Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моите рисунки. Само собствени творби!

Featured Replies

Като за начинаещ художник... :ph34r: Майтапя се, Уиш... за n-ти път ме оставяш безсловна... Радвам ти се! не... щастлива съм, че рисуваш и се чувстваш добре...

• Отговори 1k
  • Прегледи 166,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Между другото да пръв път рисувам с въглен...

Да ти имам самокритичността!!! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Не знам за изпълнението... вече знаеш, че никак не ме бива в рисуването, но... от тези две жирафски главици ухае на обич, на близост, на споделеност. Прегръдка са!

Млъквам. Каквото и да кажа е безсилно пред това, което чувствам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Уиш...

...

...

Започнах я преди няколко часа и не мирясах докато не я завърших..От тази статичност по едно време ми идваше да застана на челна стойка на стола и така да рисувам.

една -две снимки в прогрес и завършеният вариант.

Публикувано изображение Публикувано изображение

... Уиш..., по правилата на форума трябва нещо да напиша, а... ми се иска просто да мълча и да гледам този вълк. Чуудесна е! Очите му... говорят! ...

• 2 седмици по-късно...

...

Сакура цъфнала по-рано! :) За мен Ханами започва днес!

Уиш... обещах да не благодаря... но БЛАГОДАРЯ! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Знаеш, че не оценявам с очи, а със сърце. А то в момента пее. Химн.

Красива е твоята сакура. Толкова красива, че с удоволствие ще приседна под нея, ще сложа внимателно пред себе си малката чашка саке и ще чакам търпеливо вишнево листенце да падне в нея.

Сакура е символ на самурайския живот-кратък, но красив...

Уиш..., разгледах всички рисунки, които си публикувала в темата. Мнението ми е, че това е твоето призвание, да рисуваш. Никога не се отказвай, особено ако те кара да се чувстваш щастлива. :)

EVERYGREY, всъщност днес ми е едно бездумно...

Благодаря ти!

идеята да пускам тук картинки е ,че тайно се надявам това да е заразно.

Уиш наистина невероятни рисунки Публикувано изображение.

Аз се опитах да нарисувам някои хора и филмови актьори и не знам дали са добре. На Леонид не успях да му издокарам много ръката, но ...Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ей,така се радвам ,че се появи!Че ми е самотно в темата.

Виж ,съвет за детайлите които те затрудняват ,като начало може да не ги правиш така контрастни, само да загатнеш за тях, не одебелявай контурите.

Ха, виж за тази импровизация не се бях сетил. Лутах се, мотах се 2 часа как да я направя тази ръка. Мерси за съвета ще опитам следващия път като имам време малко по - добре :).

Публикувано изображение

Възхитен съм. Просто нямам думи. Дано някой ден станеш световноизвестен професионалист!! Просто не мога да опиша тази рисунка и онази на вълка.. Уникални са!!

ПОКЛОН!

:P:mad::dumbbells::computer2:

Време беше.Наистина ми е много личнен този портретоавтопортрет.

и на си оправдая безсънието от тази нощ

Публикувано изображение

Кървави макове ...

Уиш ... нямам думи, прекрасни са. :eek:

Познавах красива лейди - Миранда, така ужасно си приличате и в стиховете, и в рисунките ...

Бъди щастлива и нека вдъхновението никога не те напуска. :)

А не! Аз ти благодаря, Уиш! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

За заряда. За упоритостта и за красотата, която създаваш.

Всички рисунки, които сътвори в този период(след прекъсването преди три години) са невероятни и уникални всяка за себе си. Прекрасното слонче с кадифените ушета, закачливо крачещо по слонската си пътечка, двете обичащи жирафски главички, приказният вълк с човешките очи, красивото вишнево клонче, символ на Япония и то точна в този момент, символите на вечността(така ги приемам аз) танцуващи макове... ех!

и Нел,не ми се "карай " за поредната безсънна нощ,донякъде и ти имаш вина

Опитвам се да свикна с физиономиите на хората, но е малко трудно

Публикувано изображение

на 21.03.2011 г. в 1:38, 'sakuraki написа:

Опитвам се да свикна с физиономиите на хората, но е малко трудно

А, малко...хич не е малко дори.

Задобряваш! Казали са го те хората,че практиката му е майката...

А,малко...хич не е малко дори.

Задобряваш!Казали са го те хората,че практиката му е майката,ама...

ПП обърни внимание на зъбите.правиш мислена линия през средата на лицето и ги разпределяш равномерно(освен ако в случая модела не плаче за ортодонт):rolleyes:

Ами ще се опитам ама зъбите трих ги много пъти и не се получаваха. Хах може и така да е още не мога да свикна да им придавам физиономии опитах се този да бъде малко стресиран, но не се получи. Утре ще видим какво ще нарисувам. Мерси искрено за съветитеПубликувано изображение

Aми ти си се справил с по- трудната част ако питаш мен. За съжаление моите съвети са по интуиция и аз също бих се зарадвала ако се включи някой с професионални такива.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Уиш..., радвам се на червенокоска! Бих я нарекла "Влюбена" без да се замисля. Копнеж "тежи" в очите и устните и. Такова чудно съчетание между дете и жена си сътворила!!!

Благодаря! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Сакураки! Поздрав от мен! Усещам емоцията на "твоя човек", а за мен това означава, че си се справил. Давай! Имаш талант и ръка! Забавлявай се и рисувай!

П.П. Ще пробвам да "доведа" свой приятел-художник, за да каже мнението си. Но не ви обещавам...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.