Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

Не са лоши, харесват ми :-) Публикувай още :-)

• Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

sed ally написа:

Колко време ти отнема /средно/ една рисунка?

Мн са добри, наистина...

И какво си завършил в Свищов? biggrin.gif и най важното - ЗАЩО за Бога?!

1. От тези цветни половин един час.

2. Мерси

3. Стопански и финансов контрол съкр. СФК след две седмици ще имам защита на магистърският ми проект по спец. Бизнесадминистрация.

... и във връзка с последното " и най важното - ЗАЩО за Бога?! " защото няколко години поред не ме приеха Художествената академия,и НАТФИЗ Анимация и пр. други (СУ или ТУ в дизайна).

п.с. Може да не се хареса на някои в въпросните вузове по изкуства приемат хора, които не могат или рисуват доста посредствено, каквито са и може би са и част от преподавателите, които ги учат там.

Редактирано от tatsu (преглед на промените)

Още рисунчици

Публикувано изображение

на фаза скица

Публикувано изображение

краен вариант

Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображение:P

Първата много ми харесва :-) Браво, наистина рисуваш добре! :-)

1. От тези цветни половин един час.

2. Мерси

3. Стопански и финансов контрол съкр. СФК след две седмици ще имам защита на магистърският ми проект по спец. Бизнесадминистрация.

... и във връзка с последното " и най важното - ЗАЩО за Бога?! " защото няколко години поред не ме приеха Художествената академия,и НАТФИЗ Анимация и пр. други (СУ или ТУ в дизайна).

п.с. Може да не се хареса на някои в въпросните вузове по изкуства приемат хора, които не могат или рисуват доста посредствено, каквито са и може би са и част от преподавателите, които ги учат там.

Аз също нещо подобно завърших, но във Варна... И аз рисувах и аз исках да се развия в тази област, но не съм пипала четката от 3-4 години... Не знам дали беше грешка или просто съдбата има други планове за мен... Кой знае?!

Но ти наистина си добър в това и според мен трябва да се занимаваш с това - к`во като не си завършил еди какво си, а СФК? Това не ти пречи... Но лошото е, че твоят талант не е ценен толкова в България, както например в САЩ или Япония, където анимацията и комиксите са на голяма почит...

Редактирано от sed_ally (преглед на промените)

sed ally

Аз също нещо подобно завърших, но във Варна... И аз рисувах и аз исках да се развия в тази област, но не съм пипала четката от 3-4 години... Не знам дали беше грешка или просто съдбата има други планове за мен... Кой знае?!

Но ти наистина си добър в това и според мен трябва да се занимаваш с това - к`во като не си завършил еди какво си, а СФК? Това не ти пречи... Но лошото е, че твоят талант не е ценен толкова в България, както например в САЩ или Япония, където анимацията и комиксите са на голяма почит...

но не съм пипала четката от 3-4 години... време ти е да я пипнеш отново. Публикувано изображение

С всяко следващо публикуване рисунките ти ми харесват все повече :-)

Тези, които си публикувала в последствие наистина ми харесват много :) Харесва ми и как сливаш цветовете в светлосенките. Браво ;) А как се справяш с неща, които не виждаш? Имам предвид дали рисуваш по фантзия

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

Тези, които си публикувала в последствие наистина ми харесват много :) Харесва ми и как сливаш цветовете в светлосенките. Браво ;)

А как се справяш с неща, които не виждаш? Имам предвид дали рисуваш по фантзия

Всичките рисунки съм ги рисувала по фантазия, включително и тези с анатомичните персонажи. От никъде не съм гледала, просто ми се раждат главата. Публикувано изображение

Редактирано от tatsu (преглед на промените)

Още фантасмагории на тема фенартове на STAR WARS

Sith

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

tatsu, с какъв вид бои или моливи лисуваш рисунките си? Ще нарисуваш ли принцеса, но красива и ако може да я публикуваш, за да я видя. Искам да видя и дракон. Много хубаво рисуваш. Ти си само за рисуване на книги, списания и комикси.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

tatsu, с какъв вид бои или моливи лисуваш рисунките си? Ще нарисуваш ли принцеса, но красива и ако може да я публикуваш, за да я видя. Искам да видя и дракон. Много хубаво рисуваш. Ти си само за рисуване на книги, списания и комикси.

Рисувани са с акварел тук там за акцент и яснота с тънкописец или акварелен молив.

А ще публикуваш ли някоя твоя рисунка на красива принцеса? Публикувано изображение

Всичките рисунки съм ги рисувала по фантазия, включително и тези с анатомичните персонажи. От никъде не съм гледала, просто ми се раждат главата. Публикувано изображение

Ти си МОМИЧЕ!!! Сега още повече ти се възхищавам! Не предполагах, че едно момиче може да рисува точно такива неща с подобна тематика! Браво!

А ще публикуваш ли някоя твоя рисунка на красива принцеса? Публикувано изображение

Ето нещо близко до принцеса, но извънземна

Публикувано изображение

ЦИТАТ(tatsu @ 26.09.2008г. в 16:33ч.)

Всичките рисунки съм ги рисувала по фантазия, включително и тези с анатомичните персонажи. От никъде не съм гледала, просто ми се раждат главата.

Ти си МОМИЧЕ!!! Сега още повече ти се възхищавам! Не предполагах, че едно момиче може да рисува точно такива неща с подобна тематика! Браво!

Мерси,малко изненадващо Публикувано изображениеПубликувано изображение

Много интересна и добра рисунка. Все пак, аз ще чакам да публикуваш рисунка на принцеса, която не е извънземна. И нека да е много хубава. Помисли си какъв е идеала ти за красива жена и го нарисувай. Ще ми бъде интересно да го видя. Може и да не е на принцеса, но на някоя секси мадама. Чакам с интерес! Между другото, ти можеш ли да рисуваш на компютър? Например на проста програма като Paint.net. Ако можеш, може да публикуваш и някоя рисунка, направена на компютър. Ако няколко човека пуснат своите рисунки, направени на компютър, може и аз да пусна нещо свое.

Много интересна и добра рисунка. Все пак, аз ще чакам да публикуваш рисунка на принцеса, която не е извънземна. И нека да е много хубава. Помисли си какъв е идеала ти за красива жена и го нарисувай. Ще ми бъде интересно да го видя. Може и да не е на принцеса, но на някоя секси мадама. Чакам с интерес!

Между другото, ти можеш ли да рисуваш на компютър? Например на проста програма като Paint.net. Ако можеш, може да публикуваш и някоя рисунка, направена на компютър. Ако няколко човека пуснат своите рисунки, направени на компютър, може и аз да пусна нещо свое.

Някъв орк в Paint-a нарисуван с мишката, който е недовършен все още, като ми дойде настроението мога да го довърша.

Публикувано изображение

..и разни други в пеинта.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Присъединявам се към похвалите - рисунките ти са много сладки. Вече си имам любима :P

П.С. Принцесата ми прилича повече на вещица Публикувано изображение

Аз пак ще чакам за рисунка на принцеса. Ама както казах, не като тази, която си сложила, а хубава и не извънземна.

Рисунките са страхотни..просто нямам думи..надявам се един ден да се развиеш в тази област,там където имаш талант.браво.продължавай все така! :wors:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.