай смело кРуш На Ра Нана ;)))))

Трябва да те радва, че "Курша" има общи звуци с "КУР-Ана" :P

не, не се измъквам, приятелю-хабиби, повяварй ми!(ти можеш, защото имаш Овнешко :P;) ), просто не е сега момента! имаш и други забавления, нали?няма да скучаеш... Публикувано изображение

Ако по това се определя божествения характер, то съдейки по подобни критерии...Кришна е много по - зъл, защото от земната смърт има много по лоши работи...като например да си мислиш, че да живееш в неговата мъдрост, значи, че си открил истината и се държиш надменно, спрямо останалите.....

Кришна не е зъл, а неговата Велика Илюзия- Кали, която евреите са си я "заплюли" за техния яхве, може би и мюслитата я ползват доста често, като ал-ла?.. :wors:

Но понеже си сляп за тази философия, тъй като си рационалист-ристиенин, тип 'Волен Сидеров' и "прагматичния ристиенин", продължаваш да си слагаш капаци и цвилиш, че не виждаш. Публикувано изображение

Кришна, за разлика от диктаторите яхве и алла, ТИ ДАВА СВОБОДНА ВОЛЯ, обаче не ти е виновен нито Той, нито колектива(обикновено- семиткси, семееен, осеменителен), че си предпочител ТОВА, пред ОНОВА!... Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Кришна не е зъл, а неговата Велика Илюзия- Кали, която евреите са си я "заплюли" за техния яхве, може би и мюслитата я ползват доста често, като ал-ла?.. :rolleyes:

Но понеже си сляп за тази философия, тъй като си рационалист-ристиенин, тип 'Волен Сидеров' и "прагматичния ристиенин", продължаваш да си слагаш капаци и цвилиш, че не виждаш. Публикувано изображение

Кришна, за разлика от диктаторите яхве и алла, ТИ ДАВА СВОБОДНА ВОЛЯ, обаче не ти е виновен нито Той, нито колектива(обикновено- семиткси, семееен, осеменителен), че си предпочител ТОВА, пред ОНОВА!... Публикувано изображение

Да, съгласна съм - Кришна не е зъл, даже изобщо. Истинските му последователи - също.

Но защо ТИ СИ ЗЪЛ?

Да, съгласна съм - Кришна не е зъл, даже изобщо. Истинските му последователи - също.

Но защо ТИ СИ ЗЪЛ?

Несъвършенство :P , кака Фели! Публикувано изображение Но си имам и добрите страни-винаги поздравявам възрастните съседи, ставам да правя място в автобуса на непознати от същите, както и редовно пазаря на съседката кисело мляко for free. Публикувано изображение

Пийна ли една чаша АЙРЙАН :P се пооправям :ill: малко. Публикувано изображение

:jeer:

Кришна не е зъл, а неговата Велика Илюзия- Кали, която евреите са си я "заплюли" за техния яхве, може би и мюслитата я ползват доста често, като ал-ла?.. :)

Кришна, за разлика от диктаторите яхве и алла, ТИ ДАВА СВОБОДНА ВОЛЯ,

Свободна воля???То ,май ти е дал свободия и то в излишък,щом ти позволява открито да обиждаш участниците във форума и да гледаш на тях отвисоко.След всичката помия,която изля срещу християнството,исляма,юдаизма (списъка е дълъг) си мислиш,че твойта ще изплува чистичка и неопетнена... Някой,някъде бе казал-"От плодовете им ще ги познаете".

И да плюеш по самите религии,това е нищо,лесно ще го преглътнем,но да плюеш по хората,които изповядват определена религия,ей тук се иска наистина кураж и голямо високомерие.

А,и понеже ще ме обвиниш в социалистическо мислене(ставаш доста прозрачен), бързам да те уверя,че да си със соц.мислене(а аз не съм) е къде-къде по-добре пред това да си със сталински подход към хората.

Хората все те питат,а ти се увърташ,я кажи всъщност на какви ценности искаш да ни научиш?

И тъй като вече съм сигурен,че няма да си направиш труда ето улеснявам те:

Правила на форума

2.12 ..... Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.

Редактирано от arenas (преглед на промените)

Свободна воля???То ,май ти е дал свободия и то в излишък,щом ти позволява открито да обиждаш участниците във форума и да гледаш на тях отвисоко.След всичката помия,която изля срещу християнството,исляма,юдаизма (списъка е дълъг) си мислиш,че твойта ще изплува чистичка и неопетнена... Някой,някъде бе казал-"От плодовете им ще ги познаете".

И да плюеш по самите религии,това е нищо,лесно ще го преглътнем,но да плюеш по хората,които изповядват определена религия,ей тук се иска наистина кураж и голямо високомерие.

А,и понеже ще ме обвиниш в социалистическо мислене(ставаш доста прозрачен), бързам да те уверя,че да си със соц.мислене(а аз не съм) е къде-къде по-добре пред това да си със сталински подход към хората.

Хората все те питат,а ти се увърташ,я кажи всъщност на какви ценности искаш да ни научиш?

И тъй като вече съм сигурен,че няма да си направиш труда ето улеснявам те:

Правила на форума

2.12 ..... Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.

Това тука не е чат. Има опции "ЛС", ако нещо не ти харесва Личността ми. :handshake:

Правила на форума

А къде пише, че не мога да те обвинявам в социалистическата принадлежност по манталитет и то в ЛС, при това с иницииран диалог от тебе?.. Публикувано изображение

Дори за миг някой да приеме и да повярва в проповядваното от теб (опазил Господ), самото ти държание ще го отблъсне в същия този миг. Нищо добро не постигаш с това ; ) Проповядвай си тая издънка на човечеството крашна и цялата религия, но начина, по който го правиш отблъсква :P

Дори за миг някой да приеме и да повярва в проповядваното от теб (опазил Господ), самото ти държание ще го отблъсне в същия този миг. Нищо добро не постигаш с това ; ) Проповядвай си тая издънка на човечеството крашна и цялата религия, но начина, по който го правиш отблъсква ;)

Значи тогава "играя за твоя отбор". Радвай се! :tease: Не унивай! Публикувано изображение

• 2 години по-късно...

Интересна тема... Според мен има само една божа заповед, но не е заповед. Що се отнася до прегрешилите, който ги сочи с пръстче нека погледне къде сочат останалите свити пръсти на ръката му.

• 1 месец по-късно...

Интересна тема...

Според мен има само една божа заповед, но не е заповед.

Що се отнася до прегрешилите, който ги сочи с пръстче нека погледне къде сочат останалите свити пръсти на ръката му.

"Не прави това което не искаш да ти се случва!"

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.